Süreci yaşananları ve kaç gün içinde belli oldu anlatabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılaids 2 aydan önce testlerde çıkmaz.
aids 30 seneye kadar kuluçka dönemi yaşayabilir ve testlerde çıkmayabilir
hepatit b gibi hastalıklar 6 aydan önce belirti vermez ve 6 ay içinde aşıların eksikse tamamlamazsan 6 ay sonra tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanır sürünerek ölürsün
bel soğukluğu frengi gibi 100 den fazla cinsel yolla bulaşan hastalık vardır ve bizim ülkemizde 3 5 tanesi dışına bakılmaz. bu yüzden amerikaya gidenler çok olur.
hadi sana geçmiş olsun risk varsa ilk iş aşılarını kontrol ettir sonra da 30 sene boyunda her 6 ayda 1 teste gir. erken önlem almazsan ölür gidersin.
Bana gelirsek allaha şükür yanlış kişiyle tokalaşmadım el dahi sıkmadım.06 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar korkutuyorsun ki. Bir şey olduğundan değil ama merak ettim.
- +1 yıl
gerçekleri duymak seni korkutuyorsa demekki hastalığı kapsan ne olacak. bu arada aids taşıyıcısı da olabilirsin ve rahminden örnek almazlarsa senle yatan herkese bulaştırırsın.
Soran+1 yılİyi de durduk yere test yaptırmam mı lazım. Ben evli değilim ve pek biriyle öyle cinsel ilişkiye evlenmeden girmeyi düşünmüyorum
- +1 yıl
cinsel ilişki yaşamadıysan korkmana gerek yok ama bakireliğim dursun diye arkadan veriyorsan tanımadan etmeden öpüşüyorsan adama oral yapıp sperm yutuyorsan ya da ağzına sperm akıyorsa ya da çok dışarıda yemek yiyorsan çataldan kaşıktan tabaktan bardaktan dahi bulaşabilir.
Soran+1 yılÇatal kaşık ne alaka ki öyle virüsleri kapmak için. Bir kere oral yaşadım o da baya eski 7-8 sene oldu o zamanlar ergendim ve pek bilgili değildim ondan şüphelendim.
- +1 yıl
bazı virüsler tabak çatal kaşık yıkansa dahi ölmüyor. bazı virüsler kan yolu ile bulaşıyor bazı virüsler tükürükle bazısı sperm ile yani ne nedir bilemezsin. 7 8 sene önce yaptığın şey bile risk barındırır. bu sebeple önce git doktora tüm cinsel yolla bulaşan hastalıkların testini istiyorum de ikinci olarakta eksik aşılarını kontrol ettir. çünkü aşıların ömürleri vardır.
En İyi Cevaplar
+1 yılMoleküler biyoloji ve genetik öğrencisiyim
Virüsle ilk karşılaştıktan yaklaşık 2 hafta-2 ay sonra, yani HIV enfeksiyonunun başlangıç evresinde, hastaların yaklaşık yarısında grip benzeri belirtiler (ateş, baş ağrısı, boğaz ağrısı, yoğun kas ve eklem ağrısı, lenf bezlerinde şişme, karın ağrısı, ishal, döküntü vb.) görülebilir.13 Yorumla
Soran+1 yılPeki normal bir grip veya ben kadınım reglle ilgili sorunlarım oluyor kan testleri alıyorlar kontrol için. Bu testlerde eğer böyle sorunlar olsa ortaya çıkar mıydı ve söylenilir mi
- +1 yıl
kan, oral sıvı ve idrar örnekleri ile yapılmaktadır ve bunun testi ayrıdır, Hiv virüsü cinsel yolla bulaşan bir hastalık gibi normal olarak tanıtılsa da sonuçları ölüme kadar gidebilmektedir
Soran+1 yılAnladım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yılbeyaz bir nokta çıkmıştı ara sıra kırmızı oluyordu 1 seneye geçti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiv şüphesi varsa çok uzun sürüyor. Diğer türlü hastalıklar kendini bellli ediyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn erken 15 gün. Kesin sonuç 3 ay sonra üzerinden. Git özel labaratuvarda yaptır paran varsa hızlı çıkar ya da üniversitesi hastanelerinde birinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Frengi ya da belsoguklugu olabilirsin. Aids için zaman geçmesi lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar süre mesela ve onu nasıl anlarım
+1 yılKimse bilemez ne oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
Hastanede ancak
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hangi hastalık
02 Yorumla
Soran+1 yılAids hıv gibi hastalıklar nasıl anlaşılıyor onu merak ediyorum da yaşayan var mı dşye
Cok basit
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım