Cinsel Yaşam İlişkide prezervatif takmak zorunlu mu? Zeynepvcıı Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İlişkide prezervatif takmak zorunlu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Prezervatif kullanmak tabiki de zorunlu değil, farklı bir şekilde de korunabilirsiniz sonuçta. 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Gebelikten korunmak için farklı yöntemlerde vardır, yani amaç gebelikten korunmak ise, hayir zorunluluk yoktur, ama hastalıklardan korunmak istiyorsan, en etkili korunma yontemlerinden biridir prezervatif 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Tek eşli bir ilişki yaşıyorsanız ve gebelikten korunmak için farklı bir yöntem kullanıyorsanız elbette zorunlu değil. 0 0 Yorumla
Amed_Mavis21 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Korunmak İçin Zorunlu Tabikide Sizin Bildiğin Bişi sence Sana ğore.. 0 0 Yorumla
Selcuk0634 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl İlişkide prezervatif sevmem. Sıcaklığını hissetmem gerekir. 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Korunmak İçin etkili bir yöntem ama ben pek kullanmayı sevmiyorum 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet, TCK 154. Maddesinin ikinci fıkrası gereği zorunlu 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl hayır değil ama evlilik dışı ilişkide takılması güvenilirlik açısından doğru olur 0 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Aynen bodyguardlar içeri almıyor yoksa 😄 3 1 Yorumla Sebelep +1 yıl sabah sabah güldürdün beni Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ben kullanmadım sadece anal için kullanırım 0 0 Yorumla
AltınGozluAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Hamile kalmaktan korkmuyorsan değil tabiki 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ikinizinde sagligi icin gerekli 0 0 Yorumla
Kucukpipilierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Prezervatif ile seks yapmak çok komik 0 0 Yorumla
Levi01adana Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ben takmıyorum. Geri çekme ile korunuyoruz 0 0 Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. et ete deymeli zevki ordan çıkıyor arkadaşım 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet yoksa büyük cezası var 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayır öyle bir zorunluluk yok 0 0 Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Bence değil. Hiç sevmem maske ile Gül koklamayi 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Anayasanın 2627. maddesine göre zorunlu 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Emniyet kemeri mi bu 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. et ete deyecek 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Yooo değil 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. değil tabiki ;) 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. Ben takmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Prezervatif kullanmak tabiki de zorunlu değil, farklı bir şekilde de korunabilirsiniz sonuçta.
Gebelikten korunmak için farklı yöntemlerde vardır, yani amaç gebelikten korunmak ise, hayir zorunluluk yoktur, ama hastalıklardan korunmak istiyorsan, en etkili korunma yontemlerinden biridir prezervatif
Tek eşli bir ilişki yaşıyorsanız ve gebelikten korunmak için farklı bir yöntem kullanıyorsanız elbette zorunlu değil.
Korunmak İçin Zorunlu Tabikide Sizin Bildiğin Bişi sence Sana ğore..
İlişkide prezervatif sevmem. Sıcaklığını hissetmem gerekir.
Korunmak İçin etkili bir yöntem ama ben pek kullanmayı sevmiyorum
Evet, TCK 154. Maddesinin ikinci fıkrası gereği zorunlu
hayır değil ama evlilik dışı ilişkide takılması güvenilirlik açısından doğru olur
Aynen bodyguardlar içeri almıyor yoksa 😄
sabah sabah güldürdün beni
Ben sevmiyorum kullanmıyorum
Ben kullanmadım sadece anal için kullanırım
Hamile kalmaktan korkmuyorsan değil tabiki
ne için sorduğuna bağlı
Ikinizinde sagligi icin gerekli
Aynen kanka yoksa bakanlık izin vermiyo
Prezervatif ile seks yapmak çok komik
Ben takmıyorum. Geri çekme ile korunuyoruz
et ete deymeli zevki ordan çıkıyor arkadaşım
evet yoksa büyük cezası var