Hoşlandığı için mi açmadı konuları, aslında düzgün biri kendini Bozmadı ama her gün de konuşmuyoruz. Her gün ergenler gibi konuşmayı pek sevmediğini söyledi
Cinsellik uygulamaya geçildiğinde hoşlanma sınırına dahil olabilir ama ortada bir şey yokken muhabbetini yapmanın amacı bellidir zaten şu tutum daha iyi senin için devam etsin böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eğer bir erkek seninle ciddi düşünüyorsa o konulara asla girmez ondan rahat olabilirsin canım
Gerçekten mi ya aktif konuşmuyoruz ama kendini de hiç Bozmadı
Evet en azından ilk aylarda asla yapmaz bunu
İyi umarım böyle devam gidersiniz
İnşallah ama biraz soğuk gibi hâlâ, her gün konuşma yanlısı değil pek. Araya süre girsin istiyor biraz
Normal bence bu daha yeni teni tanışıyorsunuz sonuçta akışına bırak canım
Teşekkür ederim 💖
Rica ederim
Konuşmamalı zaten hemen cinsellik konuşsa da acaba benden faydalanmak mı istiyor diye soru soracaktın😉
Hoşlanıyor ki cinsellik konuşmuyor
Hoşlandığı için mi açmadı konuları, aslında düzgün biri kendini Bozmadı ama her gün de konuşmuyoruz. Her gün ergenler gibi konuşmayı pek sevmediğini söyledi
Cinsellik uygulamaya geçildiğinde hoşlanma sınırına dahil olabilir ama ortada bir şey yokken muhabbetini yapmanın amacı bellidir zaten şu tutum daha iyi senin için devam etsin böyle
Teşekkür ederim
Ne demek
Evlilik öncesi karsi olabilir ama sen yaşamak istiyorsan onu kivama getirip fikrini ögrenebilirsin
Herşeyi konuşur 1nci ayda bile gerekirse hani gel beraber uyuyalım falan der
Belkide erken buluyordur bu konuşmayı hanımefendi
Olabilir ama kendini hiç Bozmadı şimdiye kadar
Oluruna bırakalım mı hanımefendi belkıde sizden bir tepki alacağı için bahsedemes
Benimle hep kızlar cinsellik açtı. Ben hiç açmadım
geçirmemesi daha iyi değilmi
Oltayı atıp bekliyordur açar fırsat bulunca
Sen cozmussun bu isi
Ulen konuşsak bı deeert konuşmasak bı dert
Konuşsa bir dert konuşmasa başka dert
Utanıyordur
Hm bakireysen ondan doayidir bide yas kaç?
Ne güzel işte
Konuşsa suç konuşmasa suç ne yapacak bu erkekler😄
Senden ilk adımı bekliyordur
buluştunmu
Hayır uzak mesafe
o zaman konuşsa nolaacki zaten 2 sexting yaparsınız biter muhabbet
Enteresan
Sen istiyor musun