Selamm💅 Soft bir şekilde yapmakta bazen aşırı zevk verici olsa da genelde bir çok kişi sert olmadıkça pek tatmin olmuyor peki; Seksi daha sert yapmayı seven ve bu şekilde doyuma ulaşan bir kadın erkekleri korkutur mu? #reda
Sert seks seven bir kadın erkekler de yetersizlik korkusu mu oluşturur?
Korkutmaktan ziyade bir şaşkınlık hissiyatı oluşturabilir, ama bu olumsuz bir durum olarak da görülmemeli, her şey den önce ilişki esnasında bunun uyumu olması gerektiğini düşünüyorum, evet sert olmalı, sürekli normal yapılan bir seks bir yerden sonra sıkar, sert bir ilişki hazzı da arttırır, ben de biraz sertlik olması taraftarıyım
Sert seks seven kadın erkekte yetersizlik korkusu oluşturmak yerine "her şeyi denemiş ve en çok bundan keyif almış" düşüncesi yaratır. Kadınların büyük çoğunluğu ilk sekslerinde korktuklarını söylerler, korkan bir kadının sert sevme ihtimali yoktur, doğal olarak çoğu şeyi denemiş ve nasıl zevk aldığını keşfetmiş havası yaratır.
Bu cogu erkekte var. Kadın sert sevdikçe yetemem ben sana korkusuna kapılıyorlar. Aldatılırım diyorlar filan. Ve inanın erkekler, böyle yaptığınızda gözümüzde erkekliğiniz bitiyor. Özgüvensizlik en çokta erkeğe yakışmıyor.
Korkutması için bir sebep yok. Hic bir ilişki başından sonuna çok sert geçemez zaten, nasıl başlayacağını ve nasıl doyuma ulaştıracağini bilmek lazım. Sert seks iyidir
Sert seven kadın genelde doyumsuz olan ve zor tatmin olan kadındır. Bir erkek bu konuda fazla deneyimi Yoksa böyle bir kadını ilişkiye girerken Tabii ki ister istemez tedirginlik yaşayabilir. Şahsen benim gözümü korkutmaz.
Beni öncesinde ''acaba'' dedirtiyor bu durum ama yaşarken o tereddütlerden eser kalmıyor çünkü tatmin edici bi sertlikte oldugumu sanıyorum! Kadınlar, cinsellik esnasında vücudunun sarsılmasındna ekstra haz alan varlıklardır ;)
Ben zannetmiyorum kadına zevk verebilir veremez orası ayrı bir konu ama partneri sert seviyor diye korkacağını zannetmiyorum hatta kadını sert isteğini dile getirmek için kullandığı kelimelerle daha çok gaza gelir.
Hayır kadın sert seks yani bdsm seviyorsa bir efendi, sahip ya da daddy bulması gerekiyor eeee biri ben efendiyim demesi içinde beline güvenmesi gerekiyor yani fazlasıyla yetiyor genelde
Bal gibi de oluşturur 😂 Erkolar kendi aralarında bunun muhabbetini yapar herkes kendini övme kanıtlama peşinde ancak çoğu söyledikleri kadar değil, herkes bir makine ya da canavar değil çünkü.
Erkeğinden erkeğine değişir. Herkes bir değil. Romantik bir erkeği korkutabilir ama bunu seven erkeği korkutmaz. Aksine mutlu eder ama bunun için de sürdürülebilir bir seks gücü gerekiyor.
Baştan soft olmak zorunda zaten hemen sert yapmak mümkün değil belirli bir ıslaklık olması gerek hızlı olması için o yüzden soft başlayıp sert yapılması lazım. Benim idealim böyle
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hiç bir zaman kendimi yetersiz hissetmedim. Genelde partnerlerim yarım bırakıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Yolooo hiç alakası yok ben sert severim Sert sevmeyen kadın resmen çöptür. Hiç bir işe yaramaz