Cinsel Yaşam Neden regl olunca daha istekli oluyorum? ssude242_ Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Neden regl olunca daha istekli oluyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. östrojen hormonunun artışından kaynaklı bir durum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. hormonlardan. 1 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Hormonların dalgalanıyor çünkü.Östrojen, proteston gibi bir çok hormonun pik yapıyor veya çakılıyor. Bu da senin daha istekli olmana sebep oluyor. 2 0 Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Sadece sen değil bir çok kadın öyle sude. Hem bunun nesi kötü? Regl ağrısı çekseydin daha mı iyiydi? 1 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Kadınlık hormonların tavan yapıyor şu an regl misin 1 1 Yorumla ssude242_ 1 yıl Hayır olucam Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Sadece senin başına gelmiyordur. Hormonel bir tepki sanırım. 1 0 Yorumla
Doktorunuz1989 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Regl döneminde hormonların etkisiyle cinsel istek artıyor. 1 0 Yorumla
tekbuzviskiii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl bu ben değil sen bileceksin. neden öylr oluyorsunuz? 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Regli döneminde hormonlar çok salgı yapmasıyla isteğini artirir 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hormonların tavan yapıyor böyle olması normal. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. işin tabiatı bu.önemli olan nasıl rahatladığın. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben regl değilken de istekliyim, içimde fırtınalar kopuyor ama söylemiyorum. Ayp denen bsyy varr. 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Normal tüm kadınlarda böyle hormonlar tavan yapıyor 0 0 Yorumla
sercan_can Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% 1 yıl Bu kadar iğrenç olmak zorunda mısınız 1 1 Yorumla ssude242_ 1 yıl Ne alaka Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kadinlara sor İstanbul'da 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hormonal değişim süreci olduğu için 1 1 Yorumla builder 1 yıl @HümeyraHanimm34teşekkürler Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. bir şey yaşamadığın zaman daha çok cazip geliyor 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hormonlar tavan yapıyor 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bütün kadınlar öyleymiş 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Döngüsel bir durum tamamen hormonların 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bunu kimse çözemedi 1 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Veremeyeceğin için 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hormonlar 1 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hormonlar 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bilmem 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. hormonlar tavan :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
östrojen hormonunun artışından kaynaklı bir durum
hormonlardan.
Hormonların dalgalanıyor çünkü.
Östrojen, proteston gibi bir çok hormonun pik yapıyor veya çakılıyor. Bu da senin daha istekli olmana sebep oluyor.
Sadece sen değil bir çok kadın öyle sude. Hem bunun nesi kötü? Regl ağrısı çekseydin daha mı iyiydi?
Kadınlık hormonların tavan yapıyor şu an regl misin
Hayır olucam
Sadece senin başına gelmiyordur. Hormonel bir tepki sanırım.
Regl döneminde hormonların etkisiyle cinsel istek artıyor.
bu ben değil sen bileceksin. neden öylr oluyorsunuz?
Regli döneminde hormonlar çok salgı yapmasıyla isteğini artirir
Hormonların tavan yapıyor böyle olması normal.
işin tabiatı bu.
önemli olan nasıl rahatladığın.
Ben regl değilken de istekliyim, içimde fırtınalar kopuyor ama söylemiyorum. Ayp denen bsyy varr.
Herkes öyle oluyor normal
Normal tüm kadınlarda böyle hormonlar tavan yapıyor
Bu kadar iğrenç olmak zorunda mısınız
Ne alaka
Hormonlar degisiyor surekli
O an harika oluyorsunuz ya
Kadinlara sor İstanbul'da
Hormonların deliriyor
hormonal değişim süreci olduğu için
@HümeyraHanimm34
teşekkürler
Hormonlardan dolayı.