Cinsel Yaşam Adetteyken istekli oluyorum, neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Adetteyken istekli oluyorum, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bende de ayni normalde de ayni ama adet donemi daha fena 6 7 Yorumla Soran 1 yıl Knk acayip fena oluyor awk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen knk anliyorum:)) Yorumla MagicalMan 1 yıl Eeee rahatlatın kendinizi ne olacak Yorumla Soran 1 yıl Rahatlatıcak lazım 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @MagicalMan asik oldugum adam disinda kimse rahatlatamaz kendim dahil:) Yorumla Soran 1 yıl Helal olsun Yorumla MagicalMan 1 yıl Helal olsunnn fjdjdjdkkd bana farketmez Yorumla
Dlooy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Hormonların çalışıyor doğurganlığın artıyor Kanın tazeleniyor o yüzden 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende düşünüyordum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İğrenç değil mi benimkinden kan gelse oraya bakmaya bile dayanamam libido -1000 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Erkeksin zaten Yorumla
xxAnonimGirlxx Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Adetken hormonlar daha hızlı çalışır 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Benimkiler çalışmak yerine uçuyor Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Olabilir canım normal bir şey bu Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evet oluyor maalesef 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olsun bi zahmet dimi Yorumla
Burakbiss Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yapamıyorsun ya şeytan bastırıyor işte 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tövbe ya Yorumla Burakbiss 1 yıl Olmaz bişey olmaz Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hormonal değişim süreci olduğundan 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bütün kadınların ortak sorunu bu galiba 0 0 Yorumla
aaaenes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl PMS denen mevzunun en yaygın belirtilerinden bayan 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Hormonlar düz duvara tırmanıyor 0 0 Yorumla
ArananŞahsiyet Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Hormonal durumlar, anormal bir şey yok 0 0 Yorumla
İZMİRLİ_LAZ Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Bir sonrası çok istekli olma durumu vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hormonlarla alakalı normaldir 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Niye geçmiyo aq Cevap sahibi 1 yıl Bana niye soruyosun 😌😂 Soran 1 yıl Sen niye bu kadar cilvelisin Cevap sahibi 1 yıl Regl olan sensin ben değilim 😂 Soran 1 yıl 😂😂
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Herkes aynı 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yapıyor musun 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hep öyle 😂 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hormonsal değişim 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kablumbaga deden😀 0 0 Yorumla
Atilla_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl hormon 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Herkeste varmış 😂 Cevap sahibi 1 yıl ee yani bi tek insan sen degilsin kfdjg
Askbirumut3157 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Hormonlardan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Herkes öyle diyor Yorumla
Kutay1919 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Evlimisin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bekarımm Yorumla Kutay1919 1 yıl Peki nasıl tatmin oluyor sun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bende de ayni normalde de ayni ama adet donemi daha fena
Knk acayip fena oluyor awk
Aynen knk anliyorum:))
Eeee rahatlatın kendinizi ne olacak
Rahatlatıcak lazım 😉
@MagicalMan asik oldugum adam disinda kimse rahatlatamaz kendim dahil:)
Helal olsun
Helal olsunnn fjdjdjdkkd bana farketmez
Hormonların çalışıyor doğurganlığın artıyor
Kanın tazeleniyor o yüzden
Bende düşünüyordum
İğrenç değil mi benimkinden kan gelse oraya bakmaya bile dayanamam libido -1000
Erkeksin zaten
Adetken hormonlar daha hızlı çalışır
Benimkiler çalışmak yerine uçuyor
Olabilir canım normal bir şey bu
Evet oluyor maalesef
Olsun bi zahmet dimi