Cinsel Yaşam İlk cinsel ilişki ne zaman olmalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kaç yaşlarında olması uygun Güncellemeler1 yıl @evliliseli göremiyorum yorumu Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Ne zaman İlk cinsel ilişki ne zaman olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
auuuhahah Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 18 asagisi kurtarmaz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Senin oldu mu peki Yorumla auuuhahah 1 yıl evet Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yapmadım. Kocamı bekliyorum 1 35 Yorumla Soran 1 yıl Ne zamana kadar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evlenene kadar belki nişanlıyken dini olarak evliysek de olur. şu an zaten sevgilimle ciddi düşünüyorum. Belki 2-4 yıla Yorumla Soran 1 yıl Dini varken yapıp sonra resmiyet olmazsa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle biri değil zaten öyle bir tamam kalksa annesi sever belasını. Böyle bir ihtimal de yok zaten bu düşüncem de eğer nişanlılık işi uzarsa diye var çünkü evlilik işi çok masraf ve o zamana kadar bekleyebilir miyiz bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl şu an o iş için konuşma vs oldu mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yüzeysel evet. Mesela evlenince haftada kaç gün olmalı veya bir birimizden beklentiler falan filan Yorumla Soran 1 yıl Yüzeysel rahatlıkla konuşabiliyor musun Yorumla Soran 1 yıl Çoğu kız çekinir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim libidom çok yüksek ya ve ciddi de düşündüğüm biri Yorumla Soran 1 yıl Peki bu libidonun farkında mı sevgilin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söylemiştim bence evlenince her gün olmalı diye. O da bu konuda benim gibi yani iyi anlaşıyoruz Yorumla Soran 1 yıl Bu güzel bir şey. Peki nasıl düşünüyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyi nasıl düşünüyoruz? Yorumla Soran 1 yıl Libidonuzu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani 22 yıl dayandık bence biraz daha dayanabilir gibi duruyor zmbxmxbdn Yorumla Soran 1 yıl Yani durulur biraz daha Yorumla Soran 1 yıl Şey yapmıyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mastürbasyon tabiki yapıyorum Yorumla Soran 1 yıl Ne sıklıkta Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilimi arzuladığım her an yani neredeyse her gün Yorumla Soran 1 yıl O zaman günde bir kez sana yetmiyordur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gününe göre değişir tabi Yorumla Soran 1 yıl Bugün kaç kez yaptın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu sizi ilgilendirmiyor bence Yorumla Soran 1 yıl O biliyor mu peki yaptığınıxo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her gün olduğunu bilmiyor Yorumla Soran 1 yıl Bilse ne tepki verir acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel evlenelim der Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel değil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle ama daha küçüğüm ve üniversite var biraz beklemek gerek Yorumla Soran 1 yıl O zamana kadar zor işin desene Yorumla Cevap sahibi 1 yıl maalesef Yorumla Soran 1 yıl şu an lise de misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl Üni desin o zaman Yorumla
Kızlar Ne Diyor
18 asagisi kurtarmaz
Senin oldu mu peki
evet
Yapmadım. Kocamı bekliyorum
Ne zamana kadar
Evlenene kadar belki nişanlıyken dini olarak evliysek de olur. şu an zaten sevgilimle ciddi düşünüyorum. Belki 2-4 yıla
Dini varken yapıp sonra resmiyet olmazsa
Öyle biri değil zaten öyle bir tamam kalksa annesi sever belasını. Böyle bir ihtimal de yok zaten bu düşüncem de eğer nişanlılık işi uzarsa diye var çünkü evlilik işi çok masraf ve o zamana kadar bekleyebilir miyiz bilmiyorum
şu an o iş için konuşma vs oldu mu
Yüzeysel evet. Mesela evlenince haftada kaç gün olmalı veya bir birimizden beklentiler falan filan
Yüzeysel rahatlıkla konuşabiliyor musun
Çoğu kız çekinir
Benim libidom çok yüksek ya ve ciddi de düşündüğüm biri
Peki bu libidonun farkında mı sevgilin
Söylemiştim bence evlenince her gün olmalı diye. O da bu konuda benim gibi yani iyi anlaşıyoruz
Bu güzel bir şey. Peki nasıl düşünüyorsunuz
Neyi nasıl düşünüyoruz?
Libidonuzu
Yani 22 yıl dayandık bence biraz daha dayanabilir gibi duruyor zmbxmxbdn
Yani durulur biraz daha
Şey yapmıyor musun
Mastürbasyon tabiki yapıyorum
Ne sıklıkta
Sevgilimi arzuladığım her an yani neredeyse her gün
O zaman günde bir kez sana yetmiyordur
Gününe göre değişir tabi
Bugün kaç kez yaptın