Onun tanışma amacı cinsellik benimki paraydı ilk 2 ay cinsellik yaşadık o sırada sevgili olduk bir anda. Sonrasında benim HPV testim pozitif çıktı ve 8 aydır tedavi görüyorum. Bu 8 aylık süreçte ne cinsellik ne de öpüşme oldu çünkü hepsi yasak. Aynı zamanda bu 8 aylık süreçte ondan ayrıldım 3 ay kadar. Bana bir yalvarmadığı kalmıştı geri dönmem için. Anlamıyorum ona her anlamda zarar veriyorum neden hala beni hayatında istiyor? Cinsellik olmuyor ama hala tüm masraflarımı karşılıyor. Hastalığımı ona bulaştırdım ve o da eşine. Hem sağlık açısından zarar veriyorum hem duygusal birisi kendisi duygusal anlamda da yoruyorum onu. Ama hala hayatında tutmaya devam ediyor beni anlamıyorum neden?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O sana bulastirmis olabilir mi? Belki başka bir kadından sana o bulastirdi
Evet o ihtimalin olduğunu doktorda söyledi. Ama bulaştırmış olsa bile haberi olmadan bulaştırmıştır çünkü ilk zamanlar hpv hakkında hiçbir bilgisi yoktu birlikte araştırıp öğrendik. Kimden bulaştığını hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz ama merak ediyorum neden ayrılmıyor? Eşinimsimir testi yaptırması için ikna etti. Ama test sonucunda hpv pozitif çıkacak ve kadın aldatıldığını da öğrenecek. Hiçbir şekilde bana suçlayıcı da yaklaşmıyor ayrılmıyorda
Suçlu sen değilsin çünkü o suçlu yani bunu kabul et önce sen , belki oda bunun vicdanını yapıyordur
Sevgi vs diye düşünme bunu tamamen vicdanını rahatlatiayor sen suçlama diye
Bana vicdan yaptığı için mi ayrılmıyor diyorsun? Ama ondan ayrılmıştım 3 ay boyunca bir ayağıma kapanmadığı kalmıştı. Ben ondan ayrılmışken kapatsaydı bu defteri
Suçlu ben değilim zaten herkes kendinden sorumlu. Ben ondan önce hpv kaptıysam bundan haberim bile yoktu. Onun kendisi önlem alması gerekirdi kondom kullanması gerekirdi ya da benden test falan istemesi gerekirdi evli sonuçta. Ama onu riske attığım için hiç suçlayıcı yaklaşmıyor onu demek istiyorum
Neyse sen galiba seni seviyor gibi bir yorum bekliyorsun ama benim. fikrim bu değil
Vicdan yaptığı konu ne peki? Hastalığı kendinden bana bulaştırmış olma ihtimali mi?
Tek soru para için bu kadar çektiğin acıya değdi mi
Ne acısı tam olarak? Onunla tanıştığımdan beri çok daha iyi hissediyorum kendimi o yüzden evet para için tanıştığıma değil
Değdi*
Yani hastalıği çekiyorsun ondan bahsediyorum
bir şey sorabilir miyim? Hiv olunca ne oluyor yani iyileşebiliyor musun?
Hiv ne oluyor araştırmadım hpv hakkında bilgim var
Pardon hpv olunca ne oluyor peki?
Kadınlarda rahim ağzı kanseri yapıyor doktorum geçenlerde 27 yaşında bir kadının bu durumdan öldüğünü söyledi. Hpv nin aşısı var o bu hastalığı kapmaktan koruyor. Hastalığı kaptıysan da doktor aşı+ilaç tedavisine başlıyor
Erkege gecince ne oluyor peki?
Erkeğe bir şey olmuyor kadın için riskli bu durum
Him uzuldum adina. Sen nerden kaptin ki
Şimdi benim rahmimden biyopsi alma ihtimalleri var eğer biyopsi parçasını alırlarsa yarın öbür gün hamile kaldığımda düşük ya da erken doğum gibi risklerle karşılaşabilirmişim.
