Seks sırasında boşalamıyorum. Boşalmam için okşamam lazım başka türlü olmuyor. Kızlar nasıl seks sırasında boşalıyo ben anlamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızların orgazm olması erkeklere oranla bence 3 kat daha zor, bir defasında ilişki esnasında hatunun klitorisini okşadığını görmüştüm ve onun elini çekip ben hem git gel yapmıştım hem de klitorisini okşamıştım ve öyle daha kısa sürede orgazm olmuştu hatun, o günden sonraki tüm ilişkilerimde bunu hep yaparım mutlaka istisnasız, sonuçta hiçbir kız klitorisimi okşama napıyorsun demedi aksine daha çok hoşuna gittiğini düşünüyorum kızların
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınların 3 te 2 si penisle orgazm olmazlar elle dokunuşlarla orgazm olurlar. Eğer penis penetrasyonu esnasında orgazm olamıyorsan partnerin bunu eliyle denesin. Sen de onu ufak ufak yönlendir bu esnada.
00 Yorumla
+1 yılSen de mastürbasyon dolaylı boşalma oluyor yüksek ihtimalle yani normal boşanma olmuyor zevk alamıyorsun O da çok mastürbasyon yapmaktan oluyor yapma bir sürü inim inim indiğini yine yapma
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda uyarılma ve zevk noktası çok farklı bize göre.
O okşama durumu tam olarak onunla alakalı birde partnerin tecrübesiz ya da bencilse bu da etkiler.04 Yorumla
Soran+1 yılhayır partnerim çok iyi
- +1 yıl
Ama orgazm olamıyorsun ve boşalamıyorsun burada bir tezatlık var şimdi ya da mastürbasyonu yani elle tatmini daha önce çok mu yapıyordun?
Soran+1 yılevet yapıyordum yani biraz
- +1 yıl
O yüzden dolayı yüzeysel zevke yoğunlaşıyorsun ve alışkanlık kalmış gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni o noktalara getirecek doğru ksiyle birlikte değilsin kesinlikle on sevisme çok önemli burada karşı tarafa iş düşüyor...
21 Yorumla
Soran+1 yılkarşı taraf çok iyi ön sevişmeyi baya uzun da tutuyoruz çok zevk alıyorum ama boşalamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Klitoral orgazma alistigin icin oluyor partnerin icinde iken klitorusi uyar boyle boyle vajinal org alisirsin
00 Yorumla
+1 yılEvet bende de öyle saatlerce sokuyorum ama elime alıp ağzına boşalmadan gelmiyo
Ben de merak ediyorum cevabı00 Yorumla
+1 yılAşkoo o ni nolkta var üstte kalıyorss adamın üstünde adamın yüzğne yatar hafiften sürter givi uağ
00 YorumlaMastürbasyonu bırak
İlişki sırasında partnerin okşasın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMasturbasyonu birakman lazim hic yapma vajinal orgazma alistir kendini
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi iki kişi seni oklasın bi kişide pompa, ama 3 asgari ücret demek bu)
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi kaliteli yaşadığını düşünüyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet her şey çok iyi partnerim de
- +1 yıl
Peki ilk partnerin ve tek partnerin mi yoksa daha önce herhangi bir ilişki yaşadın ve yine hiç boşalamadığın olmadı mı?
Soran+1 yılbaşka ilişki de yaşadım hiçbirinde boşalamadım
- +1 yıl
Yani ben bu güne kadar boşalamayan kadın görmedim. Tabiki benim boşaltamadığım olmadı gibi bir iddiam yok. Ama şöyle tecrübelendikçe artık boşaltamadığım kadın yok diyebilirim. Ancak eğer sen hiç boşalamadığını söylüyorsan bununla ilgili doktora gidebilirsin öncelikle. Ancak eğer partner zorunluluğun yoksa önce bir kaç sefer daha partner değiştirerek sorun çözmeye çalışmanı tavsiye ederim.
Demek ki iyi pompalamıyor
00 YorumlaGeçmişte çok sık klitoral orgazm var sanırım
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon birakmadan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki seninkinde iş yok
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır çok iyi, ayrıca başka partnerlerim de oldu hepsinin çok iyi olmasına rağmen aldıgım zevk aşırı olmasına rağmen boşalamıyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım
Peki şu an ki sevgilin mi fb'n mi
Soran+1 yılsevgilim
Cevap sahibi+1 yılHmm iyi bakalım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKötü partner kötü sonuç
03 Yorumla
Soran+1 yılpartnerim çok iyi
Cevap sahibi+1 yılKaç kişininn altına yattinda bunun iyi olduğu sonucuna vardın
Soran+1 yılbir kaç kişiyle ilişkim oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılArzulanmıyorsun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçokmu mastürbasyon yaptın