Erkeklerin bir çoğu evlilik öncesi cinsellik yaşıyor mu yaşıyorsa bunu ne sekilde yaşıyor sevgilisiyle mi kolay ulaşılır kızlarla mi eskortla mi ne şekilde yaşıyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Var ama zaman geçtikçe fikir değişiyor. Açıkça yatmak istediğini söyleyen 5 kişi oldu onun haricinde de konuyu üstü kapalı cinselliğe getirenler de oldu o toplara girmedim 27 yaşıma geldim şimdi düşünüyorum da kızlar bile benim kadar korumamıştır kendini. Baştan çıkarmalarına rağmen tuttum kendimi belki de artık tutmam bilemiyorum tek muallakta kaldığım şey evlilik yaşına geldim bu saatten sonra yapmaya değer mi ama eğer yapmazsam ve evlenmezsem bu sefer de yapmadığıma pişman olurum :)) Eminim çoğu erkekte bu düşünce vardır ama çok takılma inan biz daha zor durumdayız bir şey yaşamayan erkek sayısı yaşamayan kız sayısından fazla olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır bir cinsellik yaşamadım benim şahsi düşüncem bu özel birisi ile olmalı bi eskort ile değil kendimi ona ait hissettiğim hayatımı paylaşacağım biri olsun istiyorum tamam bu durum biraz sorunlu ilk onunla birlikte olduğumda erken gelebilirim ama önümüzde kos koca bir ömür olucak ve bütün deneyimlerimizi beraber yaşamak hayatı beraber deneyimlemek önemli ben bu şekilde düşünüyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılben yaşamam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır yaşanmaz kimseyle ama ben maalesef eskortlarla falan yaşamıştım ama aylar öncesinde bunun sebebi de evleneceğim kızla olmayacağı içindi ve onun da haberi yoktu bundan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılfirsatim olsa yasardim ama kendim gitmem. kizin biri gelse beni s2 dese dusunmem.
00 Yorumla
1 yılBen yaşamadım abla abazanim
05 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılBüyük kısmı diyebiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDurum cidden çok kotu
02 Yorumla
Soran1 yılNe acidan
Cevap sahibi1 yılBakir bakire kalmadı resmen
Gizli Üye(18-24)1 yılYuzde 50si bakir
03 Yorumla
Soran1 yılEmin misin
Cevap sahibi1 yılEvet yuzdr 20sinin sevgilisi var yuzde 30u eskrta gitmis kesin bilgi kaynak saglam
Cevap sahibi1 yılNeden sasiriyorsunuz ki?
Yaşar inanma şunlara
012 Yorumla
Soran1 yılDegil mi ama benim de inanasım gelmiyor yasamadim diyenlere peki sence daha cok ne sekilde yasiyolar
Soran1 yılAma bi kez degildir bu belirli zamanlarda surekli gidiyolardir degil mi evlenene kadar ama evlenince isler nasil ilerliyo sence birakiyolar mi
- 1 yıl
Erkekler sadakatsiz, duygusuz çoğu annelerinin hemcinslerine bir obje olarak bakıyorlar, askerdeki sevgilim askere geldiğimden beri hiç düzgün adam olmadığını fark ettim dedi düşün yani bu hemcinslerinin yorumu. Çoğu sevgilisini aldatıyormuş geçen de bir konu üzerine konuşuyorduk dedi ki burada sevgilisinin nudesini birbirlerine atıyorlar. Bu erkeklerin evlendiklerini düşün? Sence sadakatli kalabilirler mi bakir oranı %10 falandır. Ergenlikten merak salıyorlar cinselliğe. Arkadaş ortamlarında bile kızlar hakkında iğrenç iğrenç konuşuyorlar.
İstisnalar elbette ki var ama durum aşırı kötü.
Soran1 yılYa evet iste benimle ilgilenen biri var ama Şu an o sekilde iliskiler yasiyo ki ben asiri namuslu bi kadinimdir gercekten hicbir sey yasamadim bu sebeple benle ciddi düşünse evlense devam eder mi yine öyle seylere bilmiyorum
- 1 yıl
Canımm bak kendin nasılsan kendin gibi birini bul böyle biriyle evlenmen inan ki seni de kötü biri yapar günahkar namussuz bir erkekle evli olacaksın çünkü ve sen temiz bir kadın olduğun için kusura bakma ama seni sadece seks eşi olarak görür kendini senden üstün görür onun egosunu okşarsın sevme böylelerini muhatap bile olmamanı öneririm sen ise evlilikten bahsediyorsun çocuklarına böyle bir baba mı seçeceksin? Unutma huylu huyundan vazgeçmez. Lütfen bak uyarıyorum onunla konuşmayı kes.
Soran1 yılErkeklerin cogu boyle bunu biliyorum tamam ama diger erkeklerin iyi oldugunu nasil anlicam kimse gecmisini dogru anlatmaz ki
Soran1 yılYok henuz bir sey sectigim yok
Soran1 yılSana ozelden yazabilir miyim
Soran1 yılTakip attim mesaj atamadim
1 yılHayır doğru değil
05 Yorumla
Soran1 yılYasamadin mi gerçekten
- 1 yıl
Hayır yaşamadım
- 1 yıl
Yaşamam mı gerekiyor 😀
Soran1 yılHayir ben de yasamadim ancak merakimdan soruyorum firsatin mi olmadi tercih mi etmedin?
- 1 yıl
Tercih etmedim temiz kalmak daha doğrusu bence
1 yılYaşayan da var yaşamayan da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. hiç yaşamadım
00 Yorumla
1 yılBir çok sebebi var.
02 Yorumla
Soran1 yılMesela?
- 1 yıl
Anlatacağım biraz işim var
1 yılYaşar
06 Yorumla
Soran1 yılNe sekilde peki
- 1 yıl
Ben sevgililerimle yaşıyorum hep
Soran1 yılPeki bi erkek neden sevgili yapmayip farkli kizlarla yapar ve evlense bile buna devam eder mi
- 1 yıl
Kişiden kişiye değişir
Soran1 yılBunu nasil anlarim peki
- 1 yıl
Bilmem ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026