Seks esnasında boşaldığımı anlayamıyorum, ne yapacağım ben?

Selam arkadaşlar, sevgilimle seviştiğimiz zaman boşalıp boşalmadığımı anlayamıyorum. Aşırı ıslanıyorum hatta kalçama kadar yoğun bir şekilde akıyor. Kucak pozisyonundayken klitorisimi okşadığımda anca orgazm oluyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyoruz, sevgilimin p*nis boyu gayet ideal, s*KS konusunda tecrübeli. Kendimde problem olduğunu düşünüyorum; neler yapmam gerekiyor. Kendimi biraz cahil ve bilgisiz hissediyorum bu konu da.

Örnek olarak; Kucak pozisyonunda kendimi sevgilime bıraktığımda aşırı zevk alıyorum ama kendim yapınca olmuyor o zevk noktasını bulamıyorum (acemilikten olsa gerek). Bu durumu kendisiyle paylaştım utana sıkıla. Sizin önerileriniz nelerdir? Fikir verebilir misiniz? Erkekler; kız arkadaşınız ne yapıyor da boşalabiliyor? Hanımlar; sizlerin klitorisi okşamadan boşalma-orgazm yaşayabiliyor musunuz?

Arkadaşlar; sizlere düzgün bir şekilde bir şey paylaşmak için buraya yazdım. Lütfen gereksiz, saçma sapan eleştirilerinizi kendinize saklayın, sırf yazmak için yorumlar yazmayın. Burada aklı başında bir sürü insan olduğu için yazma gereği duydum.

Seks esnasında boşaldığımı anlayamıyorum, ne yapacağım ben?