Merhaba. Daha önce hic cinsel iliskiye girmedim. Birkac haftadir erkek arkadasimla deniyoruz. Yavas yavas alismaya calisiyorum, ilk basta parmak ile denedik, cok dar oldugunu düsünüyorum. Bu normal mi, yoksa bende mi anormallik var? Bir de parmak icerdeyken kasik sancisi hissi geliyor. Sizde de olmus muydu? Lütfen deneyimlerinizi ve önerilerinizi benimle paylasin...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİliski icin kendini rahat hissediyor musun bir korku pismanlik falan var mi ya da olasi kotu durumda olabilir mi ya da dogru erkek o kisi mi yani bunu bir kafanda dusunmussun umarim sonra ayrildiginda falan pisman olma diye diyirum ama yok ilkim olmayi hak ediyr ayrilsakta kullansa da pişman olmam diyorsan sorun yok rahatlamaya ve zevk almaya vak gozun asagida degil zevk almana yonel islandigin zaman icine daha kolay girer
02 Yorumla
Soran+1 yılyok epeydir tanisiyoruz birkac aydir. amaci sadece cinsellik degil, zorlama hissi kesinlikle yok. ama artik bu deneyimi yasamak istiyorum
- +1 yıl
O zaman oncelik on sevisme olmali ki vajinan islansin kilodun yapis yapis olsun anladin mi olmadi ustune oral yapsin sana rahatla kasma kendini bulutlarin uzerinde gibi zevk al zevk aldigini mutlu oldugunu ona soyle onu icinde istedigini soyle hayalini kendi kafanda kur acisini dusunmeden tek zevkini dusun sonra o cikartip surtsun mesela sen zaten surttugunde zevk aliyorsunuzdur oyle devam etsin ve sen o sirada bacaklarini beline dola iyica vajinan ona ait gibi olsun onu opmeye basla o birden bire icine girsin yavas falan degil basi girdiginde kokune kadar soksun bir kac saniye icinden cikarmasin sen rahatlayana kadar sonra biraz yavasca git gel yapsin sonra hizlanir icinde zaten sende artik istedigini yapmış olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
Ya ablacığım birden yatacaksın o basacak Başka türlü olmaz
00 YorumlaBence uzman doktor yardımı ak darlık yok vaginusmus vardır 3 ay tedavi ol gecer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle rahat ol kızım bunun içinde biraz alkol tüketebilirsin. Sonra size kayganlaştırıcı lazım rahat girmesi için. Oldu da bitti bu kadar. İlkler hep acıtır 3-4 den sonra kendin istersin
00 Yorumlaİlk öyle olur kayganlaştırıcı ile yapmaya özen gösterin Bi süre sonra alışacaktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılHazırlık önemli. İyice ıslandıktan sonra köküne kadar sokmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana öyle geliyo dar dediğin yerler ooo neler aliyo neler
00 YorumlaDenemenize rağmen giremiyorsaniz vajinusmus olma durumun var senin
00 Yorumla
+1 yılDavul saglam tokmagin degmedigi yer kalmamis
33 Yorumla- +1 yıl
Jahajjajwj
- +1 yıl
Yalanmi ama
- +1 yıl
Doğru tâbi 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılIslanmadan yaparsan canın yanar ve genişlemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinusmus olabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ön sevişme yapıp iyice ıslanman lazım
00 Yorumlaboş ver parmağı direk olaya başlayın
00 YorumlaÇok mu büyük ondan mi kasiyon
00 YorumlaAmuda kalk...
00 YorumlaKorkun var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılevet biraz geriliyorum
+1 yılBence normal
10 Yorumla
+1 yılNormal ilk zamanlar
00 YorumlaOlur olur devam
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında