Cinsel Yaşam Kızlar ilk defa bir erkekle beraber olacaksanız nasıl başlamalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bunu oral ile mi anal ile mi başlamalı Kızlar ilk defa bir erkekle beraber olacaksanız nasıl başlamalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Oral ile başlar 0 40 Yorumla Soran 1 yıl Pekii ön sevişmeden önce mi sonra mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk ön şevişme ondan sonra oral Yorumla Soran 1 yıl Sorunun kaldırılma ihtimali var bir kaç dakika konuşma imkanı? Yorumla Soran 1 yıl orada mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalkmaz dert etme Yorumla Soran 1 yıl Peki ilk araba da olur mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana kalmış ya Yorumla Soran 1 yıl İlk deneyim olacak ama bir şey eksik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ney eksik Yorumla Soran 1 yıl Kız 😅 yanlış anlama bu bi hayaldi ya sıkıldım böyle bir şey sorayım dedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hey allahım ya 😅 Yorumla Soran 1 yıl Yaş kaç peki biraz sohbet dönsün maksat Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 25 sen Yorumla Soran 1 yıl 28 şehir? Yorumla Soran 1 yıl Bir de gerçekten hani bi süre sohbet edemez miyiz konu sıkarsa silersin? Yorumla Soran 1 yıl Sustun 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hakkari sen Yorumla Soran 1 yıl İstanbul Yorumla Soran 1 yıl Ülkenin diğer ucunda kalmayı nasıl başardın😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hep öyle olur zaten ne yapalım 😅 şans işi Yorumla Soran 1 yıl Bence salça olmamam için hakkari dedin 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır ne alaka Yorumla Soran 1 yıl Ee yazayım diyom yok diyorsun sanki yicekmişim gibi 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ney bu seferde bana yazmayı mı hayal ediyorsun tamam devam et o halde😃 Yorumla Soran 1 yıl Şansım yok mu 😅 Yorumla Soran 1 yıl Yorumlarda yürümek zor ya 😅🙂↔️ 2 sn çık gizliden rahat rahat yürüyüm olmaz mı 😅 fjdjdkkd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yol olmaz sonra kene gibi yapış buradan yürü 😅 Yorumla Soran 1 yıl Yok be neden kene gibi yapışayım sohbet edilmiyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok sen yapışır kalırsın tüh be şansa bak gizli olmasaydım yazardın demi 😅 çıksam mı acep yoksa kalayım mı böyle Yorumla Soran 1 yıl Çıkmanı istiyorum ya zaten 😅 kene gibi yapışacak halim yok ya 😅 Yorumla Soran 1 yıl Eee nereye kayboldun 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buradayım burada 😃 Yorumla Soran 1 yıl Çık işte 2 dk ekliyim ala ala 😅 Yorumla Soran 1 yıl Burdan oraya uzanacak değilim 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burada kal o halde 😅 çıkıyom çıkyım çıkıcam çıktım👽 Yorumla Soran 1 yıl Ekledim 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam Yorumla Soran 1 yıl Ama yazamıyorum 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben yazdım geldi mi acaba Yorumla Soran 1 yıl Geldi geldi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Oral
İlk deneyimin mi?
Oral ile başlar
Pekii ön sevişmeden önce mi sonra mı
İlk ön şevişme ondan sonra oral
Sorunun kaldırılma ihtimali var bir kaç dakika konuşma imkanı?
orada mısın
Kalkmaz dert etme
Peki ilk araba da olur mu
Sana kalmış ya
İlk deneyim olacak ama bir şey eksik
Ney eksik
Kız 😅 yanlış anlama bu bi hayaldi ya sıkıldım böyle bir şey sorayım dedim
Hey allahım ya 😅
Yaş kaç peki biraz sohbet dönsün maksat
25 sen
28 şehir?
Bir de gerçekten hani bi süre sohbet edemez miyiz konu sıkarsa silersin?
Sustun 😅
Hakkari sen
İstanbul
Ülkenin diğer ucunda kalmayı nasıl başardın😅
Hep öyle olur zaten ne yapalım 😅 şans işi
Bence salça olmamam için hakkari dedin 😅
Hayır ne alaka
Ee yazayım diyom yok diyorsun sanki yicekmişim gibi 😅
Ney bu seferde bana yazmayı mı hayal ediyorsun tamam devam et o halde😃
Şansım yok mu 😅
Yorumlarda yürümek zor ya 😅🙂↔️ 2 sn çık gizliden rahat rahat yürüyüm olmaz mı 😅 fjdjdkkd
Yol olmaz sonra kene gibi yapış buradan yürü 😅
Yok be neden kene gibi yapışayım sohbet edilmiyor mu
Yok sen yapışır kalırsın tüh be şansa bak gizli olmasaydım yazardın demi 😅 çıksam mı acep yoksa kalayım mı böyle
Çıkmanı istiyorum ya zaten 😅 kene gibi yapışacak halim yok ya 😅
Eee nereye kayboldun 😅
Buradayım burada 😃
Çık işte 2 dk ekliyim ala ala 😅
Burdan oraya uzanacak değilim 😅
Burada kal o halde 😅 çıkıyom çıkyım çıkıcam çıktım👽
Ekledim 😅
Tamam
Ama yazamıyorum 😅
Ben yazdım geldi mi acaba
Geldi geldi