Cinsel Yaşam Tercih ettiğiniz prezervatif markası hangisi? Aycaa_a Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Sevdiğiniz veya tercih ettiğiniz marka nedir? Tercih ettiğiniz prezervatif markası hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. okey iyi markadır 0 0 Yorumla
Amed_Mavis21 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama oKe diyenler var.. 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Pirezervatife karşıyım. Bence insanlık suçu ve insanı ve doğasını mahveden bir buluş... 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Durex neden dersej Okey yırtılıyor çünkü kaç kere içeri akmış yaparken farkına varmadan 0 2 Yorumla Uzatmanolursuun +1 yıl 😳 benim bunu şu an öğrenmiş olmam.. Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Evet maalesef öyle kaç kere okey kullandiysam içerde iken git gel Yaparken boşalmama Rağmen kendimi rahat hissederken geri çekildiğimde her defasında Condom yırtılmış sperm içeri akmış şekilde geliyor kaçtır öyle Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl DurumAma güveniyorsan kullanmıyorum o hazzı almam lazim 0 0 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. İnsan tenine insan teninden başka bir şeyin değmesini etik bulmuyorum. 0 0 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı. Kullanmıyorum, geri çekilme veya içeri boşalmayı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ben BİM den lets alıyorum gayette memnun değilim, kalın latesk sürtünmeden dolayı alev alıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Durex yok ötesi ultra kaygan, 2 haftada 40lık paketi bitirdik ukraynalı sevgilimle dkkdmmdkd (2 adet 20lik büyük paket) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ok sağlam diye alıyorum çünkü diğerleri iş esnasında parçalanıyor 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben spermlerime ters yöne yüzmelerini öğrettim. 0 0 Yorumla
MuTuGoR Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Durex Yoook Ötesiya da Kabartmalı form olanlar 🫣Ya Senin tercihin nedir? 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kondomla sevişmeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. hiç kullanmadım kdkdkdkdk 0 0 Yorumla
Gncdelikanlıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Prezervatif kullanmıyorum zevk vermiyor bana 0 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Ok tabiki çiftte haz 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gaz maskesi ile çiçek koklamam 1 0 Yorumla
fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Kullanmam 1 1 Yorumla Projectmachine +1 yıl Acemi değilse karşındaki mantıklı Yorumla
YargiQueen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Durex love seks 1 1 Yorumla Projectmachine +1 yıl Biliyon işini Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. SevmemKullanmam 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Okey zero 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevmiyom 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
okey iyi markadır
Hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama oKe diyenler var..
Pirezervatife karşıyım. Bence insanlık suçu ve insanı ve doğasını mahveden bir buluş...
Durex neden dersej Okey yırtılıyor çünkü kaç kere içeri akmış yaparken farkına varmadan
😳 benim bunu şu an öğrenmiş olmam..
Evet maalesef öyle kaç kere okey kullandiysam içerde iken git gel Yaparken boşalmama Rağmen kendimi rahat hissederken geri çekildiğimde her defasında Condom yırtılmış sperm içeri akmış şekilde geliyor kaçtır öyle
Durum
Ama güveniyorsan kullanmıyorum o hazzı almam lazim
İnsan tenine insan teninden başka bir şeyin değmesini etik bulmuyorum.
Kullanmıyorum, geri çekilme veya içeri boşalmayı tercih ediyorum.
Ben BİM den lets alıyorum gayette memnun değilim, kalın latesk sürtünmeden dolayı alev alıyor
Durex yok ötesi ultra kaygan, 2 haftada 40lık paketi bitirdik ukraynalı sevgilimle dkkdmmdkd (2 adet 20lik büyük paket)
ok sağlam diye alıyorum çünkü diğerleri iş esnasında parçalanıyor
Ben spermlerime ters yöne yüzmelerini öğrettim.
Durex Yoook Ötesi
ya da
Kabartmalı form olanlar 🫣
Ya Senin tercihin nedir?
Kondomla sevişmeyi sevmiyorum
kullanmayi sevmiyorumm
hiç kullanmadım kdkdkdkdk
Et ete değecek me prezervatifi
Prezervatif kullanmıyorum zevk vermiyor bana
Ok tabiki çiftte haz
Gaz maskesi ile çiçek koklamam
Kullanmam