Cinsel Yaşam Seks için prezervatif şart mı? (Sayfa 2) HümeyraHanimm34 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 226 Seks için prezervatif şart mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 28 kişi beğendi
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Ben sevmiyorum hanımefendi 1 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gaz maskesiyle gül koklanmaz 1 0 Yorumla
Üyeyikayıpmıettikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Şart değil tabii et ete değmeli 1 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence şart. Gebe kalanlardan sonra... 1 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aslında hissetmek daha güzel 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. öylesinin hiç zevki olmuyor bence. 1 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. aynı fikirdeyiz. 1 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kullanmam ben ne o öyle 1 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evett et ete değmelii 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şart değil hayır 1 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Helal sana Hümeyra hanım 1 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Et ete değecek diğer türlü zevk vermiyor 1 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. değil 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Şart değil bence 1 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Şart 1 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Lüzumsuz 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yo şart değil 1 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Et ete degmeli😀 1 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Degmeli 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Şart 1 0 Yorumla
SıradanSorular Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Hissiyatı öldürüyor 1 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tabiki hayırr 1 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değdir o zamn 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Ben sevmiyorum hanımefendi
Hiç sevmem ve kullanmam
Hiç sevmedim kullanmıyorum
Gaz maskesiyle gül koklanmaz
Şart değil tabii et ete değmeli
Bence şart. Gebe kalanlardan sonra...
Korunma olursa olabilir
Aslında hissetmek daha güzel
öylesinin hiç zevki olmuyor bence.
kesinlikle katılıyorum sana aşkım et ete deymeli
Değsin tabi hissetmek önemmli
Nasıl takacaksın
Çok maheretsin. O zaman
Sen evlimisin
aynı fikirdeyiz.
Bunu göstermelik bir kapalı sorarsa...
Hümeyra hanımm amacınız ne fshfsj
Kullanmam ben ne o öyle
Sevmiyorum
Şart değil içini hissetmek lazım
evett et ete değmelii
Şart değil hayır
Hiç kullanmadım et ete değecek ateş çıkacak :)
Helal sana Hümeyra hanım
Kullanmam
Et ete değecek diğer türlü zevk vermiyor
değil
Şart değil bence
Şart
Değil
Degil
Lüzumsuz
Yo şart değil
Değil bence temas sart
Çok doğru