Çünkü insanların kıyafetli halleri daha çekici, işyerindekilerle cinsellik düşünmekde çok çekici bir durum, benim mastrubasyon konum is yerindekiler mesela
bu arada kadınların bu şekilde iş yerinde yükselebileceğini hayal ederdim de gerçek olacağına ihtimal vermezdim.. tuvaletede gidip az biraz bişiler yapıyon mu :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Çünkü insanların kıyafetli halleri daha çekici, işyerindekilerle cinsellik düşünmekde çok çekici bir durum, benim mastrubasyon konum is yerindekiler mesela
İş yerinde hoşlandığın birisi mi var ya da seni etkileyen bir durum bir bakış veya bir olay kı oldu daha önce
Birileri var ya olabilir belki onlar yüzünden
Olabilir bilinçaltında o masaların üzerinde sana yapılmasını istediğin şeyleri hayal ediyor olabilirsin
bendensinnn... aynı şekilde.. yahuu aklımdan çıkmıyo.. hayır sizde belli olmuyor biz de direk gibi.. masadan kalkamıyorum mk..
Aaa çok kötü yaa seninki
bu arada kadınların bu şekilde iş yerinde yükselebileceğini hayal ederdim de gerçek olacağına ihtimal vermezdim.. tuvaletede gidip az biraz bişiler yapıyon mu :D
Ortamda daha önce yaşadığın seni etkileyen bir olay oldu mu
Yok yani birsey olmadı pek
O zaman çok fazla enerji var ortamda. Psikolojik olarak da kanın daha deli akıyor. boş ver keyiflidir. Bol bol sulanirsin. Çamaşırını yedekle hep
Bende senin gibi saar 11 de baslamis istek bakalim ne kadar daha tutacagim kendimi
Demek ki giyim tarzın seksi ve etrafında da erkekler var.
Çalıştığın yerde bakımlı erkek çok ise ondandır. ya da seni etkileyen objeler vardır.
Aynısı bende oluyor neden acaba masa altında okşuyorum
Belki orada hosuna giden biri vardır ona yükseliyorsundur
fantezi işte konfeksiyon da mı çalışıyorsun?
Bende öyle masama birini yatırmak istiyorum ya da altında birisini koyup oral yaptırmak. İş yerinde evde her zaman ereksiyondayım 😅
Çevren felan etkili bu tip seylerde lavaboya git gerekeni yap
Git tuvalete rahatlat kendini hissetmediğini bazı durumlar tahrik ediyor olabilir.
Bende olsa mahvolurum.
Neyseki işte sakinim.
En ufak hareketlenmede net dayak yerdim
Psikolojik olarak heralde ya işyerinde seni tetikleyen bir durum var heralde
çok kolay masa altından okşa :D
Erotik geliyor..
Rahatlatabilirsin kendini
Geçmiş olsun Neyin var
Çok cikolata yeme enerji verici
Risk fantezisini seviyosun çünkü...
seni tetikliyor bieşyler sence neler olar
Nedense bende de var o. Hatta milletin cinsel hayatını tahmin etme de var