Tedavi yanıt vermez, kanser hücrelerine dönüşürse ise rahmi almaya kadar bile gidebiliyor bu hastalık
Kimden kaptığımı bilmiyorum belki de şu an birlikte olduğum partnerimden kaptım. Doktor bu ihtimalden de bahsetti
Him. Yani anladigim cinsel hayatin bayagi aktif oldugu
O değilde sen adamı s.. kmiş gibi olmuşsun 😂
Maddi anlamda biraz öyle. Hem duygusal hem maddi anlamda yoruyorum ve belki de evliliği benim yüzümden riske girdi eğer hastalık ondan değilde benden kaynaklandıysa. 3 ay ayrılmıştım ondan ve bir ayağıma kapanmadığı kalmıştı. Ona bu kadar zarar verirken neden ayrılmıyor benden?
Senden çok zevk alıyordur
8 aydır öpüşemiyoruz bile
O günü bekliyordur belkide başka kimseden öyle zevk almıyordur
Ne insanlar var anasjni satayim ya tamamen patolojik psikolojik sorun..
Hangimiz için yapıyorsun bu yorumu?
Karşındaki kişi için
Seviyor belki beni neden öyle diyorsun
Gene ahlaksız. Evli lan adı üstünde adam
Allah belanizi versin. karisinin gunahi ne?
Yıllardır aldatıldığına göz yummak?
ne onemi var. Karisinin hastalanmakta hic bir gunahi yok. ikinizin tamam cezasini mi cekecek kadin.
Ha hastalık konusunu diyorsun evet o konuda tamamen haklısın benim partnerimin düşüncesizliği. Herkes kendinden sorumlu. Ben o kadar kondom kullanalım diyorken kullanmayalım diye tutturuyordu. Kondom kullanmayacaksa en azından bana test yaptırmalıydı eşinin sağlığı için. Fakat ben hpv nin benden bulaştığını düşünerek bu yorumları yapıyorum. Hpv ondan bana da bulaşmış olabilir. Herkesin sorumluluğu kendine ben testim pozitif çıktığından beri bir erkekle öpüşmedim bile
Sanırım sevip bağlanmış sana
Seven insan nasıl başkasıyla evli kalabilir ki
Eşine karşı vefa duygusu var ya da gerçekten seviyor olduğunu düşünüyorum. Eşiyle ikisi de çocukken evlenmiş görücü usülü olmuş şu an maddi durumu bayağı iyi ama yokluk zamanları da çekmişler. Karısından bahsederken hep bu konu üzerinde duruyor. Yani bu kadın gözünü açtığından beri benimle ve en zor zamanımda bile yanımda oldu, gibi bir düşünce çıkartıyorum konuşmalarından. Bir yanda senin gibi bir değer var diğer yanda da 30 yıllık bir değer var, diyor ben kıskançlık yaptığımda. Sence sadece vefa duygusu mu yoksa seviyor mudur eşini
Çocukları için
İyi de çocuklari benden büyük
Ozaman o alışmış olduğu düzeni bozamiyor cevreya karşı da rezil olmak ta istemiyor
Erkekler alışkanlıklarından kopması zordur bu düzenleri de dahil
Kısaca korkak bir insan
Hem senin düzeninden hemde karısının aile düzeninden kopamıyor sen onun için ek bir heycansinn
Blanizi versin para gozler
Birbirinizi bulmuşsunuz
Ne diceğimi bilemedim
Şizofreni hastası sizi
Ne alaka
Gülü seven dikenine katlanır
Aklı yok sanırım
Seviyor heralde
Seven insan nasıl başkasıyla evli kalabilir ki
Eşine karşı vefa duygusu var ya da gerçekten seviyor olduğunu düşünüyorum. Eşiyle ikisi de çocukken evlenmiş görücü usülü olmuş şu an maddi durumu bayağı iyi ama yokluk zamanları da çekmişler. Karısından bahsederken hep bu konu üzerinde duruyor. Yani bu kadın gözünü açtığından beri benimle ve en zor zamanımda bile yanımda oldu, gibi bir düşünce çıkartıyorum konuşmalarından. Bir yanda senin gibi bir değer var diğer yanda da 30 yıllık bir değer var, diyor ben kıskançlık yaptığımda. Sence sadece vefa duygusu mu yoksa seviyor mudur eşini