Bu toplumdan topluma değişir ( sosyolojik). Bizim coğrafyamız için görüşümü yazayım. Erkeklerin %99,9' u (binde biri demiseksüeldir) seks yapmak için duygusal bağ aramaz hormonal davranır. Çünkü toplum tarafından dışlanmayacağını, yargılanmayacağını bilir ve vicdanen rahattır. Duygu beslemediği kadınla seks yapar ama bağ kurmaz.
Erkek duygu beslediği kadınla seks yapar ve bağlanır.
Kadınlarda ise %90'ı duygu ister. Bunun sebebi ise duygu yoksa güvenlik ve kullanılma tedirginliğidir.
Bu yorumda ne kadar cahil cubara oldugunuz ve yapılan bazı yorumlarin ne kadar cahil ve canım olduğu aşikar, yav arkadaş 5 parmağın 5 birmi hele bir değin bakalım, karakter önemli Azizim karaktersiz kadın da erkekte onursuz şuursuz yaşar , ama karakterli onurlu insanin çizgileri vardır, bu yüzden soruna diyorum ki karakterli insan sevdiğiden başkası ile yapamaz, yapıyor ise karaktersizdir
Ruhunda bedeninde aynanda sevişmesi lazım ki mutluluk patlaması olsun gerçek anlamda … tüm zerrenle ama sadece bedensel değil , ruhsal fikirsel düşünsel ahenk ve bütünleşme yakalanınca bir noktada odaklanınca ortaya çıkacak tutku zevk mutluluk aşk ve sevgi inanılmaz olur…
Yooo soruda sen demişsin🤔 sevmediği kadınlarla yapıyosa eşlerini/sevgililerini sevdikleri için yapmazlar gider sevmedikleriyle yapar 🤔 ya da eşiyle sevişen erkek eşini sevmiyor önermesi de çıkar burdan soru bunu diyor
Duygusal bağ varken niye ilişki yaşamayalım ya bu nasıl olay 😅 öyle bir durumda kıyamadığımızı falan sanmayın, her kadınla olmak istemem hatta sevdiğimle olsam yeter bana.
Erkekleein sevdikleri kadınları kaybetme korkuları vardır o nedenle her fanteziyi isteyemezler sevmedikleri kadınlarla daha iyi seks yapabilir bundan dolayı.
Duygusal olarak sevmediği kadınlar diye düzelmek daha doğru olur. Erkekler kadınları sever ama cinsel anlamda yani onları seks objesi olarak görür, öyle gördükleri için de severler.
o zaman tüm erkekler karılarını sevmiyor demek ben de niye aldatıyorlar diyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Çok kaba şekilde konuşacağım; erkekler sevmediği kadını sadece s…er i; sevdikleri kadınlarla sevişirler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Her kadınla yaparlar, yeter ki kadın olsun onlar için.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bende çözemedim arzuladıklarına bütün vücut error veriyor 2 dk da yatağa atıyorlar.. sevdiklerine sadece Beyin çalışıyo. Göz başka yerde. şeyin patlama vakti gelince canı isterse girip çıkıyorlar.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Genelde beğenmedikleri ile yaparlar. Ben bununla sevgili olmam anca cinsellik yaşarım gibi çoğu erkek bu kötü kafada