Dışarıda oldukça saf sakinken kendi halinde bir kadın seks hayatında tutkulu isteklerini açık bir şekilde dile getirebiliyorsa bu erkekleri korkutur mu?

Dışarıda oldukça saf sakinken kendi halinde bir kadın seks hayatında tutkulu isteklerini açık bir şekilde dile getirebiliyorsa bu erkekleri korkutur mu?

Hayır aksine bana güvendiğini, benden beklentileri olduğunu gösterir. Ki çoğu erkek düz mantıkla ilişkiye girer. Karşı cinsi Keşfetme zahmetine girişmez
Partnerinin isteklerini önemseyen hiç bir erkek böyle bir durumdan korkmaz ve pis düşüncelere girmez aksine sevdiği kadına istediğini vermek ve önemsemek erkeğin kadınına verdiği değeri ve sevgiyi gösterir
Değer vermek ve kadınının isteğini önemsemek isteklerini yerine getirmek korkaklık değil erdem erkeklerin işidir
Konu sadece cinsellik üzerine düşünmemeli her anlamda olmalı
Kendine güveni olan erkeği hiçbir şey korkutmaz
Teşekkür ederim 😊
Hemen sormaya başlarlar. Daha önce sevgilin oldu mu? Nasıldı? O mu iyiydi ben mi? Ne kadar görüştün? Neler yaptın? Özgüvensiz ve yetersizler.
Cevap
68Cevap
Hayır aksine daha da hoşumuza gider.
Hayır benim korkutmaz
Cinselliği seven, bundan zevk alan ve konuya hakim birisini korkutmaz. Çünkü nasıl yönetebileceğini bilir. Hatta onun böyle olmasından da ayrıca zevk alır.
Fakat tam tersi durumda cinsellik ile ilgisi olmayan, bilmeyen birisi ne yapacağını bilemeyeceğinden onun gözünü korkutur ve istemez.
Seks karşılıklı haz duygusuyla olmalı, bugune kadar her ilişkimde cinsellik anında neyi istediğimi açık açık söyledim, aynı zamanda partnerimin isteklerine göre de hareket ettim. Karşı taraf ego yapmadığı takdirde bu yönlendirmelerle alinan zevk 3 e 5 e katlanıyor, korkmayın dinleyin beyler 😀😀
tamam dinlerim ben :D
@zibidygonzales2 sana kocaman bir aferinnnn gonzales 😀😀
tenk yu tenk yu ama eksikler :D
@zibidygonzales2 neymiş eksikler
sorudaki özne :D
@zibidygonzales2 ahahahaha 😀
Bizim toplumumuzda sanırım eşlerin çoğunluğu bundan muzdarip birbirlerine isteklerini açamıyorlar halbuki açık açık söylenilse korku değilde yerini bambaşka zevkler alabilir.
Aksine bu erkekleri şaşırtır ve memnun eder bence.. Cesur bir şekilde ne istediğini söylemekten öte o yapmadan atılım yapmak gerekiyor bir de. O zaman daha çok hoşlarına gidiyor. 😏
Zeki ve gerçek bir erkek eşinin isteklerini duymak ve bilmek istemeli, korkması sağlıklı bir ruh hâlini işaret etmez🍎💎
böyle olması daha iyi bence iki tarafta ne istediğini bilirse daha zevkli olue
olur*
Belli kalıpları olan, belli bir düşünce yapısı olan herhangi bir erkek o anda bunu düşünmese bile sonrasında içini adeta kemirir.
Ama aslında çok güzel bir şey. Çünkü, insan tutkularını ve arzularını hiçbir çekince duymadan paylaşabilmeli.
Aslında olması gereken partnerinle isteklerin konusunda açıkça konuşmak ama bizim toplumda bir kadın çekinebilir maalesef hakkımda acaba yanlış düşünür mü diye.
Konu buysa hiçbir şeyden korkmaz bunlar şsmdşdmfşdld
Bence her erkeğin hayalidir bu , çünkü arzularını dile getirmesi , istenilmek, adım atılması her erkeği cezbeder
Aralarındaki iletişim olursa zevk kaçınılmaz olur ve kat kat haz artar😘
Niye korkutsun ki ama öncesinde ya da sonrasında bir dahakine böyle yapsan demek daha iyi olabilir o sırada olayon akışına bırakıp
benim hosuma bile gider
tabiki benden isteyecek benimle konusacak birbirimizi mutlu etmek icin neden korkayim ki
yeni nesil cidden iyi. p*rno filmlerin etkisiyle sanırım. biz kendi neslimizin eline bile zor veriyorken yeni nesil ağzından düşürmüyor😂😂😂
Ne korkması, bayılır erkekler böyle şeylere.
Vallahi her şeyi açık açık söyleyen kadın candır can
söyleyebilir ve korkutucu değil böyle olmalı zaten içinde yaşamamalı
Hayır işte o zaman ayakta boşalacak noktaya gelirim resmen
Bence korkutmamalı aksine istemeleri gerek erkeklerin
Neden korkutsun?
Tutkulu kadınla kurulan iletişim çıktıları tam tersi zevk verir adama
korkutmaz reda, he çok absürt şeyler isterse bilemem tabi
Ne istediğini bilen kadın. Nefis, erkeği yönlendirir ve karşılıklı zevkin dorukları yaşanır.
Abartı bir istek olmadıktan sonra sorun yok. Sınırları aşmamalı.
Ne istedigine baglı 2 ilişkide çözersin.
Herseyin bir sınırı vardır.
Eger sınırlarımı zorlarsa sınır dışı edilir😎
Aptal erkeklerin korkutur evet, böylelerinden uzak durmanız sağlığınız için daha faydalı olacaktır…
Korkacak bşy yok aksine o benden korkabilir savaş meydanında çok acımasız oluyorum
Keşke tüm kadınlar isteklerini beklentilerini açık açık söyleyebilse
Hayir seks iki kişiliktir iki kişide tüm gönüllerini birbirine acmalidir
Hayır korkutmaz. Böyle olmasını tercih ederim. Tersi olması daha kötü
Ben korkmam bundan korkan da kendine erkeğim demesin
Sana ne desem bilemedim hayatın erkeklerle ilgilenmekse birsey diyemiycem
Sonrasında alıskanlik yapar modunu dusurur yaşam kaliteni stabil yapar. Üzülürsünn.
Bunuda yazdımm unutma devam ett 😌
tamam gendince haklisinn birsey diycem Arkadaşlarin var mı bu sekilde dusunen
Askine her iki tarafta ne istediğini net bir şekilde belirtmeli ki daha keyifli bir cinsellik yaşanabilsin...
İnsanın 2 yaşantısı olmalı. 1 i normal hayati diğeri seks hayati. seks yaparken her şey unutmalı zevkler konuşulmalı ki neşelensin ortalık
Bence erkeklerin korkmadığı tek konu varsa budur
hayır niye korkutsun hoşuma gider onun fantezilerini gerçekleştirmek ama iğrençlik edip işemeli sıçmalı istekle gelirse ağzına kürekle vururum😂😂😂
İsteklerimi ifade ederm romantik istekler
Partnerim yeter ki istesin onun ihtiyaçlarını karşılarım hemen
Benım korkutmaz. Konusan anlatan ıstekde bulunan kadın candırr
korkutmaz aksine ne istediğini bilen kadın daha çekicidir
Tabiki de hayır açık sözlü oldukları için daha iyi olur
Korkarlarsa korksunlar
Erkeklerin aynı duygu varsa gözünde korkmaz.
Hayır ya da evet değişir
Olması gereken o değil mi zaten?
yoo tam tersi gözümde yükseltir.
Kadın söylemeden erkeğin halletmesi daha iyi
Hayır beni iştahlandırır
Aksine daha da coşturur
Olması gereken tam da bu. İletişim!
Niye korkutsun? Mutlu olurum
sakat kalacağımız şeyler önermeyin
Tecrübeli biri daha mutlu olur
Bu da her soruda kendini anlatıyor
Niye korkutsun
Korkan varsa çıksın, ki değerimiz artsın...
Hayır olması gereken bu
Korkanın çocuğu olmazmış 😅
Korkutmaz aksine ilişki daha sağlıklı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?