Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Seviyordur tabiki neden sevmesin.4 yıl biraz fazla olmuş hiç konuşmamak için ama olmayacak bir şey değil.
Hayatımda biri olduğunda bende konuşmam cinsellik, hiçbir şekilde konusunu bile açmam. İlişki ciddiye bindikten sonra evliliğe doğru adım atıldığında birbirini tanımak açısından konuşulabilir belki çok abartmadan.
Senin sevgilinde böyle düşünüyor olabilir ama 4 yıl olmuş. Sen konu açtığında bile konuyu kapatıyorsa ya bu konuda aşırı utangaç ya aşırı muhafazakar ya da aseksüelliğe kayan bazı durumlar olabilir.4 yıl hiç konuşmamak biraz tuhaf00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAçık açık konuşmak varken buradaki kuruntulara ne gerek var kanka
Bu tür konularıda konuşabilirsiniz 4 sene olmuş aw. Uzak mesafe s. ting yazışmayı ben cinsellikten saymam da hani, öyle bir başlayıverin bakem gerisi gelir galiba sşlkgjaşgas
08 Yorumla- 1 yıl
Altta biri vurduruyordur yazmış awqAKLSSADLLjksahjfklahskjlda
Soran1 yıl🙄🙄🙄🙄🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️yoo öyle bir şey hayır
- 1 yıl
Ya kanka kendimden biliyorum, insan kıyamıyor hani, benim önceki ilişkilerimde hani bir ufak bu konuya girer gibi oldu, birden alevleniyor zaten ve hemen sonrasında çok ilerlemeden durdum. Hani insan sevdiğini o şekilde düşünemiyor ya walla kıyamıyor kanka
Gaydır vurduruyordur :d vs. düşünme yani. Aldatma olayı olsa bile aldatan insan bunun konusunu açar bu arada, ne alsam kardır kafasında. Bence aldatma da yoktur.
Bu konuyu onunla konuş, fakat cilveli cilveli gir konuya, ufak ufak hissettirmeden falann sonrası gelir zaten, burada ilk girişte biraz senin yönetmen gerekecek, karşı tarafı çekmen lazım kendine keenks
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim. Mutlu olun awq
Soran1 yılOluruz aqqqq
- 1 yıl
şldfafşlaksfşlakşia eyw inşşş
Soran1 yılİnşallah
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. 4 yılda üstünkörü konuşulur en azından. Senin saygını yitirmekten korkuyordur ya da sevgi ağır basıyordur. Bu konularda ciddiysen cesaret bulamıyordur..
212 Yorumla
Soran1 yılBirkaç kelime yazsa üstüne uçarım o derece ama yok yazmıyor
Soran1 yılHayır yaaaa olmaz olamaz
Soran1 yılİltifat edince filan utanırdı ama akrep erkeği yani bu konuda utangaç olması çok saçma
Soran1 yılHmm öyle diyorsanız ben bunu bir düşüneyim
Soran1 yılDüşünüyorum evet
Soran1 yıl@Skyquaker Onu çok istiyorum evlenelim mutlu olalım istiyorum
Asıl bahsetmeyen erkek seviyordur seni seks obejesi olarak görmüyor
18 Yorumla
Soran1 yıl4 sene boyunca kendini nasıl tuttu bu adam aklım almıyor
Soran1 yılUzak mesafe ya aldatıyorsa peki
Soran1 yılİnşallah çünkü çok seviyorum
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Doğru diyosun gerçek olan bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
1 yıl4 yıldır birlikte olduğunu yazmışsın ve uzak mesafe ilişkisi
1. Hic Face to face buluşmamız oldu mu?
Olduysa;
Bir şeyler konuşmuş olmanız lazım
Olmadıysa;
Neden olmadı?
Sen mi istemedin yoksa o mu?
Niçin olmadı?
Sen istemediysen niçin?
O istemediyse niçin?
Evli olabilir mi eğer o istemediyse?
Yaşlar kaç?
09 Yorumla
Soran1 yılGeleceğim diyor ama gelmiyordu illa ki bir aksilik çıkıyordu yaşlar ben 23 o 30
- 1 yıl
Evli bacım bu evli sana anlattığı gibi biri değil engellide olabilir sen git çaktırmadan ara ara soru Sor öğren adresini sonra sen git
Soran1 yılNasıl evli korkutmayın beni
Soran1 yılEvliyse bile ben bekarım ve gencim benden de faydalanmak istemez miydi yani çok saçma
- 1 yıl
Sen dediğimi yap ara ara sor adresi bir şekilde öğren ve gizlice git araştır
Soran1 yılHmm deneyeceğim bunu zararım olmaz
- 1 yıl
Olan dört yılına olur daha fazla dört yıl geçmemesi için yap
Soran1 yılİnşallah evli filan değildir
Şimdilerde gençler her ilişkiyi seks özgürlüğü olarak görse de normal ilişkilerde daima seks konuşulmaz. Elbette belirli samimiyet ve aidiyetten sonra ara ara mevzuları açılır ama açık açıkta konuşmak için yine bir süre gerekir. Sever sevmez diyemem ama konuşmak zaruri değil, başlı başına da bu konulara değinmemekte yanlış bence ama yine de birlikteliğe engel değil.
