erkekte deneyim şart. şöyle ki iki tembel ögrenci birbirlerine faydası dokunmayacagı gibi zararı dokunur.
eger birisi calıskan olursa diger tembele ögretip aynı seviyeye getirebilir. dolayısıyla erkeklerin daha önce sexe baslaması gayet yerinde ve normal...
gitgelin ritmi olması lazım iki gitgelde penis cıkıyorsa sıkıntı olur kimse tat almaz utanır bişeyler olur..
bu konuda kadınlarıanlayısa davet ediyorum..
sen yaptın mı yooo bende bakirim ama parayı bulursam gidecem :)11 Yorumla
Soran+1 yılbir erkek esiyle yapar ilk baslarda deneyimsiz olsa da zamanla esinin ustunde deneyim kazanabilir. Bu daha guzel bisey. Bence bu yasa kadar yapmamssin biraz daha bekle de evlen rahata kavus
yeminle çok haklısın bayan :-) söylediğin özelliklerle yaşıyorum hala, vede evlenene kadar da bekleyeceğim. zaten doğrusuda bu
42 Yorumla
Soran+1 yılSagolun, insallah :)
+1 yılBurdaki yorumlara bakarak anlayamazsın misal adam burada yapmadım diyo ama başka soruda neler neler anlatıyo sana tavsiye burdaki yazılanlara bakıpta hareket etme ve sanaldaki her insana da inanma yalancı çok.
00 Yorumla
+1 yılhayır yapmaz uzak tutar kendini her erkek niye yapsın ki
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de oyle olmali
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir kural yok irade meselesi biraz da yapmıyorum dediğin zaman kimse yapmaz da yaptıramaz da diğer yandan evlendiğin vakite kadar beklemek en mantıklısı dindar değilim fazla ama yine de bekliyorum. Gözünün içine baka baka karım olacak insana yalan söyleyemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenene kadar beklemek en iyisi, en dogrusunu yapiyorsunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır. Ben evlenmeden yaşanacak herşeye karşıyım kızla erkeğin aralarında!
32 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun cidden :)
evlenene kadar yapmayı düşünmüyorum zinaya karşıyım. bide cinsellik yaşayanları kral gibi görüylar yaşamayanları da ezik görüyolar. öbür dünyada görecez kim ezik kim kral
332 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok haklisin. Onlar kendilerini böyle avutsunlar ama bu Dünyadaki herseyin öbür dunyada karsiligi var, bunu unutuyolar
- +1 yıl
ama şimdi doğruya doğru bakire kız kalmadı artık bu ülkede 18'ine gelmeden veriyolar buluyolar serseri piçin tekini seviyorum edasıyla birlikte oluyo ya sevmek aşık olmak seksten ibraret değildir ki? hiç bir kıza güvenmiyorum ben artık bakireyim dese bile kesin arkadan yapmıştır
Soran+1 yılYanlis dusunuyosun bu konuda. Namusuyla bekleyen o kadar cok kiz var ki. Ayrica arkadan verip vermedigini de anlarsin, arkadan vermis kizinki normal olmaz, o da belli eder kendini. En azindan öyle diyolar, ne kadar dogrudur bilemem ama genis duruyomus o zamn. Yani anlasiliyomus her turlu. Yani karamsar olma arkadasim bekleyen o kadar cok kiz var ki emin ol
Soran+1 yılBiz bekliyoruz ama bizim gibi bekleyen erkeklerin sayisi cok mu onu merak ediyoruz
Soran+1 yılSimdi bu lafin bana da hakaret oluyo. Genelleme yapma diyorum sana bizim gibi bekleyen o kadar cok kiz var ki diyorum bir saattir bunu anlatmaya calisiyorum sana. Bana da laf ediyosun, namusumuzla bekleyen kizlar olarak bizi de zan altinda birakma
- +1 yıl
valla bakire olsanız bile istediğiniz erkek tecrübeli doymuş erkek oluyo yani biz bakirler yine hüsran. eşini bekleyen kızlar yazmış oraya tecrübeli istiyorum diye çüüş yaa. iyi sizin için her gün geneleve gidip tecrübe edinelim o zaman :S bide zina haram diyosunuz ondan sonra doymuş erkek istiyosunuz
Soran+1 yılBak bir daha uyariyorum seni laflarina dikkat et. Senn bahsettigin bir kiz olsam bu siruyu niye sorym biraz kafani calistir. Esas siz bu kafada oldugunuz icin kizlar o moda giriyo. Bakir bir erkekle evlenmek istiyorum ve benm gibi dusunen bir suru kiz var diyorum hala laf atiyosun. Siz bu kafada oldugunuz surece bisey beklemeyin, once kafanizi duzeltin. Sizin aradiginiz gibi bir ton kiz var ama sizin gozunuz kör olmus esas
Soran+1 yılEtrafinizdaki duzgun kizlari göremiyosunuz
- +1 yıl
hani nerde ben göremiyorum? arkadan yapıpta namusluyum diye geçinen bir sürü kız var anasını satiyim hangi birine güvenelim? anca evlenince anlaşılıyo ama iş işten geçiyo. eşini bekleyen kız çıksın o da karşıma çıksın nikahı basmazsam en adam değilim ama yok illa yapmış biri çıkıyo karşıma yaa. açığı da kapalısı da aynı. valla bakireyim diyen kıza da inanmıicam bundan sonra. ztn siz de bakirlere inanmıyosunuz sorduğun sorudan belli
Soran+1 yılSen bakire kizlara da inanmadiktan sonra kafayi yersin. İstiyosan yersin bu da benm sorunum degil.
