Cinsel Yaşam İlk cinsel ilişki ne zaman olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İlişkide ilk görüşmede cinsellik yaşadık eve gittik sizce sorun olur mu 2 haftadır konuşuyorduk İlk cinsel ilişki ne zaman olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. kendini hazır hissedince. Sonradan pişman olacaksanız yapmayın arkadaş şu işi. Arkasında durabilin yeter 0 0 Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence tanımadan etmeden sak diye yapılmaz ya 1 11 Yorumla Çernezyom +1 yıl Bence daha güzel öyle yapmak Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @Çernezyom sanmıyorum ilişki sizin bildiğiniz gibi değil sevgi işleri sizinki gibi olmuyor güven lazım Yorumla Çernezyom +1 yıl f*ck ilişkide beğeni istek ten uyumu yeterli bence evet sevgi olmayabilir ama nefret de yok istek var yani Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @Çernezyom soru sahibi normal sevgililer gibi ilişki demiyor mu? Ben ondan bahsediyorum. Yorumla Çernezyom +1 yıl Ya spontane gelişmiş bence sorun yok her iki taraf da istedikten memnun kaldıktan zevk aldıktan sonra Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @Çernezyom Sonrasında terk ediyor bazi erkekler ben güvenmeden asla bu boku yemem Yorumla Çernezyom +1 yıl Ya bu erkekler de nasıl pislikler nasıl yaratıklar 😒 bence sebepsiz yere kimse bırakıp gitmez bu erken olsın kadın olsun Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @Çernezyom bırakıyorlar iste 😔 Yorumla Çernezyom +1 yıl O zaman kızlar da erkekleri bırakıyor sevişip sonra atıyorlar Yorumla hicbilemiyorumaltan +1 yıl @Çernezyom yoo hiç görmedim ben Yorumla Çernezyom +1 yıl Mesaj attım mesaj bi bak da Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Daha önce cinsel ilişki yasadıysan sorun olmaz sonuçta zevk aldıgın bir şey ama devamı gelir bunun 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl :) olan olmuş artık. biraz daha girer sonra ayrılırsınız :) hevesini alsın da iyice senden 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sen biliyorsun güzel miydi seks sonrasında seni aradı mı İlişkiniz nasıl değişti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dini boyutu başta olmak üzere, hastalık kapma riskini de göz önünde bulundurursak evlenmeden yapmama taraftarıyım. 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Geç bile kalmışsın yolda yapsaydınız 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenince. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. nikahtan sonra 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
kendini hazır hissedince. Sonradan pişman olacaksanız yapmayın arkadaş şu işi. Arkasında durabilin yeter
Bence tanımadan etmeden sak diye yapılmaz ya
Bence daha güzel öyle yapmak
@Çernezyom sanmıyorum ilişki sizin bildiğiniz gibi değil sevgi işleri sizinki gibi olmuyor güven lazım
f*ck ilişkide beğeni istek ten uyumu yeterli bence evet sevgi olmayabilir ama nefret de yok istek var yani
@Çernezyom soru sahibi normal sevgililer gibi ilişki demiyor mu? Ben ondan bahsediyorum.
Ya spontane gelişmiş bence sorun yok her iki taraf da istedikten memnun kaldıktan zevk aldıktan sonra
@Çernezyom Sonrasında terk ediyor bazi erkekler ben güvenmeden asla bu boku yemem
Ya bu erkekler de nasıl pislikler nasıl yaratıklar 😒 bence sebepsiz yere kimse bırakıp gitmez bu erken olsın kadın olsun
@Çernezyom bırakıyorlar iste 😔
O zaman kızlar da erkekleri bırakıyor sevişip sonra atıyorlar
@Çernezyom yoo hiç görmedim ben
Mesaj attım mesaj bi bak da
Daha önce cinsel ilişki yasadıysan sorun olmaz sonuçta zevk aldıgın bir şey ama devamı gelir bunun
:) olan olmuş artık. biraz daha girer sonra ayrılırsınız :) hevesini alsın da iyice senden
Sen biliyorsun güzel miydi seks sonrasında seni aradı mı İlişkiniz nasıl değişti
Dini boyutu başta olmak üzere, hastalık kapma riskini de göz önünde bulundurursak evlenmeden yapmama taraftarıyım.
her şey olabilir bu hayatta
f*ck olursunuz
Geç bile kalmışsın yolda yapsaydınız
Zatenla anlarsın biraz daha zevkine baksın
Olsun be, olur böyle şeyler
Olan olmuş canım sorun olsa ne olmasa ne
Evlenince.
İlk buluşma ideal
Bakire değilsen sorun yok
Seni terk eder
nikahtan sonra
Hazır olduğunda