00 YorumlaNe alakası var sevmiyordur, seks konusu açılınca sapık diyeceksiniz. Normal mevzular bunlar, sen neden konuşmuyorsun? Utanılacak bir durum da yok. Sağlam ve iyi bir cinsellik dışardan bakılmakla belli hiç olmaz, adamı tanıman lazım. Yakınlaşmadınız mı hiç, ya da temas olmadı mı? Duvara baksan belli bir süre bir şey hisseder insan. Belki ilk kez yapacaksınız onun korkusu olabilir mi? Yazık ya 4 yıl seks olmadan hayat sürecek, direkt çöpe giden zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe alakası var ki inançlı ve Allah korkusu var ise yapmaması gayet normal bir durum sırf cinsellik istemiyor diye ( helallik almadan ve evlenmeden) seni sevmiyor istemiyor anlamı yükleyemezsin anlatabildim mi insanlar böyle erkek ararken senin yaptığın bence hoş değil
00 Yorumla
1 yılAseksüel olabilir. Romantik biriyse heteroromantik olabilir. Ben de aseksüelim ve ayrıca homoromantiğim kendimden bildiğim için böyle bir tahminde bulundum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yıl4 yıldır sevgilisin ve ilişkiniz olmadı öyle mi? sevişme falan? hayır 4 yılı geçtim tanıştıktan 4 saat sonra bile konuyu cinselliğe getiren çok insan var. Garipmiş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsellikten bahsetmeyen erkek gerçekten seven biridir ve ciddi düşünür, zaten cinsel ilişkiye bende evlilik öncesi sıcak bakmıyorum
08 Yorumla
Soran1 yılİlişki değil zaten mesafe ilişkisi bari se. ting filan da mı istemez adam
Soran1 yılYa aldatıyorsa ondan gerek duymuyorsa
Soran1 yılMeşgul olduğu zamanı biliyorum onun dışında yazar sesli görüntülü konuşuruz herhangi yanlış bir durum olmadı
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zamanını bekliyordur seni cinsellik konusu açıp kendisinden uzaklaştıracağını düşünüyordur ya da utanıyodur
09 Yorumla
Soran1 yıl4 yıl beklemesi peygamber sabrımı var bu herifte😣😣😣
Soran1 yılAkrep burcu 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Soran1 yılDenedim ama susuyor üsteleyince konuyu değiştiriyor yani çirkin değilim güzelimdir ve bunu kendisi de söyler birçok erkekte beni çekici bulur ama yok yani adam susuyor
Soran1 yılVeya aldatıyor biye düşünüyorum bilmiyorum o kadar karışık bir durum ki benim için
Soran1 yılO kadar özel hissettirdi ki bu aralar suskunuz ve bu durum kafamı kurcalıyor
1 yılBence bu biraz karakteri ile alakalı sana değer verdiğini gösteriyor seni incitmek istemiyordur belki :)
06 Yorumla
Soran1 yılNe bileyim uzak mesafe ve aldatılma şüphesi içimi kemiriyor
- 1 yıl
Hayırlısı olsun diyelim arkadaş
- 1 yıl
uzak mesafe ilişkide ya aldatılırsın ya aldatırsın :D
o kadar uzun süre uzak mesafe ilişkisi olmaz
Soran1 yıl@blackswan92_ aldatmam ben
- 1 yıl
o zaman aldatılıyorsundur :D
Soran1 yıl@blackswan92_ 😣
Asla öyle düşünme çocuğa da helal olsun yani ne canım bir bilsen
111 Yorumla
Soran1 yılUzak mesafe ilişkisi ve acaba aldatılıyor olabilir miyim aklım karışık
Soran1 yılPısırık ve o 😂😂😂😂pek uymadı gibi
Soran1 yıl@sk_0634 erkek çokta yakışıklı
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yılHer şey çok güzel ama 4 yıl dedin mi işler değişti
Ya Evliya ya da bir sorun var ortada
00 Yorumla
1 yılHassasiyetini bilip konuyu açmıyorsa seviyordur çünkü bildiğimiz gibi her erkek cinsellik düşünür bazısı belli eder bazısı fazla etmez
00 Yorumlaulan bahsetse suç bahsetmese suç.. ya saygı duyuyor senden bekliyoruz ya da gay föclxl
02 Yorumla
Soran1 yılGay filan değil hayır hayır hayııııır😣😣😣😣
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Adam seviyo yav asil cinsellik konuşan sevmiyordur öyle adam bulduysan op başına koy
02 Yorumla
Soran1 yılAma 4 sene nasıl kendini tutabildi yani nasıl
1 yılBu kızlar bazen ne istediklerini bilmiyorlar cidden çıldırmalık
02 Yorumla
Soran1 yılYani öyle abaza birini istemiyorum ama insan ara sıra arzusunu hissettirir değil mi
- 1 yıl
Yok artık kadınlara hiçbir şey demem ben de ne istediklerini bilmiyorlar artık tövbe
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBence soru işareti insan sevdiğini arzular birşeyler yaşamak ister bence
02 Yorumla
Soran1 yılKafam çok karışık
- 1 yıl
Benim de karışırdı yani , cinsellik konuşulmaması ve olmaması da kötü bence
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAçsa yürüyen cinsellik deriz açmasa neden açmadı saçmalık
01 Yorumla
Soran1 yılAbaza tarzında değil yani ve sevgiliyiz seviyoruz bir iki kelime çıksa çok hoşuma gidecek
1 yılAhlaklı olduğu için olabilir mi? Kaçırma bu çocuğu.
00 YorumlaCinselliği geçtim 4 yıl hiç buluşmamak nedir awq sanal ilişki mi kaldı
00 YorumlaLa 4 sene insan sevdiğine dokunmadan nasıl durabilir anlamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılGit yanına kör mü topal mı başka bişey mi öğren
00 Yorumla
1 yılsenden bir hareket bekliyordur, eleman biraz eril enerjisini kaybetmiş gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlişkinizi 4 yıl devam ettiren bişey var ve bu daha önemli. Bazıları seviyorsa o şekil düşünemiyor evlenmeden.
02 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim canım.
Gizli Üye(25-29)1 yılDelisiniz lan siz! Çocuk gaflete düşüp açsa konuyu... Bu seferde bu çocuk konuyu açtı olur mu bu çouktan ayrılıyım mı? diye sanki sormuyucaksın ya allahın zillileri.
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen kral
Gizli Üye(25-29)1 yıl4 sene de çok fazla normal değil tamam amaç o olmamalı iyice tanımalı iki taraf birbirini ama 4 sene de bilmiyorum normal değil ya bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşkası olabilir hayatında suphelenmek gerek 4 yıl uzun bir süre
01 Yorumla
Soran1 yılHayır ama ya hayır olmasın
Gizli Üye(30-35)1 yılgeçici görüyordur seni ya da dışarıda taktığı biri vardır zaten
01 Yorumla
Soran1 yılAma çok güzel şeyler yaşatıyor bana Özel hissettiriyor
Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı. Bahsetsetse sapık dersiniz bahsetmezse dert edersiniz
05 Yorumla
Soran1 yılAbaza tarzı değil ama sevgilisini arzulayan cinsten ara sıra bahsetse hoşuma giderdi
Soran1 yılOlmaz zaten de ara sıra bahsetse hani
Soran1 yılAma beni etmiyor ve çirkinde değilim kendisi güzel olduğumu her fırsatta söylüyor ve erkekler tarafından çekici de bulunurum yani
Gizli Üye(30-35)1 yılPor, ocu olmayan az az sayıda erkeklerdendir.
00 Yorumla
1 yılNormal değil mi cinsellik konusu açınca sapık oluyoruz sizin yüzünüzden
00 Yorumla
1 yılCekiniyordur belkide senin çekineceğini düşünüyordur
00 YorumlaSen andaval mısın sen aç aq
12 Yorumla
Soran1 yılBazen bir iki kelime söylüyorum susuyor üsteleyince başka konu açıyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz de seveni bulamiyoruz
21 Yorumla- 1 yıl
Tanişalim
Gizli Üye(25-29)1 yılsen konuya gir o zaman belki senin açmanı bekliyordur
01 Yorumla
Soran1 yılAçtım ama sustu üsteleyince de konuyu değiştiriyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSen aç o zaman cinsellik konusunu..