Soran+1 yılAma namuslu kizlar soyle boyle diyemezsin. Ben bugune kadar hicbir erkekle cinsellik yasamadim yasamak isteyen, teklif eden erkekler olmasina ragmen. Ayrica bakir bir erkekle evlenmek istiyorum. Benm icin konu burada kapanmistir cunku anlamiyosun bir turlu ne dedigimi
Soran+1 yılBöyle dedgine gore senn yalan soyledigin cok acik. Bakirim diyosun ama bu yorumlarina gore insanlar yalan soyluyorsa iliski yasiyolarsa demek ki sen de oylesib ve yalan soyluyorsun. Kisi kendinden bilir isi diye bosa dememsler.
- +1 yıl
valla bakir olduğumu tecrübesizlikle ve heyecanlandığımda kanıtlarım. çünkü bir kız soyunduğu zaman bile aşırı heyecan basıyor ve elim ayağım titremeye başlar. yapamam bide. bakir olduğuma inanmayabilirsin çünkü siz kızlar artık kafaya koymuşsunuz her erkek cinsellik için yaşar diye kızlar seks objesi olarak gördüğümüzü onları evlenecek kız olarak görmediğimizi kafanıza kazımışsınız ki hiç alakası bu sizin işte serseri piçlerin size yaptıkları yüzünden oluyor
Soran+1 yılNumara yapamiyorsunuz sanki, hepiniz cok durustsunuz
Soran+1 yılİnancliyim dedn o kadar. İnsanlarin gunahini almanin da bir hesabi var ve sen benm gunahimi aliyosun. Benm hakkmda senn ne dusundugun umrumda degil ama gunahimi aldn bir kere
- +1 yıl
günah mı? akıllı bir insan hiç bir kızın bakire olduğuna inanmaz asıl siz çok iyi numara yapıyosunuz evlenme aşamasına gelince diktiriyosunuz zarınızı bu olay artık tıp dünyasını zengin etti ztn. ondan sonra nası olsa kandırırım enayi diye evleniyosunuz. peki bir soru sorcam neden kızlar serseri piçlerle sevgili olup onlarla her haltı yiyip sonra evlenmek için efendi erkek arıyor peki? bu yüzden işte. hem adama hem de ailesine yüz göz olmamak için
Soran+1 yılO dedigin seyleri yapmiyorum hala iftira ediyosun. Esas siz gidip gotu basi oynayan kizlara bakiyosunuz sonra da bu kiz bakire degil diyosunuz. Gidip dogruduzgun kizlar namuslu kizlar ilginizi cekmiyo tabi size orospular daha cekici geliyo. Onlarla seksinizi her turlu seyinizi yapiyosunuz ama evleniceginiz zaman bakire kiz ariyosunuz. Bencilligin onde gideni. Ayrica sizin diktirmeniz gereken bir zariniz da yok zaten bildiginizi yapabiliyosunuz
Soran+1 yılGozunuz hep orospularda oldugu icin bakire kizlari gormuyosunuz. Onlar ilginizi cekmiyo tabi, onlar seksi gelmiyo size zaten
- +1 yıl
haa sen bir kere iftiranın dibine vurmuşsun ben bir kere tesettürlü kızlardan başka hiç bir kıza bamıyorum açıklar da ilgimi çekmiyor benim kız çevrem ve sevgilim de yok nedeni sizin yakışıklılığa tapmanızdan kaynaklanıyo tabi tesettürlüler bile verici oldu artık yemin ediyorum namuslu kız yok bu ülkede yaa. sizin gibi serseri piç peşinde koşan kızları ztn ben asla sevmem nefret ederim
Soran+1 yılSiz bu kafada oldugunuz surece hem siz cekersiniz hem de cektirirsiniz insanlara. Siz once cevrenizdeki duzgun kizlara bakmayi ogrenin. Ne demek hic bir kiz bakire degil. Senn anan bacin yok mu kuzenn yok mu onlara da laf ediyosun sen bu laflarinla
Soran+1 yılYemin de ettin biraz daha konus da carpil artik tam olsun, iftiranin dibine vurmaya devam
Soran+1 yılSende bu algilama kitligi oldugu surece sana anlatilan lafa da harcanan cabaya da yazik. Cok yazik. Ben cikiyorum, sen kendi halinde burada iftiralarina devam et. Hatta biraz daha sacmala istersen, az oldu bence. Biraz daha devam et istersen
- +1 yıl
daha yazmama gerek ne mal olduğunuzu kabul edin yeter bakire olmadığınızı söyleyin serseri iç sevdalısı olduğunuz için nefsinize hakim olamıyosunuz olan biz bakirlere evlenilecek kız arayanlara oluyor sen ztn daha ilk baştan benim bakir olduğuma inanmadın ki bu tartışmayı sen başlattın
Soran+1 yılSen nesin kac yasindasin da eski nesilden bahsediyosun. Senn yasin kac? Sen de yeni nesile dahil olarak kendini bozuk olarak niteliyosun. Sen devam et sacmalamaya. Ben senn gibi seviyesi yerlerde olanlarla ugrastm yeterince, belki azcik mantikli dusunmeni saglarim diye. Ama bosuna. Sende hicbir gelisme yok. Bu da son noktamdir istersen devam et bitmistir benm icin kesin ve net !
- +1 yıl
tabi tabi ben seviyesizim dimi? serseri piçlere efendi diyin bizler seviyesiz karaktersiz olalım ben senin gibi hayatımda çok sevilmedim hanımefendi hep nefret edilen dışlanan birisi oldum kızlar tarafından kimse benle iyi anlaşmıyor insan gibi konuşsam bile hemen tersliyor siz beni kötü bişir olarak görmeye devam edin ama iş işten geçince çok geç olucak o zaman anlarsınız beni ne kadar yanlış tanıdığnızı. ztn senin konuşmandan belli serserilerle birlikte olduğun basan ebni onlarla aynı efeye koydun
ben yapmadım evlenene kadar da yapmam gerek yok insan bir uçkuruna sahip çıkamıyorsa neye yarar hem günahından korkuyorum 5 dk zevk için girmem o işlere...
02 Yorumla
Soran+1 yılSen daha once yazsaydın seni en iyi cevap secerdim :)
+1 yılÖnemli olan yapmaması değil.
Önemli olan fırsat çıktığı halde yapmaması.
Bir söz var?
Çirkin öpülmediği için kendini namuslu sanırmış.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ciksa da yapmamasi onemli
Ben hem bakir hem de yakışıklı bir erkeğim. Evlenene kadar bakir olan erkeklerin sayısı azdır fakat hem bakir hem de yakışıklı erkeklerin sayısı daha da azdır
00 Yorumla
+1 yıl^benim bir kaç arkadaşım var gerdek geCesi kadın hastanelik olmustuolmuştu
01 Yorumla
Soran+1 yılHerseyin bir ilki vardir. Karisindan baskasiyla yapsa o kadin da hastanelik olurdu. Bunlar bahane degil yani
Çok nadir de olsa yapmayan erkek var. Ama onlarıda sen istemezsin. ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye istemiyim
Soran+1 yılAnlatabilirsin bunun icin sordum bu soruy
- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılVar elbette.. burada dini hassasiyet buyuk onem tasiyor. Diger yandan icinde bulunan cevreninde onemi buyuk bazi cevrelerde bakir yok gibiyken basi cevrelerde de tam tersi... Allah hayirlisini ve gunahlardan arinmayi nasip etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Ergenlikten sonra yapmadiysa da askere hitmeden ya da askerde yapiyorlar. Oyle boyle yapiyolar yani
12 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi sence?
Hepsi değil fakat geneli yapmıştır. Seks kötü birşey değildir.
