Cinsel Yaşam Cüzdanınızda kondom taşıyor musunuz? bIackcatt Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 117 İtiraflar gelsin 😂 Cüzdanınızda kondom taşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Gemideyken arka 2 cebim vede cuzdanıma 2 adet . Taşıyordum 4 tane hep olurdu. hatta prezervatifle takık yürüyordum :) çişimiz gelir salarız arada kızların böyle şansı yok 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Eskiden tasirdim simdi her kose basinda var gerek duymuyorum 😊 1 0 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yok arkadaşımın evinde benimkiler cüzdanımda taşıyamıyorum 😂 1 0 Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hiç kullanmadım. Kullanmayı da düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Hayir et ete degimeyecekse ne anlami var ki sevismemin 1 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. İlişki yaşayacağımı biliyorsam taşırım ama günlük hayatta cüzdan taşımıyorum 1 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır çünkü şu an iş ev iş ev modundayim gubette. Partnerim olsaydı tasirdim. 0 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayır evlenirim ona para vermem sabaha kadar pompein 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne condomu be et ete değeşek hayatım boyunca takmadım takmam da 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bilgisayar çantamda taşırım karşıma bankacı çıkar diye 😅 0 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Ne olur ne olmaz kalitelisini alırım her zaman korunmak önemli haha 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Arada taşıyorum ama et ete değmeli diyenlerde yim 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Bunun neresi itiraf ki gayet olması gereken bir şey. Kadınlar da taşıyor. 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben kullanmam camın arkasından şeker yalamak gibi bişey bana göre 😄 1 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Çok klasik bir soru milyon defa soruldu. Geçti artık o devirler kimse taşımıyor genelde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl hayır. geri çekerim ya da cim/cif yaparım son tahlilde 1 1 Yorumla fireman034 1 yıl Kucağına çocuğu verirlerse cimcifi görürsün Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hic yapmadm yaa boyle bisey. Neden yapildiginada anlam veremedigim erkek hareketi 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ne münasebet canım, neden cüzdanda taşıyayım, çantamda var 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet bende görse biri şok olur 8 4 Yorumla benfavor 1 yıl Çok mantıklı ama partnerinizde olmazsa yarıda mı kalsın sizi kutluyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @benfavor sen kimsin ya ne atliyorsun Yorumla Ali3335 1 yıl Bravo tebrikler 👌👌 Yorumla sk_0634 1 yıl Senin taşıdığını görse mi? Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Taşıyorum, nerde lazım olacak demiştim kendi kendime, ama iki kere lazım oldu çıkarıp takmıştım 0 1 Yorumla Pool34 1 yıl Tabi partnerim istediğinde takıyorum orası ayri, yoksa et ete değmesi lazım Yorumla
HümeyraHanimm34 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Bence et ete değmeli 18 3 Yorumla kralkobrax21 1 yıl Hissetmek çok önemli Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl İşte budur ya 😂 Yorumla kralkobrax21 1 yıl Sıcaklığını, ıslaklığını, kalp atışlarını hissettmek aldığın zevki katbekat arttırır Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 1.87 boyunda yakışıklı bir erkeğim fb olmak istersen yaz profili açarım sonra da beğenirsen konuşuruz 1 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kullanmadığım için taşımaya gerek yok. 1 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır hiç Çekmecemde bekler 1 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. hayır taşımıyorum 1 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sehir efsanesi😀😀 1 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok daha neler 1 0 Yorumla
AhmetAydin11864 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çamtasında taşıyan kız görmüştüm 😂 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evettt pekii senin cantamda ped var mı 😀 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hic tasimadim tasimamda 0 0 Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Evet arabamda kutu cüzdanımda 2 li paket var. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Asla tasimam istanbukda 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gerektiği zamanda taşırız simdi degil 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Kullanmadığım için taşımıyorum 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır taşımam et ete değmeli 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Taşımam sevmem condom 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır hiç taşımadım taşımamda 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Taşımam ama gerektiginde alabilirim 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hiç taşımadım aslında 1 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Arabada bulunuyor 1 0 Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Taşıyorum ama bu normal bir şey 😁 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Taşımıyorum 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Bazen 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet taşıyoruz 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Gemideyken arka 2 cebim vede cuzdanıma 2 adet . Taşıyordum 4 tane hep olurdu. hatta prezervatifle takık yürüyordum :) çişimiz gelir salarız arada kızların böyle şansı yok
Eskiden tasirdim simdi her kose basinda var gerek duymuyorum 😊
Yok arkadaşımın evinde benimkiler cüzdanımda taşıyamıyorum 😂
Hiç kullanmadım. Kullanmayı da düşünmüyorum.
