benim gecen sene birlikte oldugum bi adam vardi iliskimiz 5 ay surdu benden oncesinde de sonrasında da ayni kiza gitmiş. Benle birlikteyken de bu kızla arada mesajlaşıyormus. Ama ayrıldıktan sonra direkt bu kiza gitmedi arada flört ettigi başkası oldu sonra o olmayınca buna gitti. Sonra kız bunu bıraktı bu baya depresyona girdi ama sonra baska birini buldu gayet olabilcek bi iliskiydi ama onla da 5 6 ay surdu ayrıldılar, yine bi kaç flört sonrası bu kıza gitti. Kız basta kabul etmedi ama bu acayip zorladı ask acisi tripleri sonrası kız affetti ama aldattı yine sanırım. Simdi de kızın dogum günü icin Ankaradan İstanbul'a gidiyor. Sizce seviyor mu? kız biraz tuhaf açık sacik fotoğrafları var Twitter'da mizahıyla unlu biraz seveni de sevmeyeni de cok. Kafam çok karisik
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Can sıkıntısı tamamen yanı bi nebze cinsellik ama ufak da olsa değer veriyordur. Su da bi gerçek sevgi yok aman aman
ben de öyle dusundum. Ama paylastigi şarkılar bi kafamı karistirdi hep ask sarkilari paylaşıyordu ayrılık aşamasında sevmeyen de yapmaz dedim bi yandan
Yanlış düşüncedesin.
Bi yandan sevse bırakıp baskalarına gidip durmaz mücadele eder diyorum bi yandan doğum günü diye 400 km gidiyor seviyordur diyorum
Birlikte oldunuz mu?
cinsellik başka bisi sevgi başka bisi cinsellik icin geliyor olabilir 400 km ten uyumu olabilir bu ama sevgi başka birsey seven İnsan sürekli yan yana olmak ister
benle olan iliskisini sormuyorum ki o kızı diyorum ayrı sehirlerde yaşıyorlar cocuk sürekli bi arayış icinde birilerini rakip edip duruyor ama o kıza da gidiyor arada
Ne güzel iste erkek dediğin böyle olur
İkiside olabilir hem cinsellik ve hem sevgi
sevgi olsa sürekli bırakıp başkalarına gitmez diye düşünüyorum bi yandan
Oda var evet garip
Cinsellik bence
Kullanıyor
bu da mümkün cunku asla kizi ne kardeşleriyle ne arkadaşlarıyla ayni ortama sokuyor ben ailesiyle de tanisiyordum butun arkadaşlarıyla da bu kız birini bile tanimiyo
cinsellik
ama kız bırakınca baya depresyona girdi ve yanina İstanbul'a gidiyor normal mi cinsellik icin baska kız da bulabilir gayet yakisikli isi gucu yerinde
sen arada sadece denenmiş bireysin bence araya kendini katma
kendimi hikayeye dahil etmiyorum zaten allah korusun onları soruyorum doğru oku sjdnfkjsd
öyle bi sormuşsun ki
boş ver İlk ilişki yapcaz zormu
Seni sevmiyosa boş ver
Cinselliktir belli
Cinsellik olabilir
Cinsellik