Cinsel Yaşam Yanınızda prezervatif taşır mısınız? aslıcıkkkkkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yanınızda prezervatif taşır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl genelde arabada bulundururum , bazende partnerimin hastalıksız olabileceğine güveniyorsam kullanmamayı tercih ediyorum, veya yanımda yoksa ve ihtiyacım varsa heryerde satılıyor zaten bir petrolden girip alırım 0 0 Yorumla
MehmetBilir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yok be sanki her dakika seks yapacak bir ülkede yaşıyoruz da yanımızda taşıması kaldı. Hadi diyelim denk geldi her yerde var artık. 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. "En centilmen erkek, yanında prezervatif taşıyan erkektir" diye bir duvar yazısı kumuştum. 🤦♂️😅 0 0 Yorumla
Blackwordd Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Gerek yok et ete değmeli karşı taraf çok isterse gider alırım ne olacak 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet her daim normalde sevmem ama mecburi diyelim et ete varken poşetle olması sıkıntı valla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kim niye taşısın durduk yere eğer bir mevzu olacaksa temin edilir. Ne canım canım sorular bunlar, sen taşıyor musun sürekli? 0 0 Yorumla
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Hayır niye taşıyalım ki? 1 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum prezervatif fazla bi zevk vermiyor 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. bekar olsam taşırım 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Torpidoda olur 0 0 Yorumla
Spartakus38 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Niye tasiyayim , tuttugumu opecekmiyim yolda 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben gaz maskesiyle gül koklamam 0 0 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gereksiz 1 3 Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Neden seks yapmıyor musun hicb Yorumla Peri111 +1 yıl Yok Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Hmm o zaman taşımanaa gerek yok zaten 🙂 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Gerek duymuyorum. 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tasimam. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Takılı geziyorum 0 1 Yorumla MetilEtilKeton +1 yıl Asasadfdg Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Euro taşırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
genelde arabada bulundururum , bazende partnerimin hastalıksız olabileceğine güveniyorsam kullanmamayı tercih ediyorum, veya yanımda yoksa ve ihtiyacım varsa heryerde satılıyor zaten bir petrolden girip alırım
Yok be sanki her dakika seks yapacak bir ülkede yaşıyoruz da yanımızda taşıması kaldı. Hadi diyelim denk geldi her yerde var artık.
"En centilmen erkek, yanında prezervatif taşıyan erkektir" diye bir duvar yazısı kumuştum. 🤦♂️😅
Gerek yok et ete değmeli karşı taraf çok isterse gider alırım ne olacak
Evet her daim normalde sevmem ama mecburi diyelim et ete varken poşetle olması sıkıntı valla
Kim niye taşısın durduk yere eğer bir mevzu olacaksa temin edilir. Ne canım canım sorular bunlar, sen taşıyor musun sürekli?
Hayır niye taşıyalım ki?
Hiç sevmiyorum prezervatif fazla bi zevk vermiyor
kullanmayı sevmiyorum
bekar olsam taşırım
Genellikle taşıyorum iki tane
Torpidoda olur
Niye tasiyayim , tuttugumu opecekmiyim yolda
Her zaman taze taşırım hemen bitiyor :))
Hayır marketten alırım
Ben gaz maskesiyle gül koklamam
Gereksiz
Neden seks yapmıyor musun hicb
Yok
Hmm o zaman taşımanaa gerek yok zaten 🙂
Bszen
Hayır
Hayır
hayır
Gerek duymuyorum.
Hayır gerektiğinde alırım