Ben bu zamana kadar hiç kullanmadım kullanınca zevk vermiyor hissetmiyorum. Peki ya sizin görüşleriniz nedir?

Ben bu zamana kadar hiç kullanmadım kullanınca zevk vermiyor hissetmiyorum. Peki ya sizin görüşleriniz nedir?

Merhabalar
Şimdi kullanılması gereken ilişki türü var kullanılmasada olur denecek ilişki türü var. Aynı kişiyle düzenli ve güvenli bir ilişkide kullanılmamış olmaması büyük bir sorun oluşturmaz.
Farklı ve tek gecelik ilişkilerde, ya da anal ilişkide kullanılması şart bence. Sağlık önemli birkaç dakikalık zevk için sağlık risk edilmez.
Doğru bir cevap
Teşekkürler.
Ben bu zamana kadar hiçbir şekilde kullanmadan yaptım ve çok kişiyle ilişki yaşadım ama hiç de bir sıkıntısını çekmedim bilmiyorum Hani kullanan var kullanmayan var
Partnerinden emin değilsen kullanmalısın bence çünkü seni hastalıklardan korur birinci hastalık hepatit HPV
Buda doğru bir cevap peki ya eminsen
O zaman kullanmana gerek yok ama hamileliği önlemek için ertesi gün hapı kullanabilirsin
Sen değil partner'in kullanacak
Teşekkürler cevabın için
Rica ederim ayrıca çok aktif bir cinsel hayatınız varsa hormonlu spiral takabilir partneri hamileliği önlemek için
Ben tüm bilgiye sahibin sadece üyelerin bilgilenmesi için senin yorumun güzel ve açıklayıcı oldu...
Cevap
3Cevap
isteyen kullanır.
Nirvana güzel bir kondom değil, kadınlar da vajina da yanmaya sebebiyet veriyor. Klasık olan iyidir👍
Korunmak için sart
Peki ya hissetmek için?
Biz kullanmiyoruz
Biz derkennn?
Ben kullanmıyorum sevmiyorum