Selams
erkekler yaşar tabii, biz de saygı duymalıyız ve öyle karşılamalıyız. “Ne gerek var ya aşka sevgiye, ihtiyaçtır bu” öyle değil mi beyler..
Kadınlar da bu özgürlüğe sahip mi acaba¿

Selams
erkekler yaşar tabii, biz de saygı duymalıyız ve öyle karşılamalıyız. “Ne gerek var ya aşka sevgiye, ihtiyaçtır bu” öyle değil mi beyler..
Kadınlar da bu özgürlüğe sahip mi acaba¿

Adam zenginse ve cinsel olarak etkileyiciyse sadece cinsellik için yaklaşıp sıkılınca hayatından çıkartan o erkekten o erkeğe gezen çok kadın var. Biri seni cinsel olarak etkilerse ilişki yaşarsın. Kendini cinsel olarak kullandıran kadın durumuna düşmemek için de bunları f... kbuddy altında yaşamazsın, sevgililik adı altında yaşarsın. Ben de biriyle FC.. Buddy ilişkisi yaşamaya karşıyım ama cinsel olarak etkilerse ilişki kurarım sevgili olurum. Egom yüksek benim ya kendimi cinsellik için kullandırmam, karşımdaki adamı da kullanmam bunun için asla
O kadar gurursuz, aşık olmayı salmış kadınlar var ki. Ben bunları gördükçe her geçen gün şoklara giriyorum. Seks denilen şu güzellik es’ort’uk derecesinde herkesle yapılır olmuş ve hiçbir değeri kalmamış.
😌👌
Teşekkürler aşkım ✨
Ricalar bebişim 🍀
Beni kimsenin cinsel yaşamı ilgilendirmez tabi ki de kime ne yapıyorsa yapsın. ama ben hem kadın için de hem erkek için de duygusuz cinselliği iğrenç ver yanlış buluyorum.. insan sadece sevdiği aşık olduğu güvendiği ve eşi olan kişiyle seks yapmalı.. çünkü özel bir şey sonuçta herkesle yaşanmaz bu o zaman anlamı kalmıyor.
İki insan arasında karşılılı arzu, çekim, ilgi varsa cinsellik yaşamak için asgari duygusal zemin var demektir. Duygu illa sevgi/aşk olmak zorunda değildir.
Kaldı ki duygusuz seks yapan erkekler diye yaftalarığında bu erkekler kimlerle seks yapıyor? Uzaylılarla mı?
Duygu aramayan azınlıkta olan birtakım kadınlarla yapıyorlar. Daha genel bir soru :D
Cevap
41Cevap
Yüzde 90 hayır diyorum çünkü kadınlar duygusal olarak bir şeyler hissetmek ister yani erkekte ister ama kadınlarda daha ağırlıklı
Eğer bedeni onu seviyorsa yapar 😄
İçime sinmeden tenime sindiremem ben. Öpemem, dokunamam, elini bile sürsün istemem. İçinde duygu kırıntısı olmayan ilişkilere kapım kapalı.
En güzeli.
Duygusal bağ kurmadıgm biriyle seks yapmak yerine ölsem daha iyi
Duygusal doyuma ulaşmamış hiçbir kadın yatağa da girmez.. kadın için süreç önemli.. yarım kalmış bir cinsellik bile kadın için ne kadar romantik duygu yüklü geçmişse o kadar doyum alır.. sonuç onun için hiç önemli olmaz..
Sanmıyorum yaşamazlar herhalde. Erkekler daha içgüdüsel kadınlar daha duygusal olduğu için bu fark olduğunu düşünüyorum. Tabi ki her erkek ve her kadın için aynı şeyi söylemek mümkün değil
Eic olabilirsin :D
🙏🏻🙏🏻 Şimdiden teşekkürler
Yaşar.. Kadinlar da sadece zevk için birileriyle görüşebiliyor..
Duygusal olarak bir şeyler hissetmediğim biriyle olmaz ya. Hissedelim en serti bile kabul olur.
🤝👏👏👏
Yaşar bazıları bu lakaplar boş yere çıkmıyor😄
Erkeklere de o lakap yakışıyor mu?
Yaşarsa bence sıkıntı vardır. Seks bir tutku işidir ve tutku için bence sevmek lazım
Her iki cins için de geçerli bu dimi
Tabiki de bizde ayrım yok
Evet, para için orangutanlarla sevişen varlıklardan bahsediyoruz
Genelleme yapma sen bi
Soru genel ama :D gruplaştırma ayırma bi dur ya
Hayır işte “her” kadın diyemezsin :D bi dur bi
Bir de lanet okuyor :D
Yaşar. Çoğu evli kadın mecburiyetten yaşıyor.
Kim inandırıyor sizi bu masallara dhdha
Masal olur mu. İnternette çıkıyorlar, TV lerde çıkıyorlar 😊
Ya bıraaak. :D ne yapmışlar? Ayaklarından prangaya mı vurmuşlar?
Bilmem artık ayaklarından mı bağladılar ellerinden mı kelepçelediler 😂
Çok erkek kişisi çok saf oluyor ya. Nolacak bunların bu halleri bilmem :D
Bizi kandırıyorsunuz hep 🤣
Ben kimseyi kandırmadım ama kandıranların utanmadan yaptıklarını da onların adına ben utana utana anlattım :D
Bilemedim 😄
Bilemezsin zaten. 😅
Sana şu konuda katılmıyorum seviyorsa o evliliği yapacak nikahı kiycak ve öyle cinsellik başlayacak aksi takdirde bu konuda kadınlar mağdur olur ve dinimiz de kesinlikle haram kılmıştır
Erkekler yaşıyorsa kadınlar da yaşayabilir..
Aslında hiçbiri ile yaşamam Aseksüellik diye bir cinsel yönelim var benimde cinsel isteğim yok?
Aseksüellik cinsel istek yok demek bilmeyen erkolar için
Belli bir kaliteye erişmiş kendini bilen kadinlar yaşamıyor. Onların kriterleri ve oturmuş kişilikleri var
Hayır bence ya, benim midem bulanir elime bile dokunsun istemem şahsen bence duygu olması gerekiyor
Biz yapamayız... erkek başka biz başka... sürekli erkekte ne varsa bizde de o olmalıdır demek modernlik değil
Evet yaşar para karşılığında yaşayanlar sevgisiz yaşıyor
Yaşayanlar da var ve elbette bu da bir tercih meselesi.
Yaşarlar bence. istekli ve özgür kadınlar aktif bu konuda
Ben yaşamam , seviyorsam çok fazla arzularım belli ederim zaten
Ayıpsın. hem de nasıl sevişiyorlar aman aman :D
Bu durumda kadının erkekden ayrıcalığı olduğunu bilmiyordum Ayn 😃 kızlar marslımı yoksa
Libido ikinci Beynimiz gibi istemsiz Her insan Yapabilir
Ben yaşamam ama eskortluk diye bir sektör de var maalesef
Yaşayamıyor, yaşayamayız çünkü erkekler kadar duygusuz değiliz.
Yani sevmek ya da bir çekşm olsa olabilir hoşlantı uyum anlaşma
Yaşayabilir sırf o an ihtiyacını karşılamak için
Duygu olmadığı biriyle seks olmaz tutku heyecan olmali
amacı cinsellikse yaşar
Bizim türk toplumu olarak cinsel terapiste ihtiyacımız var bence
Geneli yaşamaz ama tek gecelik sevenler yaşar
O nasıl resim eklemişsin öyle canım çekti of be of yalnızım...
Ne kadın ne erkek sevmediğiyle yaşamaz
Kadınlar bu konuda daha cesur.
@hiaxisheytan cesur olduğunuz kesinlikle doğru
Yaşar ama ben yaşamam
Seni ogrendik
kadınları bilmem ben yaşamam
Beğenir, hoşlanırsa yaşar, niye yaşamasın?
Bilmem kadınlara sormak lazm
Yapanlar var der susarım
Yapmazlar tabiki amasyada
Mecbur olmadiktan sonra yasamaz
Yaşamaz 🤔🤔🤔
Sevişmek sevgi dilinin bir şekli…
Yaşar ama erkeklere nazaran daha az
Yaşar
para için yapıyorlar
Evet yaşar
Yaşayanı var
Yaşar.
Bence asla yaşayamaz
Bazan oluyor
Yaşayanlar oluyor
Evet yaşar
Yaşar
Evlilerin çoğu öyle
Yaşarlar bence
Hayır, yaşamam..
Kadın mısın :D
Evet, bir sürü pembe görünümlü mavi var ya mavi görünümlü pembe nedn olmasın shshhs
Ciddi misin
Neden şaşırıyorsunuz kii
Yasak biliyorsun değil mi :D
Şaka yaptım ztn ksjsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?