Evli bile olsanız aslında heyecan amaçlı bakın sadece heyecan ve zevk amaçlı yılın belirli zamanlarında, farklı fanteziler ( grup, swinger, oyunlar, tahrikler vs ) yaşamak isterler mi? Cesur olun kimse yargılamayacak.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılseks ve aşkı birbirine karıştırmamak lazım seks yaparlarsa zevk alırlar ama aitlik duygusuna ihanet etmiş olurlar ve kadınlar bunu sevmez ama hepsi değil
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkasından zevk alır mıyım onu merak ediyorum açıkçası. merak!!!
16123 Yorumla- 1 yıl
Merak varsa haz vardır
Cevap sahibi1 yıl@Gizlica55 evet 🫤
Cevap sahibi1 yılMümkün değil evliyim.
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum artik
Cevap sahibi1 yılYok sağol
Cevap sahibi1 yılGizli kalmayı tercih ederim. sagol
Cevap sahibi1 yılKurduğum oldu. neden sordun
Cevap sahibi1 yılDenedim 🤭
Cevap sahibi1 yılBu konuşma, üslup ve tarzla çok zor.
Cevap sahibi1 yıl@Gizlica55 iyi günler
- 1 yıl
Merak, yasak duygu ve hazlarin giriş kapısı gibidir. Tehlikeli suların biraz kıyısında gibisiniz o yüzden, demek istedim.
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar merak duygusu herkeste vardır önemli olan bu merakı irade ile yönetebilmek.
- 1 yıl
Evet ama siz adım adım merak duygusunun daha ileri noktalarına da geçmişsiniz gibi, yazılanlardan gördüğüm kadarıyla.
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar reel anlamda merakımı gidermiş olsaydım eğer hala bu merak içerisinde olmazdım.
- 1 yıl
Bunu yaptığınızda o yasak duygusunun tamamen içine girmiş olursunuz zaten. Peki, sizi bu merak duygusuna iten sebepler neler oldu?
Cevap sahibi1 yılÖzel sebepler. girsem belki çıkamam çıksam giremem ahaha 😅 boş ver takma
- 1 yıl
Tek bir sebep yok gibi o zaman farklı nedenlerin birleşimi, ama yine de çözülecek şeyler olabilirdi belki ya:)
Cevap sahibi1 yılKısmet.👍🏾
- 1 yıl
Siyahi bir el emojisi, subliminal bir mesaj içeriyor sanki 🤔🤔:d
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar amaaaaan of. ilk o denk geldi. aklımın ucundan geçmedi yahu
- 1 yıl
Ahaha takılıyorum ya:)
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar okey👍🏾🤚🏾
- 1 yıl
Fazlasıyla zevk alırsın zirveyi tadarsın
- 1 yıl
Peki bir soru, hiç bu merakın nedeniyle, çevrenden birilerini hayal ettiğin oldu mu?
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar çevreden bir hayır
- 1 yıl
İkinci soru, peki ya sanalda normal bir sohbetin ilerisine geçtin mi hiç?
- 1 yıl
Sanal alemde flört oldu mu
Cevap sahibi1 yılYeter bu kadar merak.
Cevap sahibi1 yılSiz benide gectiniz. yeter be 😅
- 1 yıl
Sende var cevherler
- 1 yıl
Ahaha yüzeysel sorular ama sadece. Yargıladigim yok, bu sitede pek çok evli kadının bu tür düşünceleri var çünkü.
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar olabilir. ama ben kendi düşüncelerinden sorumluyum. yeter bu kadar soru sıkıldım
- 1 yıl
O zaman iyi günler diyeyim ve de arzularını hiçbir zaman bastırmamalisin, yoksa daha kötü şekilde gün yüzüne çıkar diye ekleyeyim efenim.
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar duygular bastırılır doğru zamanda doğru yerde doğru kişi olursa açığa çıkar.. evli birine bu öneride bulunman baya tehlikeli geldi bana.
Cevap sahibi1 yılİyi günler
- 1 yıl
Tehlikeli görünebilir, ama bastırmak yerine yeterli dozda açığa vurulursa varolan arzunun bastırılmış halinin tehlikesinden çok daha az tehlikeli olabilir. Ama şuna katılıyorum, doğru kişiye karşı açığa çıkmalı, o zaman tehlike en aza indirgenir.
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar merakımdan dolayı boş beleş birinin kullanmasına izin vermem ben. ok🤚🏾
- 1 yıl
Sizin nasıl türden bir şey aradığınızı tahmin edebiliyorum zaten.
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar nasıl tür 😅😅😅😅😅
- 1 yıl
Salt seks odaklı değil, yani ruhu da tatmin edebilecek, sizi cesaretlendirebilecek, beraber eğlenebileceginiz, konuşurken vs de yani. Yasak bir "dost" arıyorsunuz diyebilirim.
- 1 yıl
Macera istiyorsun ama guvenli alan da istiyorsun
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar eski ben insanları daha iyi tanımadan olsaydı evet.. artık hic kimseye güvenmiyorum. o yüzden zor hatta imkansız. neyse döktürdün bütün ozelimi.
Cevap sahibi1 yıl@MacerAnk06 saptal saptal işlerle isim yok benim. macera aramam düşünmeden hareket etmem ben. herşeyi basite indirgemeyin
- 1 yıl
Güven konusu günümüzde zor zaten buna denilecek bir şey yok. Ve yaşadığınız şeyler neler bilmiyorum ama tecrübeleriniz güven konusundaki sorunu daha da büyütüyor. Ama yine de kaideyi bozan istisnalar her zaman çıkabiliyor. Ve pek bir şey dokmedin emin ol, zihninin içindekiler hala sende:)
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar insan hata yapa yapa doğruyu bulur. istisna diyorsun bak. bu iğne ile kuyu kazmaya benziyor. eger kaybedeceklerin kazanacagindan daha degerli ise sen gelisi güzel risk alirmiydin? Tutku haline gelmiş bir durum olabilir ama birşeyi elde ettiğinde o eskisi kadar mutlu etmeyebilir. ben gerçekten mutlu olup ve pişman olmayacağım bir durum içersinde olsam bu riski göze alabilirim..
- 1 yıl
Risk konusunda getiri götürü hesabı her zaman tutmayabiliyor ve sonrasında baktığında riski almadığı için insan hayiflanabiliyor. Riskin de zorluğu burada o yüzden. Ve de bir tutku varsa elde etme ile bitmez diye düşünenlerdenim. Çünkü o tutkuyu her zaman besleyecek şeyler bulabilir insan. Son cümle ise, sizin neyi aradığınızi söylediğimdeki şeylerle uyuşuyor. İçinizdeki merak yasak bir tutkunun peşinde olsa da daha derinlerde naif bir kadın var.
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar aynen öyle.
- 1 yıl
O zaman son olarak, konuşmak istediğiniz zaman yazabilirsiniz diyeyim. İyi günler efenim:)
Cevap sahibi1 yıl@tintosevenbiryazar iyi günler. son olsun 😅
- 1 yıl
Yazdığını şimdi gördüm, diğer yere düştüğü için bildirim gelmedi. Nedenini söylememi istersen söyleyebilirim.
- 1 yıl
Uzun soluklu ilişkilerde bazen düşünüyor insan;
Şöyle bir şey olsa nasıl olur? Şundan eşime bahsetsem ne düşünür, nasıl tepki verir? Bunu nasıl anlatırım ya da anlatmadan kendi gizli dünyamı ortaya çıkarabilir miyim?
Tabi bu durumu hayallerde tutmak, sevişirken bunları göz önüne getirmek bile güzel olabiliyorken gerçeğini yaşamak bazı şeyleri eskisinden kötü hale de getirebilir.
Bu yüzden çok kontrollü bir yol izlenmeli
Cevap sahibi1 yılGerçeğini yasamamayi tercih ediyorum.
Cevap sahibi1 yıl@Master81 aynen haklisiniz
Cevap sahibi1 yılBenimki fantezi değil farklı taraftan bakıyorsunuz olaya. neyse...
Cevap sahibi1 yılBen fantezi tadında hayal ettiğini düşünmüyorum ama öyle olsun.
Cevap sahibi1 yıl@Master81 eşimle alakalı değil bu konu
Cevap sahibi1 yılÖyleyimdir.👍🏾
Cevap sahibi1 yıl@Sortieee hiç sanmıyorum.
Cevap sahibi1 yıl@Sortieee niye korkmak gerek. bence olmaması için bir çok sebep var. ona ben karar vereyim.
Cevap sahibi1 yılYa meraktan ya ya.. demişler. ben merakta kalmayı tercih ettim. en en bastada belirttim merak duygusu olduğunu. neyse tartışmaya açık bir konu değil. tesekkür.
Cevap sahibi1 yıl@Sortieee anladım. yeter bu kadar.. siz istediğiniz boyutta yasayin
- 1 yıl
mesaj atsam da su konusma devam etse baya okumusum haha
Cevap sahibi1 yıl@pavuklu_tilav sizle bişey konuşmadık ayrıca bir ay önce olmuş bu konusma.
- 1 yıl
benimle değil bu konusmadaki kisilerle olan konusmadan bahsettim :D
- 1 yıl
bu merakını partnerin bilsin ister miydin
Cevap sahibi1 yıl@pavuklu_tilav devam edicek bir durum yok. konusma bitmiş. eğlence arıyorsun kendine sanirim
- 1 yıl
hayır sorulmayanları sormaya geldim araştırmacı gazeteci sloganı gibi oldu biraz
- 1 yıl
uzun süreli ilişkide bu merakın olması normal gibi ya da ilk ilişkini yaşadığın kişiyle evlendiğinde
- 1 yıl
takip eder misin
Cevap sahibi1 yıl@pavuklu_tilav niye takip edeyimki sebep
- 1 yıl
Gizli hatun anala bakışın nedir?
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç sanane awk. deprem oldu biz neyle uğraşıyoruz bu saatte.
- 1 yıl
Yanlış işler yaparsan; popişin böyle trampet çalar işte yavrum. Ayrıca şu god*oşa söyle havlamasin ittt
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç yanlış iş yaptığımı kim söyledi hıyar turşusu
Cevap sahibi1 yıl@Master81 iki ay olmuş hala yorum geliyor
- 1 yıl
Yanlış işler yapmasaydın g** korkun dağlara bekçi olmazdı yavrum demek ki Yanlış yoldasın
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç yanlışın karşısında durmak için değil şu an yargılamak için yorum yapıyorsun. beni tanimassin etmessin hakkımda hüküm veremessin. dogrum da yanlisimda kendime.. ikile uzatma
- 1 yıl
Haklısın yavrum. İstediğine kırbaçlatma hürriyetine sahipsin elbet, kalça yanaklarını 🤪
Cevap sahibi1 yıl@Baleman bu sitedeki insanların dürüst ve objektif bir yorumu zaten kaldıramadığini biliyorum.. bu tür üslupla zaten nasıl iletişim kurabilsinlerki. surekli yargısız infaz yapmadigin sadece merakın olan birşeyi sanki yapmiscasina üzerime gelmeleri falan komik cidden. . sanal alem diye gerçeklik ve doğruluktan bu kadar uzaklaşmış insanların olmasi üzücü.
- 11 ay
Aylar süren yazışma olmuş :)
Cevap sahibi11 ay@lockerow35 aynen keyfimiz ellere dert oldu.
- 11 ay
Bi takip alamadım ama..
Cevap sahibi11 ayİşine bak
- 11 ay
Yani Allah artırsın :)
Cevap sahibi11 aySoruyu şikayet etmek zorunda bıraktınız. dönüp dolaşıp aynı muhabbet. bir rahat bırakın artık
Cevap sahibi11 ayTekrar tekrar yazanlara söyledim ortaya
- 11 ay
Neyse bu muhabbet seni baymış :) Allah’a emanet olun
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılKarakterinde sorun yoksa hayır arzulamaz. Benim için dünyanın en yakışıklı ve seksi erkeği eşimdir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim eşim merak edip ilişki yaşadı, sonra da anlattı
027 Yorumla- 1 yıl
Tepkin ne oldu?
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç Beni terk etmediğin sürece yasayabilirsin. Tabi ki sen de insansın, abartmadan olabilir dedim
- 1 yıl
Devam ediyor mu ilişkisine
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç hayır , kendi devam etmek istemedi
- 1 yıl
Kimdi peki ilişki yaşadığı kişi
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç daha önce tanıdığı yabancı biri
- 1 yıl
Tek gecelik kaçamak mi olmuş önceden konuşma anlaşma mi
- 1 yıl
İçeriden konuşalım mı
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç mesaj gitmiyor
- 1 yıl
Açtım şimdi
- 1 yıl
Neden engelledin?
- 1 yıl
Neden engelledin diye sordum sana dalyapRak
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç seni deniyordum sabirli ve düzgün insan mısın diye, teşekkürler, tanımış oldun
- 1 yıl
Sektir git dalyapRak
Kuş beynine soktuğumun ergeni
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç teşekkürler, ben baştan anlamıştım senin nasıl biri olduğunu ama emin değildim. Teşekkürler kendini çabuk belli ettiğin için. Abazalik hayatında sana başarılar
- 1 yıl
Xiktigimin popiş lalesi seni.
Yediği küfürler, g*vatligina madalya olsun
Xektir git şimdi
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç elinde hiç bir kadını tutamamış, hep kaybetmiş, performansı kötü biri olduğunu ve her kadınla kavga ederek ayrıldığını söylemiştin zaten. Biz iki kelime ile insana ne ma l olduğunu kendisine anlattırırız. 2 gün cevap yazmasaydın senle konuşacaktım, belki görüşürdük de ama s. alaklığınla kendini ele verdin. Hadi 31 e devam
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç @kizlarsoruyor lütfen müdehale. saldorgan ve küfürbaz birisi var burada
- 1 yıl
Xektir gö*^tt lalesi gg**vatt seni.
Godugumunnn mezhebi geniş mundariii
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç kadınlar sana tekne atıp s. iktiri çekince sinir yapmış sende. Hayatını yaşayan insanlara gıcık oluyorsun. 31 senin seçimin unutma
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç elinde tutamadığın, performansını beğenmeye, seni erkekten saymayıp başkaları ile beraber olup daha çok tatmin olan kadınlar akıllı. Erkek varken niye i. bne seçsinler ki
- 1 yıl
Heeee çocuğum heeee
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç Biz seni si. ktirettik hala köpek gibi peşimizden koşuyorsun. Hayatta herkes seni s. iktire. tmis neden bize musallat oldun
- 1 yıl
Havla yaw he
- 1 yıl
Havla ggg*doss
Cevap sahibi1 yıl@DiplomalıHavuç tamam ya seni s. iktirettik diye gurur yaptın. Git salyalarini başka yerde akıt abaza. 31 çek rahatla. Hoşşşt. Diğer kadınlar da senden daha iyisini bulmuş işte ağla
1 yılHayır ben arzulamam
30 Yorumla
1 yılHayır istemem
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVar biriyle birlilkteyim hatta
05 Yorumla- 1 yıl
Durumlar nasıl peki
Cevap sahibi1 yılgüzel gidiyor eziyorum hatunu
- 1 yıl
Sevgilimisiniz yoksa sadece partner mi
Cevap sahibi1 yılyok ya reis yaş farkı var sevgili değil fk kocası doyuramıyor ben doyuroyrum
- 1 yıl
Kocası biliyor mu
Sevgilimden şüphelendiğim oluyorr
00 YorumlaÇok var öyle kadın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?