Hayir et ete degimeyecekse ne anlami var ki sevismemin
İlişki yaşayacağımı biliyorsam taşırım ama günlük hayatta cüzdan taşımıyorum
Hayır çünkü şu an iş ev iş ev modundayim gubette. Partnerim olsaydı tasirdim.
Hayır evlenirim ona para vermem sabaha kadar pompein
Ne condomu be et ete değeşek hayatım boyunca takmadım takmam da
bilgisayar çantamda taşırım karşıma bankacı çıkar diye 😅
Ne olur ne olmaz kalitelisini alırım her zaman korunmak önemli haha
Arada taşıyorum ama et ete değmeli diyenlerde yim
Bunun neresi itiraf ki gayet olması gereken bir şey. Kadınlar da taşıyor.
Ben kullanmam camın arkasından şeker yalamak gibi bişey bana göre 😄
Çok klasik bir soru milyon defa soruldu. Geçti artık o devirler kimse taşımıyor genelde
@fireman034 cimcif ne? Gizli üye ile konuşmuşsunuz
hayır. geri çekerim ya da cim/cif yaparım son tahlilde
Kucağına çocuğu verirlerse cimcifi görürsün
Hic yapmadm yaa boyle bisey. Neden yapildiginada anlam veremedigim erkek hareketi
ne münasebet canım, neden cüzdanda taşıyayım, çantamda var 🤣
Evet bende görse biri şok olur
Çok mantıklı ama partnerinizde olmazsa yarıda mı kalsın sizi kutluyorum
@benfavor sen kimsin ya ne atliyorsun
Bravo tebrikler 👌👌
Senin taşıdığını görse mi?
Taşıyorum, nerde lazım olacak demiştim kendi kendime, ama iki kere lazım oldu çıkarıp takmıştım
Tabi partnerim istediğinde takıyorum orası ayri, yoksa et ete değmesi lazım
Bence et ete değmeli
Hissetmek çok önemli
İşte budur ya 😂
Sıcaklığını, ıslaklığını, kalp atışlarını hissettmek aldığın zevki katbekat arttırır
1.87 boyunda yakışıklı bir erkeğim fb olmak istersen yaz profili açarım sonra da beğenirsen konuşuruz
Kullanmadığım için taşımaya gerek yok.
Hayır hiç Çekmecemde bekler
hayır taşımıyorum
Sehir efsanesi😀😀
Yok daha neler
Geri çekilme daha iyi
Çamtasında taşıyan kız görmüştüm 😂
Asla taşımam ve tasimadim da
Evettt pekii senin cantamda ped var mı 😀
ne gerek var lazımsa gider alırım
Hic tasimadim tasimamda
Evet arabamda kutu cüzdanımda 2 li paket var.
Taşıyorum ya sen
Asla tasimam istanbukda
Hayır çünkü kondom kullanmam
Gerektiği zamanda taşırız simdi degil
Kullanmadığım için taşımıyorum
Hayır taşımam et ete değmeli
Taşımam sevmem condom
Hayır hiç taşımadım taşımamda
Kullanmadığım için taşımaya gerek duymuyorum 😉
Cuzdan bile tasimiyorum
Taşımam ama gerektiginde alabilirim
Hayır ama arabada bi kutu var