Duygusal olmak baska tamam erkekler gibi sadece fiziksellikten etkilenmiyoruz ama o uydurulan gibi de kadinlarin her sevistigine delicesine asik oldugu da hurafe yani.
Filmlerdeki gibi yani. Öyle hayatlar vardır mutlaka ama çok az olduğunu düşünüyorum. Kötü kadın derken parayla yapanları kast etmiyorum zaten duygudan ahlaktan yoksun kadınlara diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet mesela karakterini beğenmediğim ama cinsel olarak çekici bulduğum çok kişi var
Ama birlikte olmuyorsun sonuçta çekici bulmak başka o başka
Birlikte de olurum yani knk
Yapar evet surekli birini mi sevicez her seks istedigimizde
Bütün hayallerimi yıktın şuan😜
Neydi hayalin
Kadınlar duygusaldı
Ciddi misin
@Onurrr007 ciddi olmamak icin sebep ne? Seks vucudun ihtiyaci kalbin degil ki.
Oda doğru sende haklısın kafamı karıştırdın valla😂🙈
Vücut her istediğinde olmuyor ama dimi
Duygusal olmak baska tamam erkekler gibi sadece fiziksellikten etkilenmiyoruz ama o uydurulan gibi de kadinlarin her sevistigine delicesine asik oldugu da hurafe yani.
Hadi ya ne bileyim biz öyle duyuyoruz kadınlar hep öyle söylüyor kandırılıyor muyuz ne
Yanı mantıken evet kadınlar sadece aşık olduklarıyla olsaydı bu erkekler kimle tek gecelik ilişki yaşıyor o zaman
Varya şu an o kadar mantıklı bir tespit yaptın ki hiç öyle düşünmadim
Ama onlar kötü kadınlar biz normal aile kızlarından bahsediyoruz
Hayır tam tersi onlar normal aile kizlari… baskıdan bıkıp ayrı eve çıkan veya sadece canı o an isteyen. Parayla yapan veya para için yapan değil
Filmlerdeki gibi yani. Öyle hayatlar vardır mutlaka ama çok az olduğunu düşünüyorum. Kötü kadın derken parayla yapanları kast etmiyorum zaten duygudan ahlaktan yoksun kadınlara diyorum
İşte o kadar fazla ki inanamazsın. Erkek olunca normal de kadin olunca mi ahlaksiz oluyor ne komik
Hayır bu tür ilişkiler erkekte de kadında da ahlaksızlık. Böyle söyleyerek normalleştirmek yanlış bence
Ben normallestirmiyorum ki olani soyluyorum
Senin normalleştirdiğini söylemedim ama öyle de bir kesim var yani. Ahlaksızlığı medeniyet olarak gören
Yani insanlar Cok baskilaninca tersi Ozgurluk gelir konu sadece bu degil hangi konu hakkinda olursa olsun sucu en basta buna sebep verene atmak lazim
Tek sebebi aile baskısı mı yani.
Hayir elbette cinsellik icin her insanin tercihi farklidir. Her insanin bakis acisi da farklidir. Ancak populer olmasinin sebebi bence baski
Noluyor burada yaa😊
Kadınlar duygulara daha çok önem verir aşk olmasa da arada ciddi bir çekim olmalı
Aynı evde yanlız olmak bu çekimin sebebi olabilir mi
Hoslndigi bir ozelligi olmasi lazim begendigi bor nokta
Değişir bence bu mesela ben duygusal olarak yakın olmadığım biriyle bunu istemem
Yani birlikte olduysa duygu vardır mı?
Dediğim gibi kadına göre değişir bu sevmeyip birlikte olan da vardır diye düşünüyorum
Genelde Türkiye toplum yapısına da bakarsak bişey hissetmeden sevişmez ama dimi
Cok da iyi yapardim ama bakireyim su an😂
45 yaş üstü bakireysen zaten ne deyim😜👍
bizim gibi değiller yapmazlar
Olabilir
yaparlar tabi ki yapan çok
Histeri ise yapar duygusal ise yapmaz.
Yapabilir
İstekliyse duramaz zaten, kim olduğu önemli değil, istekli biri olsun yeter