Eşim asla yapmak istemiyor kaymak gibi temiz tutuyorum kendimi ama yok… garip geliyormuş.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böyle bir konuda tüm erkekler genellenemez, kişiden kişiye değişir. Eğer gerçekten sevdiğin, temizliğine de güvendiğin biriyse bu tür şeyler sorun olmaz, benim şahsen ayak parmaklarını bile emdiğim partnerim olmuştu ayıp değil ya. Daha yenisiniz sanırım, yavaş yavaş oturur bu gibi şeyler, en olmadı sözlü beyan edersiniz isteklerinizi, daha da olmadı eğer güvenmiyorsa duşta bunları yapmayı deneyin, bende duşta yapmam dediğim neleri neleri yapmışımdır, güvenmiyorsa bile duşta temizleniyor gözünün önünde, bu bir güven hissi yaratıyor. Böyle değişik bir partnerim olmuştu 7-8 sene önce, oral nedir bilmez, ne yapar ne yaptırır, ön sevişme diye bir şey yok, sadece öpüşme bilir, ilişki anlayışı da sadece uzanıp bekler, bu yani. Keyifli bir ilişki çoğu zaman partnerinizin güzelliği ile ilgili değil, neler yapabildiği ile ilgilidir sonuçta.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. maalesef böyle bir genelleme yok. O senin kocana ait bir durum. Sanıyorum evlenmeden pek ilişkiye girmemiş. Yani tecrübesiz. Bu durumda tadının itici gelmesi anormal değil. İlişkiden önce duş almak ve o bölgeyi temiz tutmak biraz etkili olabilir. Ama eşine zaman tanımalısın. Zamanla daha fazla yapar. İkiniz de deneyimsizsiniz. Zaman ve tecrübe sizi daha renkli bir cinsel hayata götürür. Arada film izleyin. O da seni ve eşini motive eder. Pes etme. Mücadele et.
00 Yorumla
+1 yılSağlık sorunu çıkar diye çekiniyor genelde mantar enfeksiyonu olan bir bölgedir tavsiye etmiyorum 5 dk zevk için solunum enfeksiyonu yakalanma oranı %100 hele hele bayanlarda vajinal enfeksiyon varsa itici bir durum 😖
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İplik bile yalanmadan iğneye girmiyor.. seni bir defa yalayarak bosaltsa o aldığın zevki görse anlar neden istediğini
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz evliyiz bir senedir ama isten dolayi beraber yasamiyoruz. Iki ay kaldi evimizi dosedik.
Bi kac kere bulustuk iki haftaligina ve iliskiye girdik ama birbirimize daha yapmadik. O da cok cekingen ben de. Acaba oral istemiyor mu diye dusunmuyor degilim. Ama evlenmeden sormustu sonra da imada bulunmustu olmasada olur gibisine getirmisti. Acaba birlikte yasamaya baslayip utangacligimiz gecince isteyecek mi? Yapacak mi? Bilemedim.33 Yorumla- +1 yıl
Sen onu isteklndir
Soran+1 yılBunu konus bence yapmayinca uzuluyosun sonra
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu senin eşin bencil cahil öküz ise neden tüm erkekleri yaftalıyorsun
ben tam tersi temizliğine güvendiğim kadını yalamaya bayyılırım. hatta tutkumdur
yalayıp sulandırmak sulu sulu emmek en sevdiğim şeydir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadından kadına değişen bir kokusu var. Bazılarınınki çok güzel kokuyor bazılarınınki berbat. Ben zaten duygusal anlamda bir şeyler beklemediğim kadına oral yapmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Esinde bi gariplik var erkeklerin yüzde yüzü sever bence o tadı bi tatsın hep yapmak ister uyurken ağzına biraz sur
06 Yorumla
Soran+1 yılSürdüm sabah sürpriz yapmak için iki dil attı bıraktı
Soran+1 yılTabii lazerli sifir
Soran+1 yılDayak atin KS halki olarak
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Senin eşinde iş yok bnce evli olcam karımın canı isticek yapmcam bn kendimi degil karsımdakinin zevk almasını isterdim
00 Yorumla
+1 yılÇünkü evli. Evlenınce biter o işler. Ee sonuçta evlilik sekse en uzak şey.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok acimasiz
- +1 yıl
Yoo bu bir gerçek. Hayatın bir gerçeği
Soran+1 yılAcitsa da gercek oldugu icin uzdu aydinlanma yasandi
- +1 yıl
Keşke Türk hatunları bu aydınlanmayı evlenmeden önce yaşasa. Evliliğin o embesil Türk dizilerindeki gibi olmadığını anlasa
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe terslik var, ben de seviyorum ama yapan yok :))
00 Yorumla Oha ya öyle nimetten yararlanilmaz mu önceden hiç yaptın mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunluğu yapmayı bilmiyodur bence ondan olabilir tabi sadece tahminimce
00 Yorumla
+1 yılUzun uzun yapiyorum ben partnerime gozlerinin icine baka baka opusuyorum orayla
00 YorumlaErkeler dolmuş yoruma birazdan bilimsel açıklama yaparlar merak etme sen 😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşin sevmiyor olabilir ama ben severim. Genelleme yapma 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok şanssız birisin ben olsam çoktan yapmıştım sen eşine yapıyorsan o sana yapmıyorsa büyük saygısızlık tertemiz kaymak gibi diyorsun bir de offf ne güzel olur ya 😍😋😋
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben o istemeden hemen yapiyorum sevinsin azsin diye hosuna gidiyor ama asla o teklif etmiyor
Cevap sahibi+1 yılGerçekten çok bencil bir insan
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhhh partnerim olcaksin hem vakumlar hemde somurumm dilimi icinde gezdirmek agzima oturmanda capası oral yapilmaz mi hic ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevmeyen cok az vardır ve snde ona denk geldın sanırım
00 YorumlaBen çok seviyorum hem yapmayı hemde yaptırmayı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeninki ağzının tadını bilmiyor, ben çok severim boşaltasıya yalar bakarım, bide 69 olsa offff muhteşem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmez dıye bşy yok ben elinden zor alıyom neye göre sevmez yalvarıyolar asıl senınkı sıkıntılı
02 Yorumla
Soran+1 yılOf sence gay mi
Cevap sahibi+1 yılYokta çok pimpirikli demekkı o an işte sıvı gelıyo falan dıe
Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. sevgilim desen bırak derdim de eşim demişsin şimdi bir yalamadı diye boşanılmaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin tadini bilmiyor demek ki. Gayet güzel ve zevk verici bir sey oral sonrasında orgazm bile olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu istedigimi dile getirdim bir kere yapti ama diyor ki bu ne sivi geliyor
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılPeki teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılEşin evlenmeden önce de böylemiydi?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden opusme surtusme disinda yasamadik oyle seyler
- +1 yıl
hiç konuşmadınız mı peki?
