Konuşuyorsunuz sevgilisiniz her şey mükemmel ama asla yatak konusuna girmiyor. Bana çekim duymuyor mu sizce?

Konuşuyorsunuz sevgilisiniz her şey mükemmel ama asla yatak konusuna girmiyor. Bana çekim duymuyor mu sizce?

Yani bakın arkadaşlar şunun ayrımını lütfen artık iyi yapın, bu yorumun soru sahibine değil lütfen yanlış anlamayın bir kısım kadın diyor ki erkekler çok cinsellik konuşuyor ben cinsellik konuşan erkek istemiyorum, bir kısım kadın diyor ki hayatımdaki erkek hiç cinsellik yaşamıyor cinsellik konuşmuyor neden böyle yapıyor beni sevmiyor mu?
Yani gerçekten artık bir ortak noktada buluşmanız gerekiyor yani cinsellik konuşmayan erkek sevmiyor değildir belki doğru zamanı bekliyordur belki evlilik bekliyordur belki daha ciddi bir insan olmasını bekliyordur yani kimi erkek cinsellik konuşunca kadınların gözünde karaktersiz oluyor s**** oluyor, kim erkek de cinsellik konuşmayınca acaba bunda bir sorun mu var beni sevmiyor mu diyor ani hayatınızdaki insanları olduğu gibi kabul etmelisiniz belki de adam doğru zamanı bekliyor belki de evlilik istiyor bilemem ki bunu hayatınızdaki kişiyle konuşarak çözebilirsiniz.
Sevginin cinsellik ile ilgisi yok hatta bana göre cinsellik konuşan kişi sevmiyordur. amacı seks yapmaktır çünkü. Bir erkeğin cinsellik hakkında konuşmamayı tercih etmesi, utangaçlık, mahremiyet veya kişisel sınırları koruma gibi nedenlere dayanabilir. Ayrıca, cinsellik hakkında konuşmamanın veya belirtmemenin bir ilişki içindeki duygusal bağ veya sevgi düzeyiyle ilgili olmadığını da unutmamanız önemlidir. İnsanlar farklı şekillerde ifade ederler ve cinsellik hakkında konuşmayan bir erkeğin duygusal anlamda sevgi dolu veya ilgili olmadığını söylemek yanıltıcı olabilir. Eğer bu konuda endişeleriniz varsa, dürüst ve açık iletişim yoluyla bu konuyu partnerinizle paylaşmanız en iyisi olabilir. Her iki tarafın da rahat hissettiği bir iletişim tarzı bulmak, sağlıklı bir ilişki için önemlidir.
Merhaba, bence bunu sadece seviyor, sevmiyor gibi bir konuyla zihinde sınırlamak bana saçma geliyor ama yaşadığımız toplumdan dolayı konuşmak isteyip de bence konuşamıyor insanlar. Evlilerin bile bunu bir problem olarak görüp sıkıntı çektiklerini düşünüyorum. O yüzden yanlış anlaşılmaktan çekiniyordur. Eğer konuşsun istiyorsanız bence açık açık söylemeniz lazım ki konuşsun sizinle. Bu konuyu açtığı an sizi kaybetmeyeceğinden emin olması, sizin de onu deneme amaçlı teklif ettiğinizi düşünmemesi lazım diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bunun çekim duymamakla alakası olduğunu sanmıyorum bence bunun 2 sebebi olabilir birincisi aşırı muhafazakar bir ailede yetiştiyse cinselliğin sevdiğin insanla konuşulmayıp başkalarıyla giderilmesi gerektiğine inanıyor olabilir ki böyleyse tehlikeli bir düşünce bu diğer bir ihtimalde bilmiyordur yani bu konuda neyi nasıl söyleyeceğini konuyu nasıl açacağını bilmiyorsa konuşmaktan çekiniyordur
Cevap
54Cevap
Sevgiyi cinsellik ile bağdaştırmam. Bazı insanlar bir şeyleri aştıktan sonra cinsellik konuşmak isterler ya da sadece yaşamaktan keyif alırlar, bu kişiden kişiye değişen bir durum. O nedenle konuşması ya da konuşmaması tutku ce tercih meselesidir diye bakarım..
Şimdi bizim toplumda cinsellik konuşmayı taraflar bilmiyor yani şöyle erkek çok fazla argo kelime kullandığı zaman kadın sıkıntıya düşüyor yani utanıyor aynı şekilde kadın argo kelime kullanamıyor naif bir tarzda cinsellik konuşa bilen çift çok az yani ben sayısız insanla konuştum yani 100 kişiyle konuştuğumuzu farzedelim içinden on tanesi ya konuşabiliyordu ya da konuşamıyordu cümle seçerken kelime seçerken bir fantezi anlatırken bizim toplumda şey belli: üstünde ne var kırmızı don kırmızı sütyen o tamam bak ben şimdi sütyenini kopçasını açıyorum yok elimi Turan’a sokuyorum falan gibi konuştuğun zaman erkek kadın bu sefer utanmaya başlıyor ve cevap veremiyor cevap vermediği zaman da bu sefer erkek sıkılıyor cevap alamadığı için o yüzden bizim toplumda cinsellik konuşma işi yani çok ender çiftler de üstdüzey olabiliyor ama çoğu Çifte berbat ötesi
Bu konu kişiden kişiye değişir. Ben çok rahat cinsellik konuşurum ama inanın bu konuşma argo ve ya cıvık bir şekilde olamaz kendimden utanırım. Seven de sevmeyen de cinsellik konuşabilir. Cinsellik konuşmayan insan sevmiyor demek değildir. Bu konuları konuşmayı sevmiyor olabilir :D Çok basit...
Konuşsa dert konuşmazsa dert. Ben bir kadın olarak bile kadıları anlamıyorum ne güzel işte yani sürekli sana bel altı mi konuşsun demek ki duyguları daha ağır basıyor ve sana o gözle bakmıyor. Rica ediyorum söyle erkeklerin kıymetini bilin hanımlar vallahi çok azaldı sonra da beni sks için seviyor diye de ağlıyoruz
😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻
Doğru diyorsun ben evlenmeden bu konuların konuşulmasina karşıyım konuşsan sapık diyorlar konuşmasan sevmiyorsun beni diyorlar anlamadım
kadın milleti bi tuhaf
konuşa sapık olur ciddiyet istemiyor olur
konuşmasa beni istemiyor mu olur
ben konuşsun istiyorum ama neden sapık olsun sevgilim yani
Cinsellik konuşulmuyorsa çekim duymuyor gibi bir çıkarım yapamayız. Erkeğin karakterine bağlı olarak bazıları erken bazıları geç bir şekilde cinsellik konularına girilir ama bunun sevgiyle bir ilgisi yoktur.
Bence cinsellik konuşulması sıkıntı. Yani bu konuyu açmak bu kadar basit olmamalı. İnsanların birbirinin elini tutarken bile utanması lazım ki şimdi ki kızlar ilk günden versem kötü düşünür mü kafasında hshdjd
Rahatsız olmasından korkuyordum, onu o gözle gördüğümü düşünür diye korkuyordum, beni diğer bacak arası mantık kullanan erkekler gibi görür diye korkuyordum. Ben bu korkuları yaşarken o çoktan konuyu açmıştı bile zamanında 🙃
Ne alakası var 😂 cinsellik konuşulur iki tarafta isterse ama konuşulmadan da ilişki ilerler bence. Tamam ilişkinin bir parçası artık günümüzde ama bi taraf istemezse zorla olacak değil. Bence insan cinsellik olmadan da sevebilir.😇
Merhaba,
Cinsellik konuşan sevmiyor ya da konuşmayan seviyor diye bir şey olamaz. Bu tarz şeyler bu gibi şeyler ile anlaşılmaz! 😅
Bazıları severken silker, bazıları silkerken sever, ben her türlü severim! 😅
Hayır ne alakası var. Saygı duyuyo olabilir, herkes o konuya gircek diye bi şey yok. Girmeyenler bana da denk gelse keşke laösşwös
Evlilik dışı ilişkiye karşı biri olarak..
keşke bana denk gelse… böyle güzel bi adam.. aksi halde sürekli lafın oraya gelmesi itici herkeste aynı işlemiyor tabi mekanizma ama önce sevmek zekasını keşfetmek.. herşeyin bu usulü sırası var..
Denk gelse değil gerçekten fantastik insan denk gelmeli
Sana, aşka saygı duyuyor. En özel anı bekliyor... Göz kırpıp 1 kadeh içip sevişenlerden değilim mesajı veriyor.