16 Yorumla
Soran+1 yılKotu bisey degil ama herhangi biriyle yapmadigin surece. Yani insan esiyle yapmali bence. Ben sahsen bekliyosam esimin de beklemis olmasini isterim
- +1 yıl
Erkek için konuşuyorum ; Erkek ister istemez öyle bir keyif aldığı için sürekli olarak devam edecektir. Eğer gereksiz trip vs yaparsanız kalkar gider başkası ile birlikte olabilir. Ona göre gözü görmemiş adama bir anda bütün kraliyeti teslim ederseniz ya p*ç eder ya da sıkıntı olur
Soran+1 yılKraliyeti teslim etmek derken? Yani napmaliyiz biz
Soran+1 yılAnladm yani adama istedigi herseyi vermemek lazim :)
+1 yılHayır. Bu arada kadınlar hiç ilgili değil o konulara doğru (!)
24 Yorumla
Soran+1 yılKadinlar da ilgili ama daha iradeli. Ayrica sizde bekaret denen bir durum olmadigindan dolayi daha rahatsiniz
- +1 yıl
Şimdiki kızlarda davul dövülmemiş ama tokmağın vurmadığı yer kalmamış.
Soran+1 yılGenelleme yapma, oyle olmayan bir cok kiz var
- +1 yıl
O zaman kadınlar daha iradeli diye bir tabir kullanma. İradeli oldukları falan yok, bu devirde kadınlar daha düşkün o konulara. Devir tersine döndü.
Elbet vardır olmasaydı Dünya'nın Çivisi çıkmış olurdu kızlar sokakta dolaşamaz aşık olamazdı şahsen bekliyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılEn dogrusunu yapiyosunuz. İnsallah sizi mutlu edicek kizi bulursunuz
Soran+1 yılKaramsarliga dusmeyin. Neden boyle dusunuyorsunuz?
Soran+1 yılAnlatmak isterseniz dinlerim ama istemezseniz de saygi duyarım
Hayır. Ama sanal yapanlar olabilir ben gibi aralarında..
00 YorumlaEğer 15 yaşında bir erkeği evlendirirsen hiç seks yapmamışına denk gelirsin o da zor bu zamanda ama bir ihtimal işte
00 YorumlaBu kadar kaşar varken insan seksten uzak kalamiyoki yapiyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar p******k varken biz uzak duruyoruz ama. Bu tamamen tercih meselesi. İsteyen uzak da durabilir
+1 yılbenim arkadaşom vardı evlenene kadar yapmıycam derdi ve sözünüde tuttu ama bu kişiden 1000 de bir vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha coktur insallah
- +1 yıl
çok zor ya
Tabiki var erkek ya da kız farketmez bu durum. Tamamen kişiyle alakalı. Tamam ben yapmış olabilirim ama erkek olduğum için değil. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKiz olsan da yapar miydin? Kizlarda bekaret durumu da var
+1 yılHer erkek yapmaz.
çok yapmayan erkek var emin olabilirsin.02 Yorumla
Soran+1 yılOnlari biz nasil anliycaz. Erkekler yapsa da sakliyo bunu, guvenemiyoruz. Belli edicek bir ipucu var mi?
- +1 yıl
Senin anlaman imkansız.
Lakin o söylemezse zor. ya da yattığı birisi.
Uzun ilişki olması lazım ozaman ağzından laf alırsın öğrenirsin.
Bence yapmiyan yok denilecek kadar az açık konuşmak gerekirse
02 Yorumla
Soran+1 yılİste bu durum insani uzuyor cidden. Peki erkegin boyle bisey yapip yapmadgini anlamanin bir yolu yok mu?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl28 yasima kadar sabrettim
ama cok zorrrr :)
neyse yaza dugun var kurtuluyorum :)12 Yorumla
Soran+1 yılAz kalmis :)
Cevap sahibi+1 yılsafak sayiyorum
gel tezkere gell :)
evlenmeden önce yapmam lazım diye düşünmem tabi olay nasıl gelişiyorsa uyum sağlarım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır
Öyle bir kural yok
Herkes kendinden sorumlu
Mesela ben 35 yaşındayım
Bekarim ve bakirim...
Başkasını bilemem14 Yorumla
Soran+1 yılSizi takdir ediyorum
Cevap sahibi+1 yılTakdir etsen ne :(
Yalnızlıktan boguluyorum
Hiç böyle bir hayat hayal etmemiştim ben:(
Yolu yarıladım
3 5 yıl daha yaşar
Geberir giderim sonra.
Gelsin hesap kitap
Al sana hayat:(
Soran+1 yılDuzgun kizlara yönelirsen sana uygun birisini bulabilirsin. Ama gidip de ucuk ucuk kizlara bakarsan sonunun husran olma ihtimali yuksek. O yuzden duzgun kizlara yönelirsen bulursun gonlune gore birisini
Cevap sahibi+1 yılGeçti artık benden o iş
Bu vakitten sonra evlenmeye niyetim yok
Herşey vaktinde.
Dediğim gibi 3-5 sene daha yaşar geberir giderim sonra işte:(
+1 yılEvlilik seks vizesi midir? Hem her insanda evlenmek zorunda mıdır?
Dengi dengine olması yeterli sanki.03 Yorumla
Soran+1 yılHer kız denk bulduguna versin o zaman peki
- +1 yıl
Soruları atlayıp, cımbızlamayı da yanlış yapmak. Algıda seçicilik... O da güzel...
Soran+1 yılAlgıda secicilik degil derleme, konunun özü yani
Mutlaka bakir erkek vardır nerededir diye sorursan. dağda keci çobanı olanlar:)
04 Yorumla
Soran+1 yılCidden o kadar az mi?
Soran+1 yılNiye bakir oldugunu sakliyolar peki? Bu iyi bisey yani niye sakliyolar
+1 yılHer erkek yapabilir belki ama her Adam yapmaz..
20 Yorumlayapmıyan erkekler tanıyordum ben ünide
07 Yorumla
Soran+1 yılKeske sayilari daha cok olsa
Soran+1 yılTecrubeyi karisiyla kazanabilir gayet. Ahlaksizligin lüzumu yok
Soran+1 yılTecrübesiz olsa da bazi erkeklerde yetenek var bu konuda. İnsallah benm kocam öyle olur insallah
+1 yılneden öyle bir kural mı var
11 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerden haberin yok galiba. En azindan su sorudaki erkeklerin yorumlarina bak. Bence de yapmamalilar ama yapanlar var
+1 yılBn yapmam yapmadım da kızın elini dair tutamadım
10 Yorumlaimam hatip okuyan erkekler mesela
112 Yorumla
Soran+1 yılSadece onlar mi? Baska yok mu?
Soran+1 yılArkadasim seni ne ilgilendirir benim dusuncem. Sen onemsemiyor olabilirsin bu senn gorusundur
Soran+1 yılKarakter denen birsey var ama bu her erkekte yok demek ki
Soran+1 yılSacmaliyosun ya pısırıklıktan bahsetmiyoruz burada iradeli ve düzgün bir erkekten bahsediyoruz. Seks yaparak adam olunmuyo, karakterle olunuyo ama her erkekte olmadigini bir kere daha gosterdin
- +1 yıl
seks yapmak adamlık göstergesidir demedim bişey kanıtlamakta istemedim ama sen bilmem kaç yaşına kadar yapmayan her erkeği çok karakterli çok iradeli buluyorsan buda saçma. ya cidden pısırıksa, ya hiç imkanı olmadıysa veyah denk gelmediyse? bu tercih meselesidir dedin ben de aynını diyorum. karakterle hiç bir bağlantısı yok yani bunun. az mantıklı konuş.
Soran+1 yılEsas pısırıklık diyerek sen sacmaliyorsun. Yapma imkanı oldugu halde iradesine hakim olup yapmayan erkege pısırık diyemezsin. Bizkm bahsettigimiz düzgün erkek bu oluyo bilmem anlatabildim mi? Yoksa herkes bilir onla bunla düsüp kalkmayı, ona buna gecirmeyi. Anlatmak istedigm sey gayet açık ve net
Soran+1 yılEmin ol var. İnanc denen bir kavram da var ama senn bundan da haberin yok anlasilan. Ben kime bir saattir laf anlatiyosam
Soran+1 yılNeyse..
+1 yılSanal da buna dahil mi
04 Yorumla
Soran+1 yılDahil. Peki sanal mi daha fazla yapiliyor yoksa gercegi mi? Hangisi daha yaygin
- +1 yıl
Sanal.. Cunku millet kendini temas olmadi diye kendini avutuyo
Soran+1 yılSanal yapmayan var midir peki?
- +1 yıl
Kizlardan vardir ama erkelerden daha azdir
+1 yılHayir
13 Yorumla
Soran+1 yılKeske her ekek böyle dusunse
- +1 yıl
InsAllah karsina Istedigin gibi birini çıkarırçıkarır ne diyeyim.
Soran+1 yılAmin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapmayan erkek illa ki vardır. Yaptığım için pişman değilim bu kafayı değiş.