08 Yorumla
Soran1 yılAçtım ama susuyor üsteleyince konuyu değiştiriyor yani çirkin değilim güzelimdir ve bunu kendisi de söyler birçok erkekte beni çekici bulur ama yok yani adam susuyor
- 1 yıl
O zaman cinsellik konusunda kendine pek güveni ya da bu konuda merağı yoktur.
- 1 yıl
Cinsellik mi yaşamak isten sevgilinle
Soran1 yılEvlilik istiyorum cinsellik sonrasında ama bir erkek hiç mi arzu duymaz
- 1 yıl
İnsan normalde sevdiğini arzular zaten ama seninki hiç belli etmiyor demekki yani sanırım ya biraz utangaç bu konuda ya da kendine güveni yok.
Sen yine bir şansını dene olmadı.. artık evlendiğinde bakan - 1 yıl
Peki bu durumdan rahatsızmısın
- 1 yıl
Seninkisi uzak mesafe ilişkisi dır?
Soran1 yılEvet öyle
4 senedir açmadıysa geydir sepetle
01 Yorumla
Soran1 yılHayır yaa
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılJartiyer giy bak ne oluyor
02 Yorumla
Soran1 yılUzak mesafe yoksa tek kelime çıksa ağzından üstüne atlarım ama yok yani isteğini belli etse
- 1 yıl
Sanal ilişki mi olurmuş komiksun.
- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılCekiniyordur yuksek ihtimalle
02 Yorumla
Soran1 yılNeydeen utangaç biri değil ki
- 1 yıl
Utangac olmak ayri, yanlis anlasilmak istemiyordur. Belki cinsel cekim de hissetmiyordur kesin bisi soyleyemem. Cok kafaya taktiysan szn onunla konusmayi dene
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seviyordur ağırdır en azından sapık değildir
00 Yorumla
1 yılSana o kötülüğü yapmak istememiştir. :)
00 Yorumla
1 yılBelki şeyi minik olabilir
00 YorumlaAhlâklıdır, evleneceğinizde konuşmak istiyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Ben siroz oldugum icin libidon yok maalesef
00 YorumlaAseksueldir bende öyleyim
13 Yorumla
Soran1 yılGözleriyle belli ediyor ama ağzından tek kelime çıkmıyor
Soran1 yılOf off bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç yaşındasınız
İma dahi etmedi mi00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBahsetse bir dert etmese ayrı dert
01 Yorumla
Soran1 yılYa öyle abaza gibi değilde sevgilisini arzuluyor gibi bahsetmesini isterdim yani ama yapmıyordu
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik sevmiyordur
03 Yorumla
Soran1 yılHangi erkek sevmez ki çok saçma
Cevap sahibi1 yılSaçma evet. Ama olan da vardır
Soran1 yılHayır ya onu istiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılHelal olsun kaldı mı böyleleri
04 Yorumla
Soran1 yılAcaba aldatılıyor olabilir miyim uzak mesafe çünkü
Cevap sahibi1 yılUzak mesafede cinsellik konusu açmaması normal değil mi sence de nabacak ekrana mi sokacak mk? Ya hep ya hiç kafasında belki adam
Soran1 yılNe bileyim se. ting filan da mı istemez insan
Cevap sahibi1 yılHer erkek o dediğin şeyden zevk almıyor sosyal medya algıları bunlar bil yani. Dokunup koklayıp hissedemedikten sonra ne anlamı var bı yaziya bı kelimeye de aziyorsa insan gitsin kendini sorgulasin
Gizli Üye(30-35)1 yılKafası karışık kız sevmiyor mudur?
10 Yorumlaİyibisey
010 Yorumla- 1 yıl
@Eylülgns2 değil
- 1 yıl
@rabiaxv dimi :)
Soran1 yıl@İnatçıbirkoç uzak mesafe ilişkisi
- 1 yıl
Zor çok yaa hemde çok zor senin içinde nerden nereye uzak
- 1 yıl
@İnatçıbirkoç ablacım neden bu istek evlen madem. Adam ne güzel edepli işte
Soran1 yıl@eylulgns2 acaba aldatıyor olabilir mi
- 1 yıl
Bence öyle ama sen bilirsin çok geç yazıyon
1 yılmuhafazakar olamazmı?
10 Yorumla
1 yılEvet
00 YorumlaAçmaması daha iyi.
00 Yorumla
1 yılArayan bulamaz bulan bunar
00 Yorumla
1 yılYa canım mıısn sevdiği için açmıyor bence
00 Yorumla
1 yılAseksüel adam
00 Yorumla
1 yılevet
00 YorumlaSen cinselliği çok seviyorsun da ne yapıyorsun
00 YorumlaCekiniyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence seni sevmiyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar