Cinsel Yaşam 10 kişiyle öpüşme tecrübesi olan biriyle evlenir miydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çok sevgilim oldu ve artık efendi, sessiz, sakin bir kızla evlenmek istiyorum. 10 kişiyle öpüşme tecrübesi olan biriyle evlenir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl 10 kişiyle öpüşmüş ne la yazık lan seninle öpüşen kızı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Çok kızla olmadı diye mi Yorumla Kamdu 1 yıl Sayılır mı arkadaşım bu istatistik belirt diye kim dedi sana Yorumla Soran 1 yıl Ahmet diye biri Yorumla
dkdjdisj Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Bunun yerine artık olgunlasmis doğruyu yanlışı ayırt edecek biriyle olmalisin 0 31 Yorumla Soran 1 yıl Artık 27 yaşın altındaki biriyle ilgilenmem zaten. Kızlar gerçekten olgun değil Yorumla dkdjdisj 1 yıl 10 kişiyle opusmussun afedersin de Yorumla Soran 1 yıl 10 kişiyle öpüşmedim. 30 yaşındayım ve birkaç sevgilim oldu. Bu da normal bence. İlk cevabınız olgun ve hoştu ama şu an önyargılı konuşuyorsunuz Yorumla dkdjdisj 1 yıl On yargılı değil başkasıyla olmadım ve başkasıyla olmuş bir erkeği istemem Yorumla dkdjdisj 1 yıl Sen bile istemiyorsun Yorumla Soran 1 yıl 29 yaşınıza kadar sevgiliniz olmadı mı Yorumla dkdjdisj 1 yıl Her şeyi yapıp temiz kış arayamazsiniz Yorumla dkdjdisj 1 yıl 29 yaşında değilim Yorumla Soran 1 yıl Yaşınız kaç Yorumla dkdjdisj 1 yıl Kendinize bakmadan insanları ayristiriyosunuz asıl on yargıli sizsiniz Yorumla dkdjdisj 1 yıl Size ne Yorumla Soran 1 yıl Size karşı kibar ve yapıcıyım Yorumla Soran 1 yıl Kaba hareketlerinizi heyecanınıza veriyor, sizi herkesin önünde affediyorum. Yorumla dkdjdisj 1 yıl Sana bak temiz kız demedim sen opustuysen o da başkasıyla yapmış olcak bu ilahi sistem eski karakterinde olmayan biriyle ol dedim temiz temizle bunu kabullen Yorumla dkdjdisj 1 yıl Aynen sorduğun soruda narsist ve hasta olduğunu ilan etmişsin Yorumla Soran 1 yıl Ben sizin gibi birini istiyorum. Yorumla dkdjdisj 1 yıl Her şeyi yap sonra temiz kizz diye bağır Yorumla Soran 1 yıl Hayır gayet itaatkâr biriyim kadınlara karşı. Yorumla dkdjdisj 1 yıl Sanmam geleceğini Yorumla dkdjdisj 1 yıl Erkek o*:_u sevmiyorum lafı dahi düzgün anlamamissin böyle bir erkekle Allah korusun Yorumla Soran 1 yıl Aslında çok şey istemiyorum. Sizin gibi biri yeter. Ama siz sorun çıkarıyorsunuz ve kırıyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Hayır. Kadınlara saygılı biriyim. Siz küfür edebilirsiniz. Benim tarzım bu değil. Yorumla dkdjdisj 1 yıl Aynen öpüş bilmem ne ama o temiz olsun saygı mi bu Yorumla Soran 1 yıl Böyle sert ve kırıcı olmanıza gerek var mı? Size değer veren birine yapıyorsunuz üstelik. Yorumla dkdjdisj 1 yıl İnsan ben neyim ki der sen saygılı falan değilsin Yorumla dkdjdisj 1 yıl İki dk da bana yavsa Yorumla Soran 1 yıl Yoo geçmişinde birileri olmuş olabilir. Herkes hata yapar. Yorumla dkdjdisj 1 yıl Bu ney ya Yorumla dkdjdisj 1 yıl Tek gecelik yasa evlenme Yorumla dkdjdisj 1 yıl Sizin gibilerle çıkan da ne bilim Yorumla Soran 1 yıl Beni tanımıyorsunuz Yorumla
Seda23344 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl El degmemis erkek olsun 😛 1 4 Yorumla Soran 1 yıl El değmedi öpüştük tek. Yorumla dkdjdisj 1 yıl Opusmis bir kızla olcaksin o zaman Yorumla dkdjdisj 1 yıl İngiltere prensi değilsin Yorumla dkdjdisj 1 yıl El değmemiş kmsi fazla biraz fkdkfkddk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
10 kişiyle öpüşmüş ne la yazık lan seninle öpüşen kızı
Çok kızla olmadı diye mi
Sayılır mı arkadaşım bu istatistik belirt diye kim dedi sana
Ahmet diye biri
Iy o”ospu erkek istemem kusarım üstüne basarım tekmeyi
Bunun yerine artık olgunlasmis doğruyu yanlışı ayırt edecek biriyle olmalisin
Artık 27 yaşın altındaki biriyle ilgilenmem zaten. Kızlar gerçekten olgun değil
10 kişiyle opusmussun afedersin de
10 kişiyle öpüşmedim. 30 yaşındayım ve birkaç sevgilim oldu. Bu da normal bence. İlk cevabınız olgun ve hoştu ama şu an önyargılı konuşuyorsunuz
On yargılı değil başkasıyla olmadım ve başkasıyla olmuş bir erkeği istemem
Sen bile istemiyorsun
29 yaşınıza kadar sevgiliniz olmadı mı
Her şeyi yapıp temiz kış arayamazsiniz
29 yaşında değilim
Yaşınız kaç
Kendinize bakmadan insanları ayristiriyosunuz asıl on yargıli sizsiniz
Size ne
Size karşı kibar ve yapıcıyım
Kaba hareketlerinizi heyecanınıza veriyor, sizi herkesin önünde affediyorum.
Sana bak temiz kız demedim sen opustuysen o da başkasıyla yapmış olcak bu ilahi sistem eski karakterinde olmayan biriyle ol dedim temiz temizle bunu kabullen
Aynen sorduğun soruda narsist ve hasta olduğunu ilan etmişsin
Ben sizin gibi birini istiyorum.
Her şeyi yap sonra temiz kizz diye bağır
Hayır gayet itaatkâr biriyim kadınlara karşı.
Sanmam geleceğini
Erkek o*:_u sevmiyorum lafı dahi düzgün anlamamissin böyle bir erkekle Allah korusun
Aslında çok şey istemiyorum. Sizin gibi biri yeter. Ama siz sorun çıkarıyorsunuz ve kırıyorsunuz
Hayır. Kadınlara saygılı biriyim. Siz küfür edebilirsiniz. Benim tarzım bu değil.
Aynen öpüş bilmem ne ama o temiz olsun saygı mi bu
Böyle sert ve kırıcı olmanıza gerek var mı? Size değer veren birine yapıyorsunuz üstelik.
İnsan ben neyim ki der sen saygılı falan değilsin
İki dk da bana yavsa
Yoo geçmişinde birileri olmuş olabilir. Herkes hata yapar.
Bu ney ya
Tek gecelik yasa evlenme
Sizin gibilerle çıkan da ne bilim
Beni tanımıyorsunuz
El degmemis erkek olsun 😛
El değmedi öpüştük tek.
Opusmis bir kızla olcaksin o zaman
İngiltere prensi değilsin
El değmemiş kmsi fazla biraz fkdkfkddk