Bana göre cinsellik konuşulmaması gereken bişey zaten yaşanan yaşanır o ayrı bi konu ama dile vurmanın pek anlamı yok
Ne alakası var ben sevdiğim kadının kalbine dokunmak isterim ruhuna aşkını kazanmak isterim cinsellik en son şey. Belki benim gibi biridir onada bi yazıp yazmıyorsan çocuk soğumuştur belki
Alakası yok ben karşımdaki bi kız cinsellik konuşmadığı sürece konusunu açmam saygım vardır
Severiz seviliriz sıkıntı yok
Bu ne saçmalık? Belki ahlakına uymuyordur? Belki sevmiyordur?
Konuşulsa dert konuşulmasa da dert bu kadar abartılacak bir şeyi yok.
İlişkiniz uzuzn zamandır devam ediyorsa problem olabilir belki
O kadar dert ettiysen sen sor @HeartofFire yazılacağı yazmış aslında
Seven insan arzular net, tabii konuşma tarzı önemli.
başka şekilde hallediyodur ya da tavrından korkuyodur
Çekimle alakası yok zamanı gelmedi belki diye düşünüyor olabilir
Utangaçtir veya dinimizce olan şeyi yerine getiriyordur ailesi bunu aşılamış olabilir
Cinsellik duysa sonra beni cinsel objemi görüyor derdiniz siz kadınları anlamak mümkün değilki
Belki lezbiyendir
yapma be djdkfl
En cok o seviyordur düzgün bir karakter sahibi oldugundan kadin bu konuyu acmadan acmak istemiyordur
Konuşmaması konuşmasından daha iyidir emin ol.
Benim ablamın sevgiliside asla konusunu açmıyormuş evlenmeden önce, şimdi 3. Çocuk yolda korundukları halde 😅 ne çıkacağını bilemezsin
Allah bağışlasın 😂
4 senelerini bile yapmadılar daha. İlk çocuk ocak 2022 ikincisi aralık 2022 üçüncüde 6 aylık daha 😅 hayret içinde bakıyor tüm aile. Hatta ablam bile
yani yanlış anlama ama enişten işi bilmiyor demek ki,
Konuşsa neden konuşuyor konuşmasa neden konuşmuyor. Bu cinsellik resmen her türlü başa bela yaa
Konuşsak abaza konuşmasak gay isteksiz. Karar verin hangisi?
Her erkek bugün olmasa ki çok zor yarın konuyu cinselliğe getirir
Erkek sevdiği kadına saygı gösterir sevmediği kadına karşı böyle bir kaygı yoktur herşeye açıktır...
Bence çekim duymadığından değil, sürekli böyle şeyler konuşup senin veya onun sıkılabileceğinden çekiniyordur.
Konuşsaydı şu an konuşuyor olmazdınız
neden? ben karşı değilim
Tepkilerini kestiremiyordur
Sevgi, cinsellik değildir
kınusmauamdan süper vardor
Evlilik düşünüyorsa bunlar konusulmax
Konuşsa sapık oluyor, konuşmasa sevmiyor
Gizlediği bisey olabilir
Hala hala çok mu utanıyor 😂🤦🏿♂️
İlgisini çekmiyon demekki
Günahtan korkar
Günahtan korkan sevgili yapmaz 🙊🙈🙉
Belki başka konuqlr dan ilgileniyor dur
Cinselllik istemeyen erkek cidden tehlikeli
Sen gir o konulara anlarsın zaten ne derdi
Senin gibileri psrcalamsk lazım ya
Kendine guvenmiyor ya da ilgisi yoktur.
Şu kıza yapılır mı aga beee. Bence gizli top o
Asıl cinsellik konuşmayan insan sever
İlgisini cekecek birsey yapmiyorsun demekki
Senden adım bekliyor galiba.
ama onun adım atması gerekmez mi
Erkeğin görevi değil, iki taraf da yetişkin insanlarsa kadın kısmının öncelikli davranması erkeğin hoşuna gider. Çünkü kendini daha hissedeceği için belki senden adım bekliyor
evet olabilir. teşekkürler
daha rahat*
belki de taktik 😃
Sor direkt beni seviyor musun diye
Konuşursa abaza diyeceğin için konuşmak istemiyor
çekinir belki konuyu sen aç
Tam tersi seviyordur
Gay olabilir bak 🤣
Yok artık IQ… 😂😂
Gaydir
Konuşulmalı
Evet