Görüştüğüm adamla başta sanaldan cinsel muhabbetler ettik bana kız arkadaşının olduğunu bu yüzden kendi evi dışında bir yerde takılamayacağımızı söyledi. Bende kabul ettim. İsmini soyismini biliyorum internetten araştırdım güvenilir birisi, öyle gittim. Evine gittiğimde de gördüm ki şehrin en lüks sitelerinden birinde oturuyor. Neyse gittim evine seviştik falan. İkinci kez buluşmak istedi ikinci buluşmada sohbet ederken tatile gidelim kız arkadaşım olmadığında falan dedi. Sonra sabah oldu kahvaltıya gitmek istedi benimle. Başta tek amacı cinsellikti şimdi neden sevgili gibi takılmak istiyor?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben bunu yaptığımda neden önyargı ile yaklaşıyorlar
Kız arkadaşı olduğunu bile bile kabul ettin ve ilerisini istiyorsun bu nasıl yokluk biçimi
İlerisini istemiyorum zaten kabul ettim evde buluşmayı. Onun bu davranışları kafamı karıştırdı
Ben başta evinde görüşmeyi (yani sadece seksi) kabul etmişim. Şimdi neden tatil planı yapıyor sevgilisiyle tatile gitmek varken
Sen hayallere kapıldın anlaşılan ikinizde tencere kapak olmuşsunuz tatile gitseniz ne
Sevmis olabilir amasyada
Ama ikinci kadını hep ikinci planda tutar değil mi
Sen mutlu musun bu durumdan?
Hayır bu durum benim kafamı karıştırıyor. Yani benimle birlikte vakit geçirmek istemesi. Sevgilisi varken neden benimle tatile gitmek istiyor ki
Seni de sevgilisi yapacak. Daha iyisin yatakta muhtemelen
Son sevişmemizde bana sürekli "yaşından çok ilerdesin senin mutlu edemeyeceğin erkek yok, eski sevgilin neden ayrılmış senden anlamak mümkün değil" Ve birkaç tane daha cinsel iltifatta bulundu
Yatakta öylesine mi dedi sence bunları beni gaza getirmek için
Aralıksız 2 saat boyunca seviştik iki buluşmamızda da
Erkekler ya. rrak o haldeyken herşeyi der ama gerçek de olabilir düşüncesi
"Karakterini davranışlarını seviyorum" Vs diyor Eski sevgilimde hep bu tarz şeyler söylerdi
Yatakta cinsel performanstan çok kişiliğimden bahsetti sonra eski sevgilimi sorup durdu bana
Dediğin gibi yrrk o haldeyken erkekler çok yalan söyler 😄 Ama söylediklerinin içinde cinsel bir şey yok
Hoşuna giden özelliklerin var demek ki
Senin gönlünde ne var?
Ya ben sevgili olmak isterim onunla ama mümkün gözükmüyor kız arkadaşı var
İkinci kadın olur musun?
Duygusal anlamda hayır cinsel anlamda evet
Mutluysan devam et ama zarar görme.
Benim merak ettiğim kısım kız arkadaşı onunla evlenmeyi çok istiyor ama kendisi istemiyor. Kız arkadaşının bakireliğini kendi aldığı için vicdan yapıyor o yüzden ayrılmıyor mu acaba
Sanmam. Erkeklik ihtiyacı için senle.
Ben başta evinde görüşmeyi (yani sadece seksi) kabul etmişim. Şimdi neden tatil planı yapıyor sevgilisiyle tatile gitmek varken
O zaman bulaşma
Erkek bu bazen cok düsünmemek lazim 😂😂
İstediğinde yapsın istiıor
Hoşlandı demek ki
Aynı anda nasıl iki kadına ilgi duyabilir ki bir erkek
Bana başta cinsel odaklı yaklaştı bende öyle yaklaştım evinde buluşmayı kabul ettim. Sonradan neden tatil planı yapmaya başladı sevgilisiyle tatile gitmek varken
Bazı erkekler böyledir
Sık sık yapıyor musunuz?
Haftada 1
Gayet iyi nasıl tanıştınız
Etkilendi demekki
Etkilenmese vakit geçirmek istemezdi değil mi
E tabi…
Sen ne yapacaksın peki
Duygusal anlamda ikinci kadın olmak istemiyorum ama ona karşı ilgimde var. Kararsızım
Me konuda ilgin var peki
Ne istiyorsun sen
Ya ben sevgili olmak isterim onunla ama mümkün gözükmüyor kız arkadaşı var
Başta yanlış başladın
Ben başta cinsel odaklı başladım sonradan bu davranışları kafamı karıştırdı
Demek ki yetemedin ona
Ne anlamda yetemedim anlamadım
Cinsellikte
Hiç sanmıyorum gözlerindeki o zevki gördüm
Son sevişmemizde bana sürekli "yaşından çok ilerdesin senin mutlu edemeyeceğin erkek yok, eski sevgilin neden ayrılmış senden anlamak mümkün değil" Ve birkaç tane daha cinsel iltifatta bulundu
O esnada öyle der tâbi
Senon hoşuna hitmiyormu bu peki