Cinsel Yaşam Tercihiniz hangi prezervatif markası oluyor genelde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Okey Durex Hava soğuk diye mont giyersen rüzgarı teninde hissedemezsin yeğen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tercihiniz hangi prezervatif markası oluyor genelde? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Jelibondan yapılmış BİM marka dost prezervatifler favorim 0 0 Yorumla
İyibirsi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 91% 1 yıl en son durex kullanıyordum ama okey abi okey ayri bir zsvk 0 0 Yorumla
lolli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 77% 1 yıl Okey favorim hele tırtıkli olan kadına daha çok haz veriyor 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. et ete değecek geri çekemiyosan sevişmeyeceksin diye bir mottom var 0 0 Yorumla
Viego_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl İkisinide kullanmıyorumYa partnerim ertesi gün hapı kullanırya da geri çekilme yöntemini kullanırızZevk alamıyorum kondomla. 0 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Son şık iyiymiş 🤣🤣 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. kullanmıyorum cok sıkıyo oda sınır yapıyo 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Et ete değecek 1 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Et ete değecek yeğen 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Kondom kullanmıyorum 0 0 Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Durex en iyisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Jelibondan yapılmış BİM marka dost prezervatifler favorim
en son durex kullanıyordum ama okey abi okey ayri bir zsvk
Okey favorim hele tırtıkli olan kadına daha çok haz veriyor
et ete değecek geri çekemiyosan sevişmeyeceksin diye bir mottom var
İkisinide kullanmıyorum
Ya partnerim ertesi gün hapı kullanır
ya da geri çekilme yöntemini kullanırız
Zevk alamıyorum kondomla.
Asla kaliteden şaşmamak lazım😅👍
Okey Nirvana ultra hisset
Kullanmıyorum genelde kendimi geri çekiyorum.
Cicegi maskeyle koklamayiz yavrumm
Son şık iyiymiş 🤣🤣
😂😂
kullanmıyorum cok sıkıyo oda sınır yapıyo
Et ete değecek
Gaz maskesiyle gül koklanır mı hiç 😅😅
Ağzıni tercih ederim
Bilmem hiç yaşamadım
Et ete değecek yeğen
Okey
Kullanmıyorum
Kondom kullanmıyorum