Kocamın cinsel performansı yüzünden kocamdan soğudum, ne yapmalıyım?

Hiç cinsellik yaşamadan evlendim. İşte p*rno izleyerek vs. kendimi idare ederdim. Evlendim çok büyük bir heyecandı benim için ama düğün gecesi hayallerim başıma yıkıldı. 2dk da boşaldı bir de yüzsüz yüzsüz sen beni çok heyecanlandırdın dedi. 1 sene boyunca 1-2dk içinde boşaldı ve 2-3 postada tükendi. Penisi kalın ve uzun ama hiç vajinamı yalayıp ıslatmak gibi derdi olmadı beni tatmin etmeye çalışmadı. oral seks çekerken 1dk içinde boşalıyor ağızıma ondan oral seks da çekmiyorum. Doktora git diyorum "Sen beni beğenmiyor musun?" "Ben senin kocanım" "Erkek adam doktora gitmez bunun için sen git" Diyor bana çocuğumuz olmadı daha çocuk işine bulaşmadan boşansam mı? Aldatmak gibi bir k*hpelik yapamam ama boşanırsam daha rahat olurum.

Güncellemeler
1 yıl
3 tane spay 2 tane krem denedik dophamin hapı kullandık olmuyor. Bir de beyefendi işi bitince arkasını dönüp banyo bile yapmadan uyuyor ben banyo yapıp sabaha kadar sigara içiyorum yanında uyumamak için sabah işe gidince uyuyorum. Ben sosyal medya kullanmıyorum fotoğraflarımı görenler evli olduğumu bilmedikleri için yazıyorlar rahatsız oluyordum. Kocamın hesabına bakayım dedim 1.000 takipçi 950 tanesi neredeyse kadın ve bunlar profil fotoğraflarından belli nasıl oldukları eskort çoğunlukla
Güncellemeler
1 yıl
Eskiden de kocamın cinsel hayatı aktifmiş telefonunda bir kızın fotoğrafını gördüm baya 2018den kalma fotoğraf. Beni o kadar tanımıyor ki bilgisayar kullanmayı da bilmediğimi sanıyor şifreli klasörde buldum saçma spam bir programla şifre koymuş o programı silince şifreyi açtım gençken beraber olduğu kızların videoları vardı bazıları nudeları ama bunlar tarihi eski görüntüler. Ben yinede sesimi çıkartmadım geçmişte olan şeyler diye
Kocamın cinsel performansı yüzünden kocamdan soğudum, ne yapmalıyım?