Oda olurda parmakları ufak oluyor, ama şöle yap lateks eldiven al parmakları kes, kalın ve kısaysa baş parmak, ince uzubsa orta parmak, kısa ve ince ise serçe parmağı kullan çok maliyetleri düşürürsün😄😄
@Amniyon__Sivisi çokta şaşmamak lazım, her insan tercih etmiyor olabilir. Özel anını gerçekten geçici olmayan özel bir insanla yaşamak istemesi kadar doğal bir şey yok bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çok zorunlu kalmadıkça prezervatif kullanmamayı tercih ediyorum. Kullanacaksam da Okey nirvana sens kullanıyorum
Guvenmedigim biriyse nadiren kullanirim. Okey tercih ederim partnerim için.
Okeyi bıraktım. Durex aldım. Kargoyla geliyor
Ne işe yarıyor bunlar
🤣🤣🤣🤣
Migros poşeti kullanıyoruz hem para gitmiyor hem de atıkları değerlendirmiş oluyoruz😄😄😄
Yalnuz toplayanlara kötü bir süpriz oluyor
Streç film kullanıyoruz bizde
Sızdırmaz mı, mutfak poşeti sızdırmıyor ama üstüne sprey silikon sıkmak lazım kaysın dite malum
Şok dan mutfak poşeti al 100 lü, dibine de poşet lastiği, tamamdır
Of 🤣 eldiven takcam bidakine
Oda olurda parmakları ufak oluyor, ama şöle yap lateks eldiven al parmakları kes, kalın ve kısaysa baş parmak, ince uzubsa orta parmak, kısa ve ince ise serçe parmağı kullan çok maliyetleri düşürürsün😄😄
İriysede mutfak poşeti)
arada bi durex arada geri çekilme
Geri çekilme hamile kalma ihtimali var ama yani risk almayın derim
bi 10 dakkalık anksiyete tutuyo o an haklısınız aslında da...
Okey hisset sadece anal için ama
Kullanmıyorum et ete değecek
ben karışık kullanıyorum
Durex karşılıklı zevk
Hiç seks yapmadım
Şaka yapıyosun
@Amniyon__Sivisi çokta şaşmamak lazım, her insan tercih etmiyor olabilir. Özel anını gerçekten geçici olmayan özel bir insanla yaşamak istemesi kadar doğal bir şey yok bence.
Yapmıyorum
Öpüşmedim bile evlenince artık
@Papatiam ya ilk defa duydum burada genelde şöyle yaptım böyle s... ktim cikarmadan 4 atarım yok şöyle yaparimlarla dolu yani ne bilim
Helal olsun o zaman
sağol bakalım :D
@Amniyon___Sivisi maalesef o kadar sapık var ki sapığa şaşırmıyoruz normal adam gibi adam olanlara şaşırıyoruz.
@Papatiam evet canım valla o yüzden yani karsilastigim şeylerden öyle sasirdim
millet azıtmış normal insan kalmadı seksi çok abartıyor bu millet
@AskeriiMühendissss Afrika topluluğu sanki, hani desen hayatlarında hiç görmemişler yok yalan. Hepsinin dolu dolu geçmişi var.
@Papatiam :D yaptıkları 2 git gel bununla insan neden böbürlenir seks ile yattıgı kızla böbürlenen tek toplumuz sanırım
seks yapmayana tuhaf bakıyorlar
ok ve durex
Mavi ve gri olani kullandnmi
Bendeki fotodaki
evet
Arkadaşım verdi onları bana ya ben normalde klasik okey kullanıyorum kalın ve patlamiyo
Nirvana
Kullanmam
bence ok daha iyi
Ok şaşmam
Ok tabi