Güncellemeler
1 yıl
Sercan dikme gel de s2me diyor yani anladım teşekkürler (ince bir espri de yaptım biz bizeyiz diye. futbolcu tayfa anlar misalisinden -kadınlar afk kalmış soruma sağ olsunlar-).
Güncellemeler
1 yıl
Şu an Kayserisporlu olmak ne kadar kötüdür ya harbiden ya-ğğğğğ
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Evet amaçları cinsel olarak kullanıp atmaktır.
Tabiki. Karısı yetmiyordur. Başka ne olacak 😂
ya da doyumsuzdur
Bu modeller niye boşanmaz anlamam
Niye boşanmaz çünkü çoluk çocuk kurulu bi düzen falan
@Rami3545 çocuğu yok kurulu düzeni bozmaz tabii biliyorum
😂 eşi varlıklı heralde ya da sosyal statü sahibi
Aynen evet yetmiyor
@HAFIZ_murat bir de çok mutlu diyorlar onlar için eşine sadık falan diye duydum yaptıklarıyla hakkında duyduklarım hiç uyuşmuyor
Esine sadik bir erkek yok
@HAFIZ_murat bunu bir de görseniz wp profilde eşiyle fotosu durumunda kaç yıl önce koyduğu eşinin baş harfi falan var aşktan ölüyormuş gibi
Istekatarmisin
@HAFIZ_murat buradan kimseyle konuşmuyorum
Lütfen gel
@HAFIZ_murat niye noldu da
Konuşuruz
Gelllll
@HAFIZ_murat yazıp durmayın
Lütfen dedim
Genelde öyle ama vaşka anlamlarda da olabilir. Mesrla kocasıyla maça gitmiş forma giymiş bir kadını arzularım ama cinsel anlamda değil o etkinlikte çok keyifli görünür ve canım çeker benimde
Evinde duygusal anlamda mutlu değilse duygusal bişeyler de arar ama geneli sadece cinselliktir
Öyle olma ihtimali de mi var
Bi arkadaşımın durumu öyle olduğu için dedim
Zaten aramızda bir şey olmayacak yani işte adını çıkaramaz ben ona duygusal anlamda hitap ediyor olabilir miyim
Edebilirsin ama ilerisi olmayacağı ihtimali de yüksek. Bunu da bilmelisin.
@1kahveyenedersin ben zaten aramızda bir şey olsun diye beklemiyorum aksine bu adamın aramızda bir şey olmayacağı halde neden bana farklı davranıyor bakıyor ediyor anlayamıyorum işte
Duygu bu. Ya hoşlanıyor ya cinsellik beklentisi var.
@1kahveyenedersin mesela hoşlanıyorsa beni bir süre görmese unutur mu bırakır mı böyle davranmayı uzun zaman sonra sizce?
Senin ne düşündüğün önemli. Sadece cinsellik beklentin varsa bunu ona söyle. Ya da beklentin yoksa da söyle. Sana bağlı bence..
@1kahveyenedersin hayır hiçbir beklentim yok sadece bakıp etmesin istiyorum bunun için de bir süre işten çıkcam tekrar döndüğümde eskisi gibi olmaz di mi bana karşı unutmuş olur erkek sonuçta başkasını bulur
Öyle umalım🙏
Yani genelde o temelde olur çünkü duygusal bi açıdan yaklaşsa iş bka satacaktır çünkü ilerisi daha çok yanyana olmak olacaktır! Buda imkansıza yakın olduğu için 😉
Merhaba,
Seven sevdiğinden başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olmalı görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalıdır!
Harici uçkur peşindedir!
Evet o. Yatıp kalkıp gününü gün etmek. Ayrıca karısının ona yapmadığı, 'Hayır' dediği şeyleri başkasıyla yaşamak
Gerçekler işte
Evet aynen öyle kadınlarda da durum pek farklı değil
evettttt. ben evliyim ve eşimden ayrılmam, ailemi de severim. diğer kadınları sadece yatak için bakarım. olursa yani:)) değişiklik isteği yani
Amaç zükmek ne olacak başka evlenecek olsa zaten evli değişik çeşitli bal kutularını tatmak istiyor arı gibi adam😊
büyük oranda amaç cinselliktir zaten başka ne olacaktı ki
Çok saçma soru ne alaka her şey cinsellik mi yapmayın lütfen sohbet edemez mi bakış açısı etkileyemez mi
Evli biri ya hani bekar olsa neyse derim
Çok saçma hemde cokkk
Ney saçma hocam biraz anlatın
Cinsellik çok basit alıyorsunuz sadece 5 dk olup biten bir şey değil bunu bu kadar basit indirgemek doğru olmaz hissetmek lazım
Evli erkekler kadınları neden obje olarak görsun önce bunu açıkla bana
Eşi olduğu başı bağlı olduğu için başkasına karşı bir his besleyemez diye düşünüyorum
O çok zor his dedigin çok lanet bir şey bak biz erkekler bu konuda kotuyuz gerçekten
Nasıl yani tam olarak
Raica etsem. D... M gelirmisin linç olabilir kelimeler farklı çekebilirler
Farklı derken argo gibi mi
Gelmeniz yeri söyledim konismak isterseniz teşekkürler
İlgi de duyuyor olabilir
nasıl yani
Sana karşı ilgisi olabilir. Seninle mi ilgileniyor
evet ama nasıl ilgi duyabilir ki ilgili olmasının bir anlamı yok
Zevkine bak sorgulama
Evet büyük ihtimalle
beni bir süre görmese unutur mu bırakır mı böyle davranmayı uzun zaman sonra sizce?
