Cinsellik gece hayatında değil. Ayrıca sen galiba öyle cinsellik yaşamadığımi sandın. Cebinde kondom taşıyacak kadar çok cinsellik yaşayan insan yok diyorum sana. İllaki vardır ama öyle çok değil. Yüzde 1 falan.
Profilde sorduğun sorulardan sadece burada gördüklerinden ibaret sanıyorsun sanırım bir İstanbul, Muğla, İzmir'e Ankara 'ya git evden çık ve kendin gör
Önceden e ticaret vb uyguna alıp taşımak daha iyi gecenin o saatinde nöbetçi eczane, getir Yemeksepeti daha pahalı olur. İşin ilerlemesi kişisel ona bir şey diyemem
Profilde sorduğun sorulardan sadece burada gördüklerinden ibaret sanıyorsun sanırım bir İstanbul, Muğla, İzmir'e Ankara 'ya git evden çık ve kendin gör
Hahahshsh. Komiksin. Sorularla beni özdeşleştirmeye çalışmışsın. O dediğin yerleri gördüm ve sen de galiba seksi sadece gece diskolarada falan sanıyorsun. Öyle insanlar çok yok Amerika mı sandın burayı herkes cebinde prezervatif taşısın.
Ha hayaletlerden dolayı böyle bir şey dediysen kızla aramızda olan bir şey. Ve inan bana sosyal hayatta senden com aktifim. KS deki herkesi asosyal sanma.
Diyarbakır'a hayat nasıl? Sen neyi ima ediyorsun açık açık söyle. Ayrıca soru ve cevapların hepsi aynı konuda ise KS de. Herhangi bir konu olabilir. Bil ki fenomenlik içindir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türkiye'de herkesin onkadar aktif bir seks hayatı olamadığını düşündüğüm için herkesin yanında taşıdığını düşünmüyorum.
Biraz evden çıkıp gece hayatına karışırsan yanlış düşündüğü anlarsın
Cinsellik gece hayatında değil. Ayrıca sen galiba öyle cinsellik yaşamadığımi sandın. Cebinde kondom taşıyacak kadar çok cinsellik yaşayan insan yok diyorum sana. İllaki vardır ama öyle çok değil. Yüzde 1 falan.
Millet neler yapıyor. %1 falan değil belki Diyarbakır'da öyledir.
Her yerde öyle. Millet yapıyor sen izliyorsun ve herkes öyle yapıyor sanıyorsun. Öyle sandığın gibi değil inan bana.
Cevaplarına da bakınca hep cinsel yaşam konulu sorulara cevap vermişsin sen cinselliği burada yaşıyorsun sanırım.
Bence çokta lazım degil yanımda taşıyacak kadar ilerlemiyor bu işler önceden planlanan bir durum olursa temin edilmesi kolay olur
Önceden e ticaret vb uyguna alıp taşımak daha iyi gecenin o saatinde nöbetçi eczane, getir Yemeksepeti daha pahalı olur. İşin ilerlemesi kişisel ona bir şey diyemem
tabiki benim ihtiyacim yokta🤣🤣bulunduranlarin coklugunu merak ettim soruya bakiyim diye geldim🤣
@beyazgökkuşaği neden yok ihtiyacin kapattin mi kepenkleri
@HereWeGoo kizlarda takiyomu🙄
Ama karsi da yoksa swn tedbirli ol
Ne gerek var cinsellik yaşamıyorum zaten
Yaşayacağın zaman korunmalı mısın sence?
Yaşamıyorum yaşamadım da düşünmüyorum
Hayaletler yaşayamaz zaten.
Olduğum yerde mutluyum kimseye de istemiyorum
Bana mı dedin kıza mı dedin @Voiptr
Sana dedim
Hahahshsh. Komiksin. Sorularla beni özdeşleştirmeye çalışmışsın. O dediğin yerleri gördüm ve sen de galiba seksi sadece gece diskolarada falan sanıyorsun. Öyle insanlar çok yok Amerika mı sandın burayı herkes cebinde prezervatif taşısın.
Ha hayaletlerden dolayı böyle bir şey dediysen kızla aramızda olan bir şey. Ve inan bana sosyal hayatta senden com aktifim. KS deki herkesi asosyal sanma.
Cevapların da hep cinsel yaşam konularına. Diyarbakır'da hayat öyle diye tüm Türkiye'ye hayat öyle değil
Diyarbakır'a hayat nasıl? Sen neyi ima ediyorsun açık açık söyle. Ayrıca soru ve cevapların hepsi aynı konuda ise KS de. Herhangi bir konu olabilir. Bil ki fenomenlik içindir.
Hayır hiç lazım olmuyor ztn
Son sorduğun sorudan örnek vereyim. Üniversiteden kızı tavladın ve sana gidelim dedi. Ihtiyaç duymayacak mısın?
Onu o zaman düşünürüm
Evet
Gün boyunca en çok cinsellik sorularını yanıtlamışsınız
Ne yapmalıyım dini ploglamami gideyim
Ne yapayım dini ploglamami gideyim
Hayir
Evet
Normalde erkeğin görevi değil mi bu?
Kadın da yapacak
Bilinçli kadınlara bayılıyorum
Gel bayıl
Hahaha😉
Oyuncağım yaparım seni
Korkulur
süpersin
Köle bul kendine
Seni buldum uymas mı?
ben olurum sahibim
Etek giydiririm ben ama
kölenin sana çivi gibi çaktıracaksan fark etmez
Erkek çıksa ve sizi kölesi yapsa çok gülerim bak shshdhdhd.