14 Yorumla
Soran+1 yılDusuncelerimden ben sorumluyum. Sadece fikrini paylasman yeterli. Ben seni elestirmiyorsam sen de beni elestiremezsin
Soran+1 yılAgzini topla adam gibi konus. Ben kimseyi elestirmiyorum sordum sadece insanlarin fikirlerini. Boyle magandalik yaparak da uste cikamazsin. Sen once adam ol da karsindaki kisiye adam gibi cevap ver, saygisiz adam. Elestiri yapmadgimi burdaki onca insan anlayabilicek kapasiteye sahip hic merak etme.
- +1 yıl
Kizim sen kimsin de benim adamlığıma laf ediyosun? O laflari yediririm sana. Erkekler cinsellige ilgi duyuyo diyen sensin sen duymuyo musun hormonlarini mı aldırdin? Kapasitemi gel ben sana gösteririm. Ikile şimdi
Soran+1 yılBiz de ilgi duyuyoruz heralde ne sacmaliyosun. Ama kendimizi kontol etmeyi biliyoruz. Ayrica hicbisey gosteremezsin o biraz sıkar. Laflarina dikkat et
+1 yılbir bekarlığa veda yapılır tabiki
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenerek veda ediliyor zaten. Partiye gerek yok
- +1 yıl
tabi kişiye göre değişir yapan var yapmayan var :)
+1 yılKendimi eşime saklıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılİste olmasi gereken bu. İnsallah sizi mutlu edicek bir kiz bulursunuz :)
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
Ama şimdiki kızları görünce içim kararmiyor değil. Kendimi boşuna mı saklıyorum demiyorum değil. Ama yinede kararliyim eşime saklayacagim
Soran+1 yılÖyle dusunme cunku bekleyen cok kiz var, erkeklere oranla cok daha fazla
geneli yapıyor nadirde olsa temizleri mevcut
02 Yorumla
Soran+1 yılKimim yapip kimin yapmadigini anlamanin bir yolu yok mu peki?
+1 yılÇoğu yapmaz bakma sen. burada playboy gibiler
02 Yorumla
Soran+1 yılAcaba yapmadigi halde yapmis gibi yazanlar var midir burda?
- +1 yıl
vardır emin ol
elizabeth ile yıllardır yapıyorum gayette mutluyum
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılçevremde 3 5 tane bekeyen arkadaşım var
00 YorumlaVajina mı hiç görmedim one ki
02 Yorumla
Soran+1 yılSmdi bu yorumu ben ciddiye aliym mi yoksa saka mi?
özet geçsene ya çok uzunmuş
00 YorumlaEvli Değilim Defalarca Yaptım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer an patlayabilirm :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖpüşmekten ileri gitmedim hayatımda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır, kendini eşine saklayan da var.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn dogrusu
seni ilgilendirmez
08 Yorumla
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez diycegine hic yorum yazmasaydin bari goruntu kirliligi yapmazdin en azindan
Soran+1 yılYorum yazmasaydin o zaman. Senn sahsina sormadim soruyu. Yazmak isteyenler cevap yaziyo zaten. Sana gerek yok
Soran+1 yılDert etme biz becerebiliyoruz bunu. Senin gibi iradesiz degiliz.
Soran+1 yılSen defol git. Hem laf kalabaligi yapiyo hem de verebilicek lafi kalmayinca kıvırıyo adama bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yoktur varim diyen yalan söyler)))
00 YorumlaBen yapmadım bakirim
07 Yorumla
Soran+1 yılTakdir ettm gercekten. Umarim sizi mutlu edicek kizi bulursunuz :)
Soran+1 yılPeki sunu sorucam; adiniz neden Rus asigi? Turk kizlarinin suyu mu cıktı cidden :D sorularimda sizin cevaplari surekli goruyorum, adiniz gözüme carpiyo da merak ediyorum cidden
Soran+1 yılAma sen de bir Türk erkegisin unutma :D bir İtalyan erkegi degilsiniz sizler de
Soran+1 yılSakncası yoksa hangi milletten oldugunu ögrenebilir miyim cidden merak ettm
Bekliyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılEn dogurusunu yapiyorsunuz. İnsallah sizi mutlu edicek kizi bulursunuz
+1 yılher erkek değil
01 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur. İnsallah sayilari dusundugumden coktur
yarı yarıya
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumlayapmayanlarda var ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşıyor musun hâla?
00 Yorumlaçoğu yapar
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler