+1 yılBana kalırsa öncelikle başbaşa gelip konuşun, ikiniz için de rahatlatıcı olur bu durum. Olan olduktan sonra defalarca dövünmenin bir yararı yok. Kocaman insanlarsınız; madem bir hata yaptınız, çözümünü de kendinizi bulacaksınız. Bir çoğu evlenin demiş fakat evlenip de mutsuz bir evlilik hayatı yaşamak da pek farklı değil. Evlenince anlaşabilecek karakterde tipler misiniz bu önemli... Hayat da insanın başına her şey gelebilir, ortada bir hata olsa da bu dünyanın sonu değil, hemen dünyanı karartıp umutsuzluğa kapılma. Başbaşa bi konuşun, bu durumu en az hasarla telafi edebileceğiniz seçenekleri tek tek sıralayıp tartışın. Bu arada her ihtimale karşın, arkadaşların dediği gibi bir an önce doktordan rapor alıp elinin altında bulundurman senin yararına olur. Bu noktaya kadar duygularınızla hareket etmişsiniz, bu noktadan sonra aklınızla hareket etmek zorundasınız artık. Son olarak; umudunu yitirme, her şeyin bir telafisi vardır. Hiç birimizin hayatı kusursuz ve hatasız değil. Bol şanslar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sen cagır bi park bahceye yanınada bi ses kayıt cihazı al gir konuya nıe yaptn neden zorla sahip oldn bana falan de oda ztn anlatr sonra yne özür falan diler nabcaz şimdi falan de ben aileme nasl söylıcem de yanı kendı agzından söylesn adam sana sonra hemen uç savcılıga yüksek bi tazminat davası açın 500 mılyar falan:D sonra sıkıyosa evlenmesn hadı
02 Yorumla
+1 yılSevişiyordun sorun yok ama içine girince mi sorun var? Sen beynen de fiziken de kibar tabirle bi sürtüksün be canım. Yapacak bir şey yok. Sevişipte sırf bakiresin diye ileride eşine namuslu numarası mı yapacaktın? Şunu söyliyim ki beraber olduğun için bu yorumu yapmıyorum her şeyi yapıp da ileride eşine namuslu ayağına yatmayı düşündüğün için bu kadar aşağılıyorum seni hak ediyosun çünkü.
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilin , söylemesi ayip, hayvanlik etmis istemedigin birsey yaparak
üstelik BÖYLE birsey yaparak
özür ile telafi edilecek birseyde degil tabiki bu
uzun bir iliskiniz varsa belki zaten evlilige yönelik düsünceleriniz vardir, olmadi bi konulari ac
sonucta böyle birsey yapan bir insan gerisini düsünmeli11 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır beraberdık cıddıyet vardı evet ama evlenmek zorundayız kaldıramam ben bunu:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
evlılıge ıkna edecegını dusunmuyorum.sana zorla sahıp olan bırısını o masaya oturtmak zor.umarım ekonomık ozgurlugun vardır yada okuyup alabılcek sevıyedesındır yoksa vay halıne..artık ılıskılerınde dıkkatlı ol ve herkese guvenılır gozle bakma.sende artık burda tum sorularda ruhda bekaret cevabı veren arkadaslara dahıl olursun.sanal alemde herkes ruha onem verırken daha gercek hayatta ruhdakı bekaretı goremedım..herkes kızı kullanıp yataga atma derdınde.bu sozum sana degıl burada dıreten 3 5 bayan arkadas var ruhda bekaret ruhda bekaret diye dıreten..o zaman nıye hıcbır ılıskınız 6 ayı gecmıyor nıye her gelen durumunuzu ogrenınce yatıp kacıyor.cevap veremezler barı burdan okuyup kanan 3 5 lıselının kanına gırmeyın
32 Yorumla
Soran+1 yılokulu bıtırdım cok sukur ama bu baska bırsey bana zorla sahıp oldu bende suc varmı evet var oda şu an cok uzgun o kadar vıjdansız oldugunu dusunmuyorm ılkım o benım hem nasıl unuturum kı
- +1 yıl
sana zorla sahıp oldugu ıcın unutamassın ama onlada evlenemessın.buraya yazıyorum bak.unutmuycaksın emınım bu yuzden yarın baskasıyla evlenırsın ama aklından sana bu kotuluklerı yapan cocuk cıkmaz.aldatma ıhtımalın bıle var kocanı.bu arada hala ınsanları tanıyamamıssın kusura bakma vıcdanlı bır ınsan karsındakıne zorla sahıp olmak ıstemez.neyse sana iyi aksamlar konunun fazla uzamasını ıstemıyorum
+1 yılArkadaşım geçmiş olsun öncelikle,
Kişi senin sevgilin olduğundan, aynı ortamda kendi rızanla birlikte olduğundan, daha önce de aynı kişi ile birlikte seviştiğinden, sana zorla sahip olduğunu ispat edemezsin...
Kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama muhtemelen bir süre daha seks için erkek arkadaşın seninle birlikte olmaya devam edecek, daha sonra da uygun bir bahane ile ayrılacaksınız gibi geliyor bana...
Burada erkek arkadaşının bundan sonraki tutumu çok önemli, seni sahiplenip, senin istemene fırsat bırakmadan kendi de evlenebileceği gibi, seni bir süre daha kullanabilir de...
Her iki sonuçta da ders çıkarman gerekiyor...16 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın ama onunla bu gece konusmaya dusunuyorum benı bu halde bırakırsa aılemede anlatırım durumu savcılıgada gıderım mutlaka bellı olur mutlaka kendıde ınkar edemezkı cnku ben ıstemeden yaptı
- +1 yıl
Eğer yeni olduysa hemen şimdi doktora gidip rapor almalısın, bir gün sonra bile belli olmaz...
Soran+1 yıl:\ bugun oldu
- +1 yıl
Öyleyse hemen doktora gidip, adli işlem için rapor almak istediğini söyle...
- +1 yıl
Teşekkürler @ŞuraCan
+1 yılkesici bir alet yada bir silah haricinde hiç bir kadın istemezse kimse sahip olamaz. burada sende istemişsin. ayrıca busevişme ortamına giren böyle bir sonuca katlanacak. ya da hiç bu ortama girmeyecek.
azgınlığından çıldıran sonrada üzgünlüğünden çıldırır43 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır ben ızın vermedım ınan bana zorla oldu nasıl oldu bılmıyorum:\
- +1 yıl
herkese buradan söylüyorum bana hemen agresif tavırlarla tepki veriliyor. SEVİŞME ORTAMI KAYGAN YOL FREN TUTMAZ. SONU FELAKETTİR O YOLA O ORTAMA GİRMEYİN diye uyarıyorum. ama sadece hakaret duyuyorum
Cinsellik konusunda 443 cevap paylaştı. burada kızlara yapmayın uzak durun dediğimizde gün geliyor ttopa tutuluyoruz. anlamıyormusunuz kalkmış şeyin dini imanı olmaz. bir erkekle bir evde ynlız kalıp ssevişmek bunu göze almaktır. neyse olan olmuş artık. çokta üzülme , artık o çok sevdiğimiz özendiğimiz batıya doğru eksen kaymamız oduğu için bir çok erkek kızlığı sorun etmez oldu
52 Yorumla- +1 yıl
haklısın kardesim . ama son cumlelerıne katılmıyorum.erkeklerın hala buyuk bır cogunlugu bakıre olmayan bır kızla evlenmek ıstemıyor.bakıre olmadıgını ogrenınce kullanıp atıyorlar cevremde ornegı cok..bırde dıkkat edıyorum sanalda ruhun bekaretını kabul eden arkadaslar gercek hayatta bu sozlerıyle celısıyorlar.hepsı yataga atana kadar daha sonrası yıne bana husran yıne bana husran.uzuluyordum basta boyle bayan arkadaslara ama artık uzulmuyorum.cunku herkes hakettıgı hayatı yasar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakıyorumda kızların çoğu hemen yargılamış tamam bi hata yapmışsın ama suç sadece sende değil..böyle durumlarda erkeklerden çok hemcinslerimz başlıyor kötülemeye anlamıyorum . Allah yardımcın olsun umarım kurtulursun bu caresızlıkten
11 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun. cok sagol
sen adamı o raddeye getir sonrada beni kim ister ki. hele de sırf bu nanayei yedin diye kendini ona yamamaya çalışmak seni istemeyen birine sırf şikayet ederim diye evlenmeye zorlamak daha onur kırıcı bence ama sen zaten analdığım kadarıyla evlilik meraklısısın onuda bi şekilde evliliğe ikna edersin. sonra o onla bunla gününü gün ederken evde dizini kırıp onun gelmesini beklersin.böylede renkli bir evlilik hayatın olur işte.
10 Yorumlabeni kim ister ki dediğine göre ciddi konuşulmuş bi evlenme kararınız yoktu. madem yoktu neden bu derece yakınlaşmaya fırsat verdin. bunu öncelikle kendine sormalısın. laf anlayan biriyse arkadaşına da sor tabiki.
eğer evlenmeniz mantıklıysa evlenin, yok olmuyorsa dünyanın sonu değil bakire olmayan insanlar da evlenip mutlu olabiliyor. geçmişi değiştiremzsin, bundan sonrası için dürüst ve namuslu biri olmaya çalış bence. geçmiş olsun :(00 Yorumla
+1 yılya ne demek simdi beni kim ister. demek sende onunla sevisip baska bi erkege temizim elime erkek eli degmedi sen ilkimsin deyip yutturmayimi planliyordun. birde bu devirde delik tas yerde kalmiyor. olana iyi olmus diyorum sanada korkma diyorum yapacak bisey yok
00 Yorumlavalla hiçte zorla olmamıs.sen zaten o raddeye tasımıssın olayı kendini tutamamıs adam o kadar.kalkıp evliliğe iknaya mı çalıscan kendini çok ayıp
46 Yorumla
Soran+1 yılevet oyle bır durum oldu ama ben ona soyledım kesınlıkle oyle bırsey yapma bendede suc var evet ama o olayı zorla yaptı benı evlenmek zorunda degılmı bekaretımı ıstem dısı aldı sonucta ? yanı neredeyse o sucsuz dıyeceksın
Soran+1 yıl23 yasındayım ama tecavuz mutlaka bellı olur ıcımı ıyıce karartınız ya
Bak canim buna zorla sahip olunmak denmez sen nir yere kadar yapmissin zaten baya sevisiyormussunuz adamla.bari prezervatif kullnmadiniz heralde bir anda olduysa.
10 Yorumladoğru hemen yarın bir dilekçe yazıp savcılığa ver ve mahkeme aç bu yüz kızartıcı bir suçtur zorla olduğundan dolayı çok büyük ceza alır o kişiden tazminat ta talep edebilirsin yarın ilk iş bu konuyu ailene anlat ve birlikte savcılığa gidin
03 Yorumla
Soran+1 yılama sevgılıyıdık yaptıklarımız seylerı mutlaka anlatacaktır once bu konuyu konusucam bu gece kabul etmezse hemen savcılıga gıdıcem
Soran+1 yılaynen oyle benım rızam olmadan yaptı sonrasındada ozur dılemesı zaten bunun ıspatı
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBundan çekiniyordun niye sevişiyordun. Seninle evlenmeyi istemezse yapabileceğin ancak onun canını sıkmaz olur. Şikayetçi olsan beraber çektirdiğiniz resimleri gösterir, rızası vardı der yine yırtar.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:\ tecavuz bellı olmazmı dıyorsun? zorla ldu cunku
- +1 yıl
Tecavüz bulguları olabilmesi için sen hazır değilken olması gerekir, yinede şikayetçi olacaksan savcılığa başvurmalısın.
18 yaşın altındaysan yaşını doldurmadan hemen savcılığa başvur ailene bildir. 18 yaşından sonra bir şey olmaz..
22 Yorumla
+1 yılYa bi gidin allah aşkına oraya kadar gittin ondan sonrasını adam zorla yaptı oluyor karşı gel yatma oraya senin gibiler bu ara çoğaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılben o olaya ızın vermedım sonucta hakkı varmıydı sence?
+1 yılhak etmişsin sevişiyorsan bunada katlanacaksın, sevişerek baştan çıkaran sensin suçlu olan o mu oldu şimdi, Kuran'da zinaya yaklaşmayın diyor
10 Yorumlabuna zorla demen yanlış adamın yatağına girersen sonuç bu olur evlenebilirseniz şanslısın ama olan olmuş artık kabulleneceksin
10 YorumlaBundan nasıl keyif aldı acaba? İnsanlığımdan utandırıyor böyle tipler.
01 Yorumla
Soran+1 yılbılmıyorum:(
Hak etmisin sevismeyi tam yapmis yakinda sogurda senden sende boyle bozulmus kalirsin ailene anlat onlarin yuzune bakabiliyormusun utanmadan acaba...
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(( aılem kaldıramaz benı red ederler ben sucluyum ama o daha suclu ızın vermedım sonucta bu durumda benı evlenmek zorunda degılmı?
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecavuz nedemek oluosa o.. bune yaa bole.. nasılbbakcam bı kuru ozurmu o senın kızlıgın..ama suc sende madem bukdar onemlıydı nıe sevişiosun..
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın evet ama sevıyordum ıste yaptıgım yanlıs ama bu duruma gelecegını dusunemedım bır cok kez sevıstık bırde ılkım o benım
Cevap sahibi+1 yılgerckten senın ıcın şu an içim parçalanıo... ah be kızım yaa.. nasıl bı erkekle çıkıosun.. senı bastırdımı yanı bumu olay.. nasıl sahıp olabılıo..çıplakmı sevişiodunuz anlamadımkı..
Soran+1 yılcok ılerı gıtmestık:( kafayı yıcem
Cevap sahibi+1 yılyemekte haklısın...soktu çıkardı oldu olan dımı... al işte nedym yaa... bide evlenmesse ozman bul işteçareyi.. sen bundan snra kımsenın elını tutma ama açıkmı zar açık kım bılsın kaç defa oldgnu..
Soran+1 yılbır kere olduktan sonra farketmıyorkı off
Cevap sahibi+1 yılaynen oleişte.. bukadara gidip gtmemek senın elındeydı.. adamda dayanamadı artık azmıstı iyice soktu zorla.. ah be kızım off..
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin için üzüldüm o evlenmez asla..
bir saf bul kendini ona yama..06 Yorumla
Soran+1 yılneden evlenmez pekı?
Cevap sahibi+1 yılevliliği düşün kişi zorlamaz, sana saygı duyar seviyormuş gibi duygularınla oynamaz...
oysaki zaten sen ona bir şekilde cinselliği yaşatıp başka yollarla tatmin ediyordun onu, ancak o bununla yetinmedi ve zorla içine girdi..
kısaca saygısız ve anlayışsız ..
ha keza bugün o vefat etse yarın ne yapacaksın? evlenmeyi düşünen kişi karısı olacak kişinin geleceğini tehlikeye atmaz..
Soran+1 yılhaklısın aslında
Cevap sahibi+1 yılevet haklı olabilirim ancak bu senin durumunun kötü olduğu anlamına da geliyor bilmem anlatabildim mi..
şöyel yapabilirsin tekrar asla evlenene kadar kimseyle ilşki yaşama (kukun diri olmalı ve dar, deforme etme) ve evlenmeye yakın bir zamanda zarı onart..
Cevap sahibi+1 yılne yapsın peki, yarma gülüm mü desin..
- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılonu sevmiyorsan ayrıl ve zarını diktir..zar için evlenilmez...
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır sevıyorum onu
Su testisi su yolunda kırılır , umarım üzgünüm diyip çekip gitmez umarım her şey gönlüne göre olur
00 Yorumlahic sanmıorum evleneceğini. evlenirse adam gibi adamdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu evlılıge en kolay ıkna etme yolu gıt sıkayetcı ol bak senınle evlenmek ıcın ne taklalar atar o zaman :)
00 Yorumlahiç bekleme savcıya şikayet et
06 Yorumla
Soran+1 yılsavcıya sıkayet edersem aılem duyar once konusucam olmadı savcılıga gıtcem
Soran+1 yılevet savcılıga gıdıcem cunku zorladı zorla yaptı mutlaka bellı olur dıye dusunuyorum
oovvv tecavüz diyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılevet cunku ben ızın vermedım
geçmiş olsun atı alan Üsküdar'ı geçti
00 Yorumla
+1 yılhakkı yok ve kızlık gitti ise evlenmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılevet evlenmelı cunku zorla oldu
- +1 yıl
bakaretini aldıysa her kosulda evlenmeli
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz nerede buluşdunuz ki ona bu imkan yarandı?
114 Yorumla
Soran+1 yılo kendı evı var yanlız yasıyor burda
Cevap sahibi+1 yılya rakadaşım evine niye gidiyorsun? Alınma ama sendede suç var..Keşke gitmeseymişsin
Soran+1 yılevet ben sucsuzum demıyorumkı bendede cok suc var ama ola oldu cok kotuyum:(
Cevap sahibi+1 yılkonuşdunmu onunla.Ne dedi?
Soran+1 yılşu an cok uzgun defalrca arayıp ozur dıledı olay bugun oldu bu gece konusmayı dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılonun sana güven vermesi gerkiyor..Özür dilemekle olmaz..
Soran+1 yılevet aynen oyle cok kotu durumum odamdan dısarı cıkamıyorum:( anlasılır dıye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılsevilin denen adam kaç yaşında?
Soran+1 yılben 23 o 25 yasında
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeniz şart.Önce onunla konuş ,ortada bırakmaya kalkarsa ailene söyleyeceyini söyle ona
Soran+1 yılbende aynen öyle yapıcam
Cevap sahibi+1 yıltanımıyorum seni ama çok mutlu oldum senin adına..Yakın zamanda evleniriz falan dedimi?
Soran+1 yılevet oyle soyledı yakın bır zamanda zaten evlenme teklıf edıcektım sana dedı.
Cevap sahibi+1 yılşimdi senden mutlusu yokdur..Gerçekden çok sevindim
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi olmuş çok sevindim senin adına
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir gelişme var mı?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvar mı bir gelişme?
- +1 yıl
3 sene önce yazmışsın şimdi ne yaptınız :(
Cevap sahibi+1 yılÜye olmayabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay okuz vayy
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliği bas gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılben onu ıstıyorum zaten korkuyorum ıstemez dıye
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!