İş yerinde tanışmıştık sevgili değildik konuşmaya başladık ve beni bir gün evine davet etti her şey spontane gelişti ilişkiye girdik ve yaklaşık 1 seneye yakın aramızda sadece cinsellik yaşandı ben ondan hiçbir zaman hoşlanmadım ama sohbetimiz falan güzeldi şimdi ben bu tuhaf ilişkiyi bitirmek istiyorum ama o istemiyor benden hoşlanmadığını söyledi artık cinsellikte yaşamak istemiyormuş kendisi öyle söyledi yani neden beni bırakmıyorsun diyorum sadece konuşmak istiyorum seninle diyor sizce bunun amacı ne?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
seni sevdim bitti aldatmak istemiyorum de.. baskasindan hoslanmaya baslamissin ve senin duygusal tarafini da doldurmaya baslamis o yuzden bu a m sal a ga ihtiyacin kalmamis.. kendini ararken kullandigin bi basamak o kadar..
İlişkiye girneden sadece konuşmak istemesi garip doğrusu
Evet işte ben de onu anlayamıyorum bir türlü
Alışkanlık haline gelmis olabilirsin
Duygusal anlamda bir şey hissediyor olabilir mi
Tabiki olabilir, ama duygusal birşeyler hissetmesi seninle ilişkiye girneden konuşmaya devam etmesine neden olmaz
Evet ama artık cinsellik yaşamayacağımı net şekilde söyledim ona
Olabilir, zamanla fikrinin tekrar değişeceğini duusnuyordur
Cunku her istediğinde iliskiye giriyorsun onunla basina sorun olmuyorsun ciddi bir iliski istemiyorsun seni elinin altında garanti goruyor sen gorusmeyelim deyincede hemen yalanlar başlıyor konusmak istiyorum vs diye
Adam gibi evlenip sana sahip çıkması gerekirdi amacı seni kullanmak olmuş
Seni yedekte tutup arada birlikte olurmuyum kafası var. Tabiki herkes ister öyle birini
Şanslıymış, İlkin olmak değerli hissettirdi belki, değerli olduğu yerde kalmak istiyor
Alışkanlık olmuşsun
Olabilir mantıklı
Cinsellik için ne diyor
Ben bu şekilde devam edemeyeceğimi böyle bir ilişkinin sonu olmayacağını söyledim o da önce haklısın falan dedi ben de artık konuşmayalım deyince o da itiraz etti ben de dedim cinsellik için bu kadar ısrar etmene gerek yok dedim o da artık senden böyle bir beklentiye girmiyorum sadece konuşmak istiyorum dedi ev harici bir yere davet etti ilk defa
Cinselliğini beğenmedi belki veya seni kaybetmemek için cinsellik istemedi
Cinselliğimi beğendiğini defalarca söylemişliği var hatta bana 4 yıllık olan ilişkimde bu kadar etkilenmedim dedi ama anlamadığım beni kaybetse ne kaybetmese ne yani sonuçta bana aşık değil bir şey değil defalarca sordum en patladım yani benden cinsellik istemediğini söyledin aşıkta değilmişsin bana ne o zaman senin derdin bu kadar ısrar ediyorsun dedim bana tek dediği seninle konuşmak istiyorum bu kadar
Terapi gibi geliyorsun bağımlı olmuş sana sen ona dersin başla biri var mesafe koy ilerde sıkıntı yaşarsın
Terapi gibi geliyorsun derken
Ona terapi gibi geliyorsun seni görünce konuşunca mutlu oluyor belki
Olabilir de ben de terapist değilim sonuç olarak
Değilsin zaten ona öyle geliyor mutlu oluyor seninle beraberken
Öyle deme işte ben vicdan yapıyorum
Onu karşına al konul sevmiyorsan uzatma
Doğru en mantıklısı sağol yorum için
Mutlu olman dileğiyle
Seni cinsel obje olarak görüyor.
Artık istemediğini söyledi
Geçsin o işleri
Takıntı haline getirmiş olabilir
Olabilir
Eğer beğendiyse seninle olan ilişkisini
Evet onu defalarca söylemişliği var zaten
Benimde mesela sürekli cinsellik için görüştüğüm birisi var ondaki haz ve zevki kimsede alamıyorum.
Cinsellik için beraber
uydurulmuş olduğu çok belli kank
Takıntı
Takıntı yapacak ne var
Cinsellik
Kendine güvenmiyor
Neden öyle düşündün
Öyle gerekti
Devam ne güzel
Cepte tutuyor