Erkek arkadaşım bana zorla hard seks yaptırdı, ne yapmalıyım?

Bungalow Kiraladık herkesten uzak bir noktadaydı. Biz 4 senedir beraberiz ve sözlendik 2 senedir düzenli cinsel hayatımız var 1-2 haftada bir mutlaka yapardık. Bungalow'un amacı da bizim için daha rahat cinsellik yaşamaktı ve biraz uzaklaşmak istedik (ilk defa tatile gittik). Normalde her zaman yavaş ve sakin yapardık arkada slow bir müzik çalardı. Hayatımda ilk defa onu o kadar agresif gördüm. 195 ve 100kg bir fitnesscı ben ise 175 boyunda 58 kilo birisiyim yani elimden hiç bir şey gelmedi. Ve yatak kırıldı o kadar hızlı yaptı hem de anal yaptık bir de 2.5 saat sürdü 3 kere yaptık ben artık durmasını istedim durmadı ama biraz dayan dedi aşırı rahatsız oldum. makat bölgemden kan geldi yara oldu ve tatil b*k gibi geçti. Yaptıktan bir kaç saat sonra mangal yapalım falan dedi bende s*ktir git ne b*k yersen ye dedim o günden beri soğuk aramız ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Nefes almaya çalışıyorum boynumu sıktı. Boynumun bir kısmı morardı herkes beni intih-ar etmeye çalıştım sanıyor. bileklerimi tek eliyle tuttu bileklerim de morardı ellerimde acıyor. Ve kayganlaştıcı falan kullanmadı tükürdü bir kere zaten bir işe yaramadı o kadar zorladı ki. Aşırı tiksiniyorum şu an kendisinden
Erkek arkadaşım bana zorla hard seks yaptırdı, ne yapmalıyım?