Kondom takın diyorlar kondomda hasta ediyor. Hele kayganlaştırıcılar enfeksiyon bulaşmasını ve cinsel organların pH değerini bozuyor. Oral yaptırsam kıza ordan da bakteri, mikrop bulaşıyor. Nasıl bir üreme organım varsa hemen hastalık yapıyor.
Birde cinsel hastalıklar çok ağır ve çok uzun sürüyor tedavileri. 1.5 aydır hala geçmedi hastalığım.
Napıcam ben mastürbasyon yapsam testisimde ağrı oluyor. Mastürbasyonsuz boşalmaya çalışsam o zaman da olmuyor.
Cinsellikten soğudum. Cinsel hayatım bitti. Doktorlar çare bulamıyor sıkıldım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önünüze gelenle yaparsanız olacağı bu
Akıllandım artık evlenip tek partnerle yapacağım düzelirsem tabi. Ben böyle hastalanmadım. Felaket ağrılarım var hayata küstüm resmen 1.5 aydır kız yüzü görmüyorum. Psikolojim alt üst oldu sosyal hayatım mahvoldu kimseyle konuşasım bile gelmiyor.
Geçmiş olsun kanka ama o cinsel hastalıklar ömür boyu kalıyo diye biliyorum
Kanka öyleysen ben intihar edeyim. Boşalırken penisim kopcakmış gibi oluyor. Testisimi biri sürekli bıçakla kesiyormuş gibi ağrı var. Allah kimseye göstermesin. Ne biçim hastalık bu
Doktorlar ne diyo peki
6-7 tane ürologa gittim.
1. Sistit diyen oldu
2. İdrar yolu enfeksiyonu diyen oldu.
3. Epidimiorşit diyen oldu.
4. Testisinde doku hasarı var diyen oldu.
5. Mesane kanseri diyen bile oldu.
6. Gloromonefrit ve piyolonefrit diyende oldu. Vs. Vs.
Doğru düzgün tanı koyamadılar. 7 kez kan testi verdim. 2 kez ultrason, 1 kez tomografi, 3 kez dışkı testi, 2 kezde anüsü büyütüp elle idrar yollarıma baktılar. Hepsi temiz.
İdrarımda hematüri (mikroskopik kan), protonüri (endişelenecek seviyede değil) tespit edildi. En son sistoskopi yapacaklardı ameliyat günü verdiler sonra vazgeçtiler. Bu süreçte 10 küsür kez idrar testi verdim.
Kısaca hastanede yapılacak işlemlerin %80'nini yaptırmışımdır ama tanı konulamadı. Tıppa olan güvenim kalmadı
Yok artık. Bu kadar test yaptırıp sonuç alamadın mı?
Alamadın. Ürolojinin yanında Dahiliye, Genel Cerrahi ve Nefroloji polklniklerini de gezdim. Hala tanı yok. Antibiyotik yazıp yolluyorlar. 1.5 aydır antibiyorik kullandığımdan antibiyotiğe de direncim oluştu bi işe yaramıyor
Valla üzüldüm ya. Umarım iyileşirsin
Teşekkür ederim dilekleriniz için
Rica ederim
Hayır şükür
Siğil çıktı
Ne kadar sürdü acaba
Yaktirdim ama baska yerde çıktı
Onu da yaktırırsın herhalde. Geçmiş olsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!