Soran+1 yılKonusurken cok istekliydi
- +1 yıl
demek ki her şeyi konuşmamışsınız
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
kaymak gibi güzellik yalanmaz mı yaa :D
+1 yılYapmadığınız icin olabilirmi
013 Yorumla
Soran+1 yılBen ona hep yaparim o bir kere denedi sadece ve sevmedi
- +1 yıl
Sen sevdin mi
Soran+1 yılBen sırf zevk alsın diye yapıyorum eşim o
- +1 yıl
Peki tam tatmin oluyormusunsevisirken
Soran+1 yılOral olsa cok daha fazla olurum gibi ama yapmiyor
- +1 yıl
Seni o hiç opmedimi yani
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılOpmek ne alaka orali diyorum ben
- +1 yıl
Bende onu sordum sana oral yapmiyor mu?
Soran+1 yılDedim ya birkac kere anca o da zorla
- +1 yıl
Peki ixjne girişken boslamiyormusun
Soran+1 yılKucaginda ziplayip bosaliyorum
- +1 yıl
tamam sen daha fazla zevk nasıl alirsij
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsenın kocan tuhaf ben cok severım yapmayı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyen var mı yaa benim favorimdir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen çok seviyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. ilk defa duydum böylesini
00 YorumlaBen bayılıyorum kadına oral yapmaya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkek bayılır buna.
00 Yorumla
+1 yılBunu burada mı soruyorsun
00 Yorumla
+1 yılEsinde asiri severim hemde
00 Yorumla
+1 yılEşin bencil ve zevksiz beceriksiz bir asalak
01 Yorumla- +1 yıl
Allah belasını versin onun değil mi? Rezil kişi. Ölür İnşallah tez vakitte
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olduğuna emin misin?
07 Yorumla
Soran+1 yılAcaba gay mi
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimal. Vajina emzik gibi bir şey emilmez mı? Dil bile sokarım ben
Soran+1 yılNasıl yaptırabilirim ya sevsin diye nutella sürdüm
Cevap sahibi+1 yılAğzına otur kızın
Soran+1 yılO da irite etmez mi ya hic istemiyor adam
Cevap sahibi+1 yılYazsana bı bana
Cevap sahibi+1 yılSert seviyor musun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de aynı şey var maalesef
10 Yorumlaİlginç eşinde sorun olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkek oral sever. Ama sana denk gelmemiş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAhh bişe denk gelmez böyle es
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zamandır evlisin
010 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSenden istiyor mu orl
Soran+1 yılİstemese de yapıyorum ve seviyor
Cevap sahibi+1 yıl69 a geç yönlendir
Soran+1 yılCok denetmeye calistim nutella surdum vajinama cok isteksiz yapiyor yapmiyor yani
Cevap sahibi+1 yılKocandan önceki sevgili yapar mıydı
Soran+1 yılIlk sevgilim kocam
Cevap sahibi+1 yılFiilm izlet merak ettiğini anlat vs
Cevap sahibi+1 yılvar mı gelişme
Cevap sahibi+1 yılOldu mu
Çok şey kaybetmissin
00 Yorumla
+1 yılBen yalarım istersen
00 YorumlaOna rağmen yapmıyo mu
00 YorumlaBen çok severim
00 Yorumla
+1 yılÖyle biri olsa denk gelse zevkle yaparım
00 Yorumla
+1 yılEşiniz narsist bencil birisi mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu o şekilde yapmıyorsa taktiği uygula
00 YorumlaEşin ağzının tadını bilmediğinden
00 Yorumla
+1 yılKim onlar.
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum
00 Yorumla
+1 yılbSkasına yapmasın
00 Yorumla
+1 yılGel ben yapayım sana
00 YorumlaSenin eşinin mk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok mu ıslanıyorsun?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler