23 yaşındayım kayda değer bir ilişkim olmadı romantik vs hiç kız eli tutmadım yalnızca internetten flört ettim 1-2 kişiyle o da sayılmaz, insanların sevgilisi olduğunu gördükçe kötü hissediyorum ve cinsellik yaşamak istiyorum, 18 yaşında milli olan arkadaşlarım var kendimi aşağıda görüyorum eskorta mı gitsem nasıl bulacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)6 ayKendini eksik hissetme bende 23 yaşındayı üni okudum ama benimde hiç bir ilişkim olmadı sevgilimde olmadı 1 kez date çıktım arkadaşlarım çok şaşırıyor nasıl olmaz falan diye ama olmadı yani erkek içinde kız içinde normal sakın eskorta gitme bir kız gözüyle bakıyorum eskorta giden erkekleri ucuz gördüm hep sırf cinsel deneyimin olsun diye öyle kadınla olmak bana ucuz geliyor
36 Yorumla
Soran6 ayGizli olarak soru sorma sebebim de bu çünkü bu durum zoruma gidiyor eksik hissettiriyor ilaç içmek istiyorum bir sürü dersim ve hedefim var ama odaklanamıyorum sadece kadınlarla olabilsem her şey çözülecek, bize efendi erkek olmayı öğrettiler ama bu nedenle depresyonla yaşıyorum kimseyle tecrübemizin olmaması erkek açısından eksiklik kızlar açısından öyle değil, kimse bir kızı bir erkekle olmadığı için ayıplamaz aksine saygı görürsün ama biz içten içe insanların bilinçaltında başarısız olarak kodlanırız
Soran6 ayKötü ve güçlü birisi olarak yaşamak istiyorum bu zamana kadar hiçbir şey görmedim ve hiç hoşuma gitmiyor bu durum. Duygusuz birisi olmak istiyorum etik değerler hiçbirisi huzur getirmedi
Cevap sahibi6 ayNe güzel işte hedeflerin varmış sırf yanında bir kadın yok diye ilaç mı içeceksin yani yapma gelecek olan güzel günler erken gelmiyor diye o güzel günleride mi görmek istemiyorsun üniden mezun oldum iş bulamıyorum bütün arkadaşlarım evleni ben nasıl birinden hoşlanıyorum onu bile bilmiyorum lez olduğumu düşündüm bir ara acaba erkekler bana çekici gelmiyor o yüzden mi bulamıyorum diye ama kesin lez değilim üniversitede benimde çok boş zamanım oluyordu o yüzden gezmek isterdim yanımda sevgilim olsun onunla vakit geçireyim yalnız olmayayım isterdim ama olmadı nasip değilmiş diyip geçtim libidoyu kontrol altına al ve derslerine odaklan 😂 mezun olunca daha iş için depresyona girecen güzel zamanını boşa harcama
Cevap sahibi6 ayEvet buna katılıyorum çünkü bu hatta hep cazgır insanlar kazanıyor çocuğuma kötü olmayı savaşmayı öğreteceğim gelecekte
Soran6 ayDüşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim. Son yorumunuza da katılıyorum. Umudunuzu kaybetmeyin sizin hayattaki şansınız daha yüksek
Cevap sahibi6 ayUmarım istediğiniz gibi birisiyle karşılaşırsınız bol şans
En İyi Cevaplar
6 ayMilli olmak bir başarı değildir. Hele esc gitmek yapılacak en aşağı şeydir. Zaman çok değişti. 100 yıl öncesinde 15 yaşında evli çocuklu oluyordu millet ama şimdi özellikle batıda 30-40 evlilik yaşı. Cinsellik abartilan bir şey. Çevremden etkilenmeden temiz bir zihinle düşün
04 Yorumla
Soran6 ayBahsettiğimiz şey insan hayatında önemli ve yer kaplaması gereken bir şey. Vücudumuz bunları üretmeye ergenlikte başlıyor ve biz bunu ergenlikten 20 sene sonra mı kullanacağız? Evlenmeyeceksek bir şey yaşamayacak mıyız? Faydaları zaten saymakla bitmez , hayatta bu durumun eksikliğini hissedebiliyoruz. Cinsellik yaşanması gereken ve insanı hayatta eksik hissettiren bir şey ben cinsellik hiç yaşamadım ama bu durumdan memnunum diyenin hormonları çalışmıyordur ya da öyle birisi yoktur
- 6 ay
Cinsellik temel bir ihtiyaç değildir, hiçbir faydası da yok. Sizin gibiler cinselliği tapilacak derecede önemli gördüğü için yaptığı zaman gelen mutluluk ve başarı hissini fayda sanıyor.
Soran6 ayBuna doyan kişilerdensiniz sanırım zenginlerin para önemli değildir demesine benziyor
- 6 ay
Hayir öyle birisi değilim. Kaldı ki buna "doymak" diye bişey yok ve hoş bir tabir değil
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayİlk deneyim yaşla değil bağ kurabildiğin biriyle oluşan güvenli enerjiyle gelir; bazıları 18’de bulur, bazıları 28’de, ama ortak nokta doğru kişiyle denk gelince her şey zaten kendiliğinden akar, senin eksikliğin değil ritminin zamanı henüz gelmemiş olmasıdır 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 6 ayCinsel ilişkiye giren birini kıskanmak nedir ya. Hayat bu mu cidden
14 Yorumla
Soran6 ayKral dolaylı yoldan bu durum istenmediğini ve geride kaldığını belli ediyor. İnsanın en temel iç güdüleri hayatta kalmak ve üremek, kaldı ki bunu elle falan yapmak acınası ve utanılası bir şey.
- 6 ay
Üremek için evlilik gerekiyor diye biliyorum ben
Soran6 aySen öyle biliyorsun ama bunu evlenmeden yapanlar da var, doğum kontrol yöntemi kullanıp keyfine bakarsın ben düzgün bir insan olmakla asla mutlu olamadım tam tersi birisi olacağım
- 6 ay
bol şans
Ne zaman kız bulursan
01 Yorumla
Soran6 ayHayatta geride hissi çok kötü
Gizli Üye(25-29)6 ayBen 21de yasadim genclik hatasi
39 Yorumla
Soran6 aySen de istediysen hata değil
Cevap sahibi6 ayBen istemediysem mi hata awk
Soran6 ayYa trollsün ya da uykun var türkçe konuşamıyoruz
Cevap sahibi6 ayTecavuz olsa ben istemediysem mi hata sen malsim
Soran6 ayFarazi bir şey üzerine konuşuyorsun pişman olduğun için üzgünüm ve bunu paylaştığın için dürüstlüğünden ötürü tebrik ederim ama olmayan senaryoları kurarak sadece kendini yorarsın. Tecavüz konusuna değinmedik, değinmeyelim de konuşulmayacak kadar iğrenç
Cevap sahibi6 ayTamam sende istediysen hata degil demek. Istememek teczv oluyor
Soran6 ayİstemişsin, bu yüzden yaptığın şey hata değildir tercihtir demek istemiştim başka bir amacım yoktu, benim bir hatam bile olmadı ama bundan hoşnut değilim olabildiğince yapmak istiyorum
Cevap sahibi6 ayOhoo o zamam hayatta ki hicbir tercihimizden pismanlik duymayalim
Soran6 ayFake bir instagram ver konuşalım
Gizli Üye(30-35)6 ayBunun için kendini eksik hissetme
11 Yorumla
Soran6 ayİçgüdüsel bir şey, bilinçaltında oluyor durup dururken depresyona giriyorsun karşı cinse bir bakıma ihtiyacımız var sadece cinsellik de değil, muhabbete saygıya hoşgörüye birbirimizi anlamaya ihtiyacımız var ama ben hepsinden umudu kestim hiçbirisine inanmıyorum sadece cinsellik olsun hayatımda benim için yeter
6 ayGecikmissin bence
13 Yorumla
Soran6 aySağol :D
- 6 ay
Rica ediyorum ederim ablacığım 😘
Soran6 ayGerçekten 32 yaşındaysanız normal bir konuşma yapma şansımız var mı? Cinsellik üzerine değil genel olarak çünkü gerçek hayatta bunları konuşacağım erkek çevrem bile yok
Gizli Üye(25-29)6 ayOnsekz
13 Yorumla- 6 ay
Senin partnerin var mı
Soran6 ayGizliden de olsa yaşamak istiyorum
Gizli Üye(18-24)6 ay18 im public bile denedim
05 Yorumla
Soran6 ayböyle ortamlara girmek lazım :D
Cevap sahibi6 ayValla zevkten kendinden geçti bide
Soran6 ayBuna özeniyorum hiçbir değerim yok sadece bu mantıkta yaşamak istiyorum tercih edilmemek çok kötü
Cevap sahibi6 ayTercih ettirmen lazim o kız onu o hale getireceğimi bildiğinden beni seçti
Soran6 ayBu doğrultuda yaşayacağım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler