Oral seks sevmeyen erkeklerin buna gösterebileceği uygun sebepler neler olabilir?

Sevmeyen var mış mı 😂
Varmis
Yeminle cins bunlar 😂
Teşekkür ederim 🙏
Selammm, fizyolojik özelliklerimizden dolayı her organın belli başlı görevleri olduğunu düşünüyorum. Oral sekste ise hem hijyen açısından uygun değil hem de duygulardan daha öte zevkler ve özentilikten gelen jestler yer almakta. İki tarafta yiyecek ihtiyacını vesaire ağızdan karşılıyor. O işi yapıp sonra yeğenini anne babasının elini neyin öpüyor bu da olası hastalık kaptığında karşı tarafı da riske atıyor. Ağız yoluyla yapılan işin ise sevgiyle duygusallıkla zerre alakası yok. O an insan sadece uçkurunu düşünüp karşısındakini seks oyuncağı gibi kullanıyor. Bu yüzden aşağılanıyor gibi düşünüyorum. El işi neyse de kalanına karşıyım...
Selam😂 yenge nereye kayboldu😂
Sapık sapık şeyler yazıyorlar diye kaldırdım :)
İyi yapmışsın 🤩
Cevap
28Cevap
Ben oral seks yapılmasını sevmeyen bir erkek görmedim yapmasını istemeyen çok var ama yapılmasını çok seviyorlar
Denemedim ama yapmak da istemem yapılmasını da istemem. Bana afedersiniz iğrenç geliyor. İdrar yolu çünkü
oral seks yapmak olarak sordun sanırım...
temiz bulmaması olabilir
kokuyordur
yapmayı sevmiyordur
yapma gereği duymuyordur
Hijyen takıntısı, dini sebepler, partnerin hijyeninde eksiklikler olması, kıl tüy, iğrenmek...
kendisine yapılmasını sevmiyorsa erken boşalmaktan korktuğu içindir
Sitede akıntım var sorularını hiç görmedin mi 🤣
Gördüm ckdo
benim görmekten midem kalktı artık 🤣 birincisi o ikincisi de ben erkek olarak özel bölgemi traş ediyorum. Bazı kadınlar buna özen göstermiyor.
kımı erkeklerın mıdesı almıyor
bı kac kızdan duydum hıc kımse yalamamıs
ben yalayınca kapılar sonuna kadar acıldı
oyle erkeklerın varlıgı ısımıze gelıyor :D
Başı çok hassas ve ağzın ıslaklık oranı ve sıcaklığı vajina kadar güzel
Vajina kokuyor olabilir ya da daha kötüsü kadını tatmin edemem korkusu
Kadının temiz olmaması yeterli bunun için. Ayrıca bazı erkekler bunu sevmeyebilir de.
Yapmayan erkek arızalıdır, yaptırmayan erkek iki kat arızalıdır.
Ben yapmayı daha çok seviyorum o halini izlemek özellikle bundan vazgeçeceğimi de sanmıyorum.
valla ben üst üste bırakmadan 6 kez yapmış adamım
Özürlüdür idare et
Seks yaşamayı bilmiyordur
Hijyen olabilir çünkü herkese oral yapılmıyor
Hoşuna gittiği için oral seks sever erkek
Önceden yaşadığı kötü deneyimler
Hiç olmadı ama harika olmalı
Enayiliktir başka nolcak sebebi
Sevmeyenini hiç duymadım ya..
Seviyoz biz 😬
Sevmeyenmi ilk defa duydum
tramvatik sebepleri vardır