Kesin bir tavır koyarsan unutur ama en ufak bir umut ışığı verirsen unutmaz
ben bir şey yapmıyorum ki beni gördüğü ilk günden beri böyle daha tanımıyordu bile beni
Seni kendine yakın görmüş. Yaşınız kaç aranızda sanırım bir şey geçmedi değil mi
yok geçmedi ama bana çok farklı davranıyor. aslında olay çok uzun buradan açık açık da yazamıyorum da ben kendimi çok sorguladım neden bana böyle davranıyor diye. işte mesela benden daha süslü ve güzel kadınlar var ama bana davrandığı gibi kimseye öyle davrandığını görmedim. ben onu kendimden büyük gördüğüm için abi diyordum 7-8 yaş vardır aramızda diye gerçekten abi gibi gördüğüm için, çünkü büyük gösteriyor ben onun yanında kardeşi gibi dururum yani öyle söyleyeyim size ama çok yaş farkı yokmuş. bunu tesadüfen arkadaşımdan öğrendim şaka gibi
Evet çok değilmiş, erkek ile kadın arasında abi VS olmaz onlar hikaye. Uzak dur kendini ateşe atma
ya zaten ben ona günaydın merhaba derken bu tavırlarını fark ettikten sonra dememeye başladım ama o zaman da bu adam inadına bana yakın olmaya başladı onunla konuşmamı ister gibi hareketler yaptı hani yanıma yanıma geliyor mesela böyle herkesin içindeyiz bir bahaneden aramızda 1 metre bile yok konumu da var mecbur herkes günaydın merhaba bilmem ne derken ben de demek zorunda kalıyordum hani konuşmamaya ben uzak durmaya çalıştıkça o yaklaşmaya falan başladı bu sefer
Anladım kafama koymuş o zaman. Seni elde etmek istiyor belliki. Yani istemiyorsan o ortamdan kurtul başka şansın yok maalesef
evet işte benim de aklıma takılan o şimdi ben işi bıraksam araya uzun zaman girse tekrar başlasam yine böyle davranmaz di mi sizce çünkü gerçekten işimi çok seviyorum ben ve çok güzel şartları var çalışma arkadaşlarımı da seviyorum seneye yine çalışmak istiyorum allah'ın izniyle ama yine bu şekilde bir çift göz üzerimdeyken seneye nasıl çalışırım onu bilmiyorum. bana müdüre falan şikayet et dediler kimi kime şikayet edicem ki? kendisi müdürün sağ kolu. müdür o adamı bizzat eğitmiş yanından ayırmıyor bile. bana değil o adama inanır, onu savunur. seneye de oraya giremem mesela. ama çalışmak istiyorum moralim çok bozuk:((((
Zor bir karar tabiki senin için ama adamın niyeti de ortada. Bu adam seni niye bu kadar kafaya taktı çok mu güzel seksi bir kadınsın.
hocam çok uzun ama anlatmadan da ayrıntı böyle kesik kesik verince anlaşılmıyor işte bilmiyorum niye taktı hani taktı mı takmadı mı diye de sorguluyorum inşallah takmamıştır diyorum ama aylarca sürdü bu durum ve işe sivil bile gitmiyoruz öyle söyleyeyim size.
Anladım, belki sana öyle geliyordur belki de o seni zihninde kuruyordur. Dediğin gibi işin arka planı var bu detaylarla anlaşılmıyor
ya bana öyle gelse böyle sormam yaptıkları da var bayağı bayağı göstere göstere mesela
Tabi sende haklısın. Ben tahmin ettim açıkçası, benim iş yerinde oda arkadaşım da öyle idi, evli idi ama kaç tane sevgilisi vardı ve sürekli kadınlara yazıyordu. O yüzden senin duruma aşinayım
bir de bu hiç öyle biri gibi de görünmüyor çok sevilen birisi efendi düzgün erkek imajı da var tavırları beni çok şaşırtıyor cidden ve saygım azalıyor yavaş yavaş
Kimse öyle kolay kolay görünmez, benim oda arkadaşım da çok önemli bir görevdeyi. Sen uzak dur yakma kendini, en fazla metres olursun bir şey bekleme ondan
ay yok bir şey beklemiyorum zaten de bizim başımızda olduğu için eskisi gibi herhangi bir şeyi kolay kolay söyleyemiyorum sadece ona, işte gördüğüm yerde kaçmaya falan başladım inşallah karşılaşmayız vs. diyorum mesaideyken falan günlerim o şekilde geçiyor. ama o illa ki 5 dk'ka bile olsa beni bir şekilde görüyor. çünkü kimin nerede ne yaptığın biliyor çalışma listesinden falan ben neredeyim onu bile hesaplıyor olduğum yere geliyor gidiyor vs. inanılmaz bir durum olmaya başladı benim için.
Ya işte saplantı haline gelmiş, ister istemez sende de paniğe yol açmış doğal olarak. O ortamdan uzaklaşman gerekiyor yoksa işin zor, bir yerde illaki aklını çelecek
zaten öyle biliyor musunuz bana karşı asla ama asla kaba değil. bizim iş bir de streslidir falan. tabii erkeklere davrandığı gibi davranamaz bu bir gerçek ama bir gün aynı işi yaptığım kız arkadaşımla işte bir sorun olmuştu. bu adam o kıza patladı mesela halbuki ben de o işi yaptım vs. kıza telefonda bağırmış çağırmış işi yaparken yanına gitmiş bir de orada azarlamış herkesin içinde. bana en başından beri çok kibar çok nazik aşırı iyi konuşurken sesi bile inceliyor. yavru kediye yaklaşır gibi yaklaşıyor. yakınken yüzüme gözlerimin içine bakamıyor ama uzaktayken gözleri hep benim üzerimde. konuşurken yan yana olduğumuzda bazen inceliyor bile beni. bir gün benden bir şey istedi koca adamın utançtan kızardığını gördüm karşımda. bunları fark etmiyorum mu sanıyor acaba ya da inadına fark edeyim diye göstere göstere mi yapıyor anlamıyorum.
Seni elde edene kadar herşeyi yapacaktır, bunlara aldanma klasik taktikler bunlar
yok zaten işten çıkacağım umudum unutması yönünde
Hadi bakalım 👍
Arzulayanlar var
O anlamda mı duygusal mı
Senin söylediğin anlamda
e yanı evde cınsellık zayıftır
Öyle mi dersiniz
Ewet bence arayısın sebebı o
Yoo duygusal bağ çok daha kolay kurulabilir
O ne demek
karaktersiz m@l oldukları için
Sapıkoğlu sapık yani
Kendisi Brad Pitt herhalde?
Düzenini bozup karısını bosayacak hali Yok
Ne anlamda arzulayacak?
Evet Başka ne olabilir
Ne olacak başka tabi hayal edecek düşünecek
Duruma göre değişir her erkekte
Genelde öyle arzular...
Seni becerirken onları hayal eder
ne diyon bra
Hayal eder onları diyorum
eşiyle beraberken mi
Evet
eşine yazık
Haberleri mi var sanki
Kadınlarda yapıyor bunu
evet yok haberleri ama yine de eşine saygısı yok işte sapık pislik
Maalesef ki öyleler
Bazılarını hepsini değil
Nasıl yani
Tüm kadınlara cinsel objeyle bakılmaz kriterler var yani
Ne gibi mesela
Dişil enerjisi çok fazla teşhircilik yapıyorsa arayışı olan kadınlar
Evli olarak söylüyorum evet.
öyledir
ne olcaktı 2. ye nikahmı kıycaktı?
Kimsenin düşüncesini bilemeyiz ki
nasıl yani
Ben erkekleri arzuluyom
Helal kanzi
Sagol askim benim
😘
Kac yasindasin sen
Napcan dostumsu
Arkadas olalim sana soyleceklerim var
ne dicen tanımıyon bile beni
Ozel ya yazar misin lutfen
Hoş değil
Tabii değil
Olabilir neden korktun
Kesinlikle
Olabilir
Başka ne olabilir
Genelde öyle evet
Amaç o
Yani ikinci eş olmadığı çin
genelde öyle
akıllı olun adam zaten evli tekrar evlenecek hali yok
başka ne amaç olabilir
Ne olcak başka
aşık da olur.
O ne demek ya
Sadece cinsel değil. Aşık da olabilirler
nasıl aşık olabilir evli bir insan
Olur olur
ben anlayamıyorum cidden bunun nasıl mümkün olabileceğini
Umarım başına gelmez. Erkekler onlarca kıza aşık olabilir
bana bakan eden aşık olmamıştır umarım ya çok farklı davranıyor ben ne yapacağımı bilmiyorum
Bilemem
Aşıksa bana ben o ortamdan uzaklaşsam bir süre araya zaman girse unutur mu sizce hani görmeyecek ya belli bir zaman
Ömrüm bitti. Evliyim ama acısı bende. Onu bilmem
Beni her gün gördüğü için herhalde böyle davranıyor görmeyince erkekler unutur diye düşünüyorum çünkü araya uzun zaman girecek bırakır herhalde bir süre sonra
Ben unutamadim
Ay ciddi mi of benim durumum da çok karışık sanki hiç erkek de yok anlatacağım bilmiyorum erkekler ne düşünür ne eder nasıl hisseder ondan sordum bu soruyu da işte
evet ask aramaz
Evet
Evet
Başka ne olabilir ki
Bence öyleler
Tabi2
Genelde evet
evet