Dün gece birlikte oluyorduk. Refleks ile bacağımı kapattım birleşme anında belimi sıkıştırma yapamıyorum kapatma dedi bir kez daha olunca sinirle kapatma bacağını çok sıkıldım senin şu huylarındam bilgisizliği den dedi bilerek mi yaptım dedim sürekli orayı elleme burayı elleme adam gibi avuçlamama izin vermiyorsuz hızlı olsa yavaş diyorsun bacağını kapatıyorsun elimle az mıncıklasam yapma dokunma diyorsun pozisyon farklılığına karşısın yeter az aş kendini 2 yıllık evlisin dedi sizce ne yapmalıyım ona gününü göstermek için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
2 yıllık evliyseniz iki tarafında birbirinin neyden hoşlandığını bilmesi gerekir. Senin sevmediğin şeyi onun yapmaması onun sevmediği şeyide senin yapmaman gerekir. Evet cinsellikte rutin sıkıcı olabilir insanlar farklılık isteyebilir bu çok haklı bir istek ama bu yine 2 tarafında hoşuna giden ortak karar verdiğiniz bir şey olmalı. Ama kişisel düşüncem eğer eşin sana karşı bu kadar sert ve saygısız olabiliyorsa lütfen ilişkini gözden geçir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Karı koca arasında cinsellik konusunda ikinizde 2 yıllık tecrübeniz olmuş artık hangi pozisyonda daha çok zevk alacağınızı sizin ve eşinizin birbirinizi nasil mutlu edeceğini iyi bilmeniz gerekir. Bir ilişki sinir stres altında yapılırsa yapanda yaptiranda keyif almaz hele iki yıldır öğrenemedin suçlaması mantıklı bir laf değil sen öğrenemediniz oda öğrenememiş anlamı çıkar o pozisyonda ayakları fazla açmak dediğin gibi o tür uyuşmaya sebep olur uyuşma ondandır yapan içinde boyunun kısa olması nedeniyle rahat girecek seviyeye getirmek için artırıyor. Aslında dizine bir yastık koyarak bacakları açmadan rahat giriş yapar aslında o pozizhondada dahada darlaşır erkeğe dahada keyif verici olur. Veya yatağın üzeri de 4 ayak pozisyonunu al o ayakta yapsın o ilişki zevkini o şekildedir yaparsınız. O pozisyonu kaşık pozisyonunda yan yatarakta yapmanız mümkün. Aranızda konuşun ikinizde bir birinizi kırmadan o keyfi yaşayin buda diyalog içinde olursa daha iyi olur. Durağında muhakkak bir ilişkide kadının böyle terslenerek kızılmasi kadını bir sonraki ilişkide hata yapacakmiyım yine eleştirecek gibi endişeye sebep olur kadınından erkeğinde keyif yüzdeleri düşer. Normalde öpüşmeye başlayıp her şey iki tarafında mutlu olması hedeflenmektedir. Keyifli ilişkiler dilerim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan haklı ki? Anlattıklarına göre sorun sende zaten. Orama dokunma bunu yapma şunu etme deyip bacağını kapatırsan kocanı da sitem etti diye cezalandırmaya kalkarsan iki gün sonra gelirsin buraya kocam benimle birlikte olmak istemiyor benimle ilgilenmiyor acaba aldatıyor mu diye yeni bir soru sorarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yıldır aynı şekilde davranıyorsan kısıtlıyorsan gerçekten senin terapiye ihtiyacın var. Birde gerçekten bu kadar sınır koyup nasıl orgazm oluyorsun hayret 🤔🤔🤔 trol sorumu bu yoksa 🤣😂🤣🤣😅🤣
07 Yorumla
Soran+1 yılKısıtladoğım yok hayvan gibi sıkıyor canım yanıyor olay bu
Cevap sahibi+1 yılIyide vuruş yaparken neden bacaklarınla adamın ileri geri yapmasına zorluk çıkarıyorsun ki 👍 bırak rahat rahat vursun.
Soran+1 yılÇünkü orgazm yaklaştıkça kasılma ile kapanuyor olay bu
Cevap sahibi+1 yılOhooo sizin aranızda cinsel uyum yok o zaman
Cevap sahibi+1 yılİşiniz zor
Soran+1 yılYo ben çok memnunum
Cevap sahibi+1 yılEşin değil
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
51Cevap
Sana bağırmakla hata yapmış daha tatlı bir dille söyleyebilirdi bunları ama kocanında haklılık payı var. İkinizde sekste birbirinizin isteklerine saygı duymalısınız. Belkide monotonlaştığı için sıkılmıştır ve senin böyle yapmamani istiyordur. Ve tavsiyem daha iki yıllık evlisiniz şimdiden ilişkiyi sıkıcı hale getirmemeniz.
50 Yorumla
+1 yılAldatirsa anani gorursun neye gununu gosteriyon hakli adam put gibi yatarsan kimin hosuna gider. Aynisini sana yapsa sende ayni tepkileri verirsin
92 Yorumla
Soran+1 yılAldatırsa bende onu aldatırım
- +1 yıl
Puahahhaaha
+1 yılEşin haklı. Yakında seni çok sıkıcı bulduğunu söyler ve iş aldatmaya kadar gider.
Kocaman kadınsın biraz aç int. ten araştır, erkekler ne sever, nasıl sever..80 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgililik olsaydı toplumsal normlar ve suçluluk hissi derdim ama evlilikte bilemiyorum yani belkide cinselliğe ilginiz yoktur bedeniniz istiyordur arzuluyordur ama o esnada uyum sağlayamıyorsunuzdur , ya da psikolojik bir sorundur , belki de destek almanız gerekiyordur eşinizle normal güzel bir anda tatlı tatlı bu konuyu konuşmanız onu yumuşatacaktır , size destek olmasını isteyebilirsiniz o an , reddetmeyecektir eminim 🥰
31 Yorumla
Soran+1 yılBen memnunum cinsel hayatımdsn orgazm olabiliyorum
Bir kadın olarak söylüyorum eşin haklı. Evet sana bağırması yanlış güzelce uyarabilir ama onu. Haricinde herşeyde haklı. Onu yapma bunu yapma şunu etme senle yapmasın kimle yapsın? Bunu mu istiyorsun aldatılmak için çaba gösteriyorsun.
60 Yorumla
+1 yılbağırmasaymış iyimiş ama o durumda iki sene boyunca sürekli aynı şeylerden müzdarip birini de sen anlamalısın. Düşünsene tam yükseliyor adam ona dokunma bunu yapma eee ne yapacak? sok çıkar boyacı küpü mü bu?
04 Yorumla
Soran+1 yılCanımı yakıyor
- +1 yıl
çünkü sen kendini sürekli kasıyorsun
Soran+1 yılHayır kasmıyorum kibar kibad ellemek varken sert sıkıyor.
- +1 yıl
hayır anlamadın. 2 yıldır sürekli aynı şeyleri durduğun için kasıyorsun kendini istemeden de olsa. O yüzden artık o ilk dokunma isteği kocanda sert sıkma olayına dönüşmüş
Gizli Üye(18-24)+1 yıladama kendini aç rahat ol bırak seni güzel güzel yesin ki dışarıya gözü kaymasın, doyur onu iştahını kabartan gecelikler giy kontrol sende olsun köle gibi davran ona yatakta
60 Yorumla
+1 yılNe gününü göstereceksin bunu sürekli yaptığın için adam artık içinde tutamamış. Bence birlikte olurken uyum sağlayın ben 7 yıllık evliyim son bir senedir cinsellik yaşıyorum diyebilirim eşim senden beter.
00 Yorumla
+1 yılAnlatıklarına bakılınca Kocan haklı seninle seks yapılmaz, kendini düzelteceğine bir de adama gününü göstermenin planını yapıyorsun, senin gibi kadın düşman dötüne
10 Yorumla
+1 yılNasıl gününü göstermek istiyorsun. Cezalandırarak mı yoksa daha iyi bir seks yaparak ona istediğini vererek mi? Buna karar ver ona göre konuşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce birbirinizin bedenlerini keşfetmelisiniz. Yani bırak sana dokunsun sen de ona dokun birbirinizi hissedin. Öyle olursa zaten salarsın kendini sonuçta eşin rahat ol bence.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu sayısız kere yaşamış biri olarak söylüyorum adam haklı bir yerden sonra tahammül kalmıyor.
Hep söylüyorum kadınların burada yazdiklariyla realite cok farklı maalesef yatakta bazi seyleri asamiyorlar02 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil
- +1 yıl
Kendi bedeninizi tanımıyorsunuz tek sorun bu
Seviyorsan gerekli tedbirleri al sevmiyor ve bunlar senlik değilse belkide aradığınız birbiriniz değilsinizdir
00 Yorumla
+1 yılHaklı olabilir ama sana takındığı üslup yanlış. Böyle şeylerin şakası ve bağırması çağırması olmaz ama adam usanmış bir şeylerde belli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin evlilik tehlikede dikkat et etraf Ukraynali dolu
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuyla ilgili işin uzmanı Dr. a gidilip görüşülebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna gununu gostermek yerine bence biraz arastirip birseyler ogren ya da adamin ogrettiklerini severek içten yap sevmiyor istemiyorsan da belirtin tamam diyip yine aynısını yaparsan bu aptallık olur sadece seks değil her konuda böyledir ve en nefret ettiğim şeydir
00 Yorumla
+1 yılKari koca arasina girilmez. Eşinizle bu konuyu uygun bir romantik yemekte konuşmaniz da fayda var
00 Yorumla
+1 yılEğer anlattığın gibi ise durum kocan haklı 2 yıl olmuş evleneli senin yatakta yılan gibi olman lazım
00 YorumlaSen değilsinki haklı olan eşin birde ne diyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılovv bildigin içindeki herseyi söylemis adam ama sen de bu kadar cinsellige isteksiz misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zevk aldığından bacağın kapanıyor değilmi kendisi yanda dönüyormusun yana doğrumu kapanıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİyi bilirim ama kocan bilmiyor pek yani bişyler derdim ama neyse şimdi gizlisinde
Soran+1 yılDemene gerek yok gizlisin ne ya? Defol
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiraz cinsel eğitim alabilirsiniz (internetten) sonra karşısına istekli kadın olarak çıkın gösterin ona gününü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha adam sana anlayış gösteriyorda sen mi gününü göstereceksin. Tam bi kezbansın valla.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayış? Bağırırsa gününü görür. Bağırmasın
Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Bu ne ya insan eşiyle arkadasi ile konuşur gibi ne böyle ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocan haklı, aşmalısın bunu, bir cinsel terapistten yardım alman gerek
10 Yorumla
+1 yılBir defa olduysa normal sen haklısın ama her gün aynı şeyi yapıyorsan eşin sinirlenmekte haklı bide 2 yıllık evlisiniz yani
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleminim yatakta iyisin kendini böyle göstermen inandırıcı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyaklarini kapatiginda ayaklarini havaya kaldirip oral yapsaydi sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver böyle daha iyi, cinselliğinde bir sınırı olmalı, tecavüz eder gibi karısına yaklaşan dangalaklar var, her şey serbest olsun dyor, s.. tr git o zaman dyecen, senin egolarının isteklerinin kölesimi olacam l*n dyecen
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen kendini çok sıkıyorsun galiba ve adamı da kısıtlıyorsun gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke evlenmeseydin ya. Daha hazır değilmişsin.
10 Yorumlaona unutamayacagı gece yasat 3 ten asagı ustunden ınmesıne ızın verme
00 Yorumla
+1 yılKucağında ziplamayi dene bacım 😂
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılHaklı bence tedavi olup evlenseydin
13 Yorumla
Soran+1 yılTedabi olunacak bir durum yok. Cinsellik gayet hoşuma gidiyor ama kimisi çok uçlarda yaşar kimisi az şeule olay bu
- +1 yıl
Tedavi olunacak bir durum var
Soran+1 yılUzmanlara göre yok ! Cinsellikte tek tedavi olunacak nokta penisim vajinaya girmesine izin vermeyecek kadar kasılmakyır bu da vajinismus benim yaşadığım cinsel ilişki çeşitliliği eksiği herkes herşeyi yapmak zorunda değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi seksologlarımız aydınlatır.
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Jocan hakli brnce ya
00 Yorumla
+1 yılOnu mutlu etmelisin emir ver ona😊😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. İyibir ders ver derim
00 YorumlaKocanız narsist olabilir
00 Yorumla
+1 yılPeki söylediklerini yapiyormusun gerçekten?
00 Yorumla
+1 yılKarı koca arasına girmem aranızda anlaşın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzür dilerim hsbgi pozisyon sevmiyon ki bacağın kapanıyor neden kapanıyor ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle yapıyorsun açıyor mu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılAdam sonuna kadar haklı
00 Yorumla
+1 yılKocan haklı.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklı adam neden böyle isteksiz davraniyorsun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılİsteksiz değilim ben yaklaştom dün akşam ona ama refleks ile bacağımı kapattım
Cevap sahibi+1 yılSeni hazirlamadan mi giriyor peki neden kapatma refleksi oluyor sende
Soran+1 yılBacağımı öyle çok açık tutunca uyuşuyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman bunu söylemelisin pozisyon değiştirelim bacağım cok uyuştu diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal ama sinir olması eşimde öyleydi
02 Yorumla
Soran+1 yılAma nabiyim reflekks ile kapatıyorum nabiyim
Cevap sahibi+1 yılHaklısın da o an sinir bozucu
Eşin yakında mesailere iş yemeklerine başlar
06 Yorumla
Soran+1 yılKeyfi bilir.
Soran+1 yılBağırmasın !
Soran+1 yılBöhle hissediyorum
Bence esin Hakli kim olsa sıkılır
38 Yorumla
Soran+1 yılAma refleks bilerek yapmadım
Soran+1 yılOlmuyor bacağım uyuşunca hali ile kapatıyorum
Soran+1 yılBir daha onu koynuma almayı düşünmüyorum.
Soran+1 yılHak ediyor süründürücem onu iyi zaten sabah mahçup baktı
Gizli Üye(25-29)+1 yılMemnun senden bence çok arzuluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kusura bakma ama biraz Esin haklı
02 Yorumla
Soran+1 yılElimde mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani çok sınırlı bir cinsellik adam haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatakta malak gibi yatan lardann misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilit vur ya da beton döktür 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen daha aktif ol ez onu
00 Yorumla
+1 yılAdem haklı niye kapatıyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil
- +1 yıl
Zevk alıyor musun
- +1 yıl
O kilolu sen zayıf mısın
Soran+1 yılHayır ikimizde fitiz
- +1 yıl
Hangi pozisyonda bacakların uyuşuyor
- +1 yıl
Doggyde ne oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılHim degisik bir durum e kl. Ermi in
00 Yorumla
+1 yılKocanı sevmiyosun
00 Yorumla
+1 yılBoşa
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam cinsellikte benden memnun değil, bana bağırdı. Sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım