Evet her ilişki öncesinde kondom kullanımı gerekli.
İster normal ilişki istersen ters ilişki olsun komdom şart.Taki partnerin eşin olup çocuk yapmaya karar verene kadar.
Ancak şunu da unutmamalısın.
1- Anal ilişki günahtır. Ha diyeceksinki zaten nikah olmadan cinselliği yaşamak tamamen günah .. o zamanda günahlarına günah katıyorsun.
2- Anal ilişki için partnerini ikna etmelisin çünkü canı çok yanacak.
3- Bu ikisini mutlaka düşün.05 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten müslüman değilim inancım farklı. Daha önce anal yapmadım açıkcası aradığım bişeyde değildi. Sevgilimden zaten hiçbir şekilde cinsel ilişki istemem kıyamam ona. İşim gereği evli insanlarla çok vakit geçiriyorum. Ve bazıları bana aralarına gelmem konusunda ısrar ediyolar son zamanlarda. Kabul etme taraftarı değilim açıkcası ama hiç değilse ilerde yapmadım bunu demem
Soran+1 yılben teşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTuvaletin/Klozetin deliğine telefon düşürdün farzedelim. Elini içine direk sokar mısın?
Sonuçta Anal dediğin şey de bundan farklı değil :D Sonuç itibariyle ikiside bok çukuru...
Hak deliği varken bok deliğine bu kadar düşkün de olma, kılıfsız da gireyim deme o tarz ilişkilere, milyonlarca bakteriyi içine almaya meraklı değilsen tabi.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbunun anal ilişkiye özel bir durumu yok, cinsel hastalık kapmak istemiyorsan kullanmalısın.
ama sadece tek kişiyle ilişkin varsa kullanmaya gerek yok.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki kullanilmali hijen acisindan ve saglik acisindan cünkü mikrop yanii
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılozaman gayler niye kullaniyor ? saglik problemi hastalik kapmasin diye ... :D
Cevap sahibi+1 yılbence igrencc :DD
Cevap sahibi+1 yılböggggggggggg
Cevap sahibi+1 yılbence migdesizsiniz yani sonucta ordan ne ciktigi belli yani
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin baska bisey beceremedigi icin öyle igrenc seylere kalkismasi normal degil :D
Soran+1 yılla gidin özelden muhabbet edin :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır illa gerekmez kurallara uygun yapılıyorsa özellikle de kadın lavman yaparak anal temizliğini yapmışsa gayet hijyenik bir şekilde prezervatifsiz anal seks yapılabilir...
00 Yorumla
+1 yılSonuçta b*k deliği... miktop ve bakteri dolu. Kullanmalısın tabiki lakin prezervatifsiz o deliğe girmenin de apayrı bir tadı var sıcacık. Bence ilk yapacaksan prezervatifsiz yap asdfg
00 Yorumlaya sorulara bakıyorumda hep anal hep anal nedir abi bu milletteki anal merakı,yapanları ve yaptıranları esefle kınıyorum sadece günaha batmak başka nedir yaa..
24 Yorumla
Soran+1 yılinsanların seçimlerine karışmak saçma. İsteyen istediğini yapar
Soran+1 yılBen zaten müslüman değilim ama tabiki dininize saygım sonsuz. Sizin dininize göre dinde zorlama yoktu sanırım.. Her koyun kendi bacağından asılır
Bence kullan ben yaparken kullanıyorum gerçi hep anal çalışıyorum :D çünkü b.ok yolu olduğu için mikrop kalabilirsin.
00 Yorumlavajinanın mikrobu bakterisi daha yoğun diye biliyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum müslüman ol ya da olma ama anal ilişki sağlığa uygun değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi kardeş ben sana desem ki klozete git elini sok içine bir karıştır desem yapar mısın? o zaman çükünle neden logarı karıştırıyorsun?
01 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer