Kızlar bu durumu yaşayan var mı yaa mast yaparken boşalabiliyorum ama eşimle ilişkiye girdiğimde olmuyor boşalamıyorum neden acaba ya.
Seks sırasında boşalamıyorum, ne yapmalıyım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bendede durum ayni. film izleyip mastürbasyon yapıyorsan fantazi ve beklentilerin yüksek oluyor. İliskide bunlari jardi taraf karsilayamadigindan bosalamiyoruz. Keske kavun gibi onceden anlayabilsek bazı şeyleri hayat daha iyi olurdu.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uff evet ya🥺 seksten sonra o duşa girdiğinde mast yaparak rahatşıyorum ve bu durum canımı sıkmaya başladı
İşin en kötü yanida hep o basilip sirtini dönüyor seninde ne halin varsa gör. Baslarda hep kavga sonradan umursamazlik ve badinin caresine bakma, evli olup bekar hayati yasamaya mahkum edilme 😔
Aynen. Cocuk oldu onlar icin katlanmaya devam. Firsat bulsam aldatirim henuz firsat olmadi. Cocuk yoksa bence boşan. Cocuk olunca cok fedakarlik etmek zorunda kalirsin demedi deme. Yol takinken ayril dicemde turkiyede gepsi bir arada birini bulmak imjansiz gibi. Ayrilmasan olmuyo aldatsab oda baska türlü sıkıntı.. senin cozum dusuncen var mı hic bu konuda
çok fazla mast yapmandan dolayı yeteri kadar uyarılmadığın için olabilir
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani evlenmeden önce yapıyordum her canım çektiğinde Ama şimdi seks sırasında boşalamıyorum ne yapmam lazımm Düzelir mi yoksa böyle mi devam edecek hep 🥺
Muhtemelen rahat değilsin ya da eşin erken boşalıyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok iyi o da bende sorun hissiz bir şekilde sevişiyorum ya istekli oluyorum bir şeyler hissedeyim daha fazla azayım istiyorum ama olmuyo ki. Bu durum çok canımı sıkıyo 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bendede durum ayni. film izleyip mastürbasyon yapıyorsan fantazi ve beklentilerin yüksek oluyor. İliskide bunlari jardi taraf karsilayamadigindan bosalamiyoruz. Keske kavun gibi onceden anlayabilsek bazı şeyleri hayat daha iyi olurdu.
Uff evet ya🥺 seksten sonra o duşa girdiğinde mast yaparak rahatşıyorum ve bu durum canımı sıkmaya başladı
İşin en kötü yanida hep o basilip sirtini dönüyor seninde ne halin varsa gör. Baslarda hep kavga sonradan umursamazlik ve badinin caresine bakma, evli olup bekar hayati yasamaya mahkum edilme 😔
Evet napcaz 🥺🥺
Evlimisin sende yoksa henuz degilmisin
Evliyim
Sen
Aynen. Cocuk oldu onlar icin katlanmaya devam. Firsat bulsam aldatirim henuz firsat olmadi. Cocuk yoksa bence boşan. Cocuk olunca cok fedakarlik etmek zorunda kalirsin demedi deme. Yol takinken ayril dicemde turkiyede gepsi bir arada birini bulmak imjansiz gibi. Ayrilmasan olmuyo aldatsab oda baska türlü sıkıntı.. senin cozum dusuncen var mı hic bu konuda
Çocuğum yok benim Çare bilmiyorum ya ben mast yapmıcam bir süre deniyecwm bakalım
Film izleyerek yapin.. ya da esin icindeyken eliyle klitorisini oksasin..15 gun mast yapma bide oyle dene bakalim
Kendini olaya ver. Her sekste o yarağın kıymetini bil değerlendir. Sanki son kez yapiyormussun gibi düşün
Klitoristine baskı yapıyor mu senin uyarılman için bişi yapıyor mu eşin
Yok hayır yalıyor vajinamı ama olmuyo zevk alamıyorum ya napcam bilmiyorum
Ten uyumu ya da ilk ilişkide çok canının yanması bilinç altında korku hissine kapılıyor olabilir insan
Yok korku olmadı Benim çok mast yapmamdan kaynaklı ya da strssli olduğumdan belkide
Tamam anladım ama mast yapman sorun olmaz sana oral yapıyor oral yaparken boşalmıcak kadın yoktur bence
çok fazla mast yapmandan dolayı yeteri kadar uyarılmadığın için olabilir
Yani evlenmeden önce yapıyordum her canım çektiğinde Ama şimdi seks sırasında boşalamıyorum ne yapmam lazımm Düzelir mi yoksa böyle mi devam edecek hep 🥺
Yeteri kadar uyarilmiyorsun işte elle daha fazla uyarıyorsun kendini
Muhtemelen rahat değilsin ya da eşin erken boşalıyor
Yok iyi o da bende sorun hissiz bir şekilde sevişiyorum ya istekli oluyorum bir şeyler hissedeyim daha fazla azayım istiyorum ama olmuyo ki. Bu durum çok canımı sıkıyo 🥺
Önce onun seni bı hazırlaması lazım knka öylesine olmaz tabi
Masturbasyon zararları iste zamanla esinle yapa yapa alışırsın
ilginç demekki vajinal orgazm olamıyosun
Ne yapmam lazım ki
ilişkiye girerken elinle klitorise baskı yap okşa
dm açık istersen
Klitoral orgazma alışmışsın çünkü..
Erkekten kaynaklı olabilir mi
Her kadın boşalamıyor
Yapma o zaman
Ok
Masta alısmıssın onda
Ne yapmam lazım peki 🥺
Düzenli seksled uzelır mast yapma
1sene oldu seks yapıyoruz günaşırı bazen günde bi kaç kez ama düzelmedi ya
Mastı bıraktın mı pekı
Hayır ama canım istiyo rahatlamam lazım ki 🥺
İlişki ne kadar duruyor ve aletin kucuk olma ıhtımali?
Yardım al
Esin erken bosaliyor