Bunu illa bir tanımlamaya sokmaya gerek yok. Birisini severken başkası ile cinsel fanteziler kurmak zaten doğru şartlar gerçekleşse insanın neler yapabileceğini çok güzel özetliyor.
Kişiye göre değişir Kiminin eşi hayatında dişi sinek bile istemem der kiminin eşi istedigini yap ama evini de ihmal etme der
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Yeni evliyim, evliyken yapmadım henüz ancak sevgiliyken yaptım. Uzak mesafedeydik ama sanırım alışkanlık yapıyor. Gerçeğini yapmaktansa bu daha iyi bence. Ama kendimi mi avutuyorum bilemem :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
aldatmaktır evet
Sayılır. İlişkin varken karşı cinsle arkadaşlık dışında gerek fiziksek gerek mesajlaşma gerek konuşma farketmeksizin aldatma sayılır
Aldatma tabiki. Zihinsel aldatma en başta. Fiziken sanal sekste tatmin olduğundan fizikende aldatmış oluyor her kimse.
Eşinden başka bir erkekle yazışmak konuşmak her anlamda, aldatmadır. Bu erkek içinde geçerli.
Sevgililik döneminde
Fark etmez.
Gidip bu yaptıklarını yaparken ya da yaptıktan sonra yapmadan önce hayatında ki kişiye anlatıyor musun?
Yok niye anlatayım
O zaman aldatıyorsun
Ne yapalım aramizda iliski yok
Ayrıl o zaman.
Bunu illa bir tanımlamaya sokmaya gerek yok. Birisini severken başkası ile cinsel fanteziler kurmak zaten doğru şartlar gerçekleşse insanın neler yapabileceğini çok güzel özetliyor.
Sevgilin varken başkasıyla mı sanal seks yapıyorsun
Evt
Sevgilinle yap
O pozisyonda degilseniz
Nasıl yani?
Bizimkisi gorucu usulu evlilik boyle seks vs olmuyor
Bahtına ne çıkarsa artık
Neyse bi kaçamak yapmak istersen takılalım
Reel sekste aldatma sayılmaz, rahat olun, bu başka biriyle yemek yemek gibi karnını doyur devam ediyor akşam evdeki yemeği de yersin
Kişiye göre değişir
Kiminin eşi hayatında dişi sinek bile istemem der kiminin eşi istedigini yap ama evini de ihmal etme der
Yeni evliyim, evliyken yapmadım henüz ancak sevgiliyken yaptım. Uzak mesafedeydik ama sanırım alışkanlık yapıyor. Gerçeğini yapmaktansa bu daha iyi bence. Ama kendimi mi avutuyorum bilemem :(
tabiki sonucta baska biri ile özel seyler paylasıyorsun
Hayır bebeğim caizdir gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz 👍
Ben evli ama partner edinen biriyim, aldatma derin bir konu üzerinde uzun uzun konuşmak gerekiyor
Video izleyip mastürbasyon yapmak da aldatma sayılır o zaman.
Evet ama bu ihtiyacın görülmüyorsa masum bir aldatma
Alışkanlık haline getirir sen evet ha bir anda zevk geldi ve burada veya başka bir platformda bir anda oldu normal dir
Neden mutlu edemiyor seni? Aynı mı hala işler?
Tabi ki aldatma olur. böyle bir ihtiyacın varsa onunla yaparsın
yok sayılmaz sevgilinde başka kızlarla sanal yapsın
Evet sayılır. Flortumsu konusma vs hepsi sayilir
sayılır tabı kızım madem sevgılın var onala konusana
İletişim varsa her türlü aldatmadır.
Bilmem sence sayılmalı mı
Yap gitsin demekki sevgilin yetmiyor
Niyet etmen Bile aldatma
Sen varya sen az değilsin 🤣
Yok beee sende 😂😂
Sanırım evlisin? Doğru mu
Icinde foto atma var mi?