Gizli Üye(45 üstü)1 yılGüzellik göreceli bir kavram fakat özellikle çalıştığın iş yerinde böyle bir şey yapmaman gerek etik değil ben zamanında muhasebecimle 2 yıl seks ilişkisi yaşadım her şey başlarda güzeldi cezbediyor du ama sonradan işler başka boyut almaya başladı tabi İstanbul gibi bir yerde olmak ayrıcalık tı bir gün şirketle ilgili bir hatası oldu işine son verdim sonrasında rezillik çıkarmak istedi falan falan iş yerinde seks ilişkisi yapmayın
010 Yorumla
Soran1 yılAman yok asla
Cevap sahibi1 yılBireysel olarak yaptıkların seni bağlar mastürbasyon falan ama adamla yattığın an esiri olursun
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılO zaman parmaklarına kuvvet diyelim :)
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılBak sana diyeyim bu adamla en fazla bir aya seks yaparsınız
Cevap sahibi1 yılEvet sevişmenize günler kalmış
Soran1 yılYok be karısını seviyor kimseye göz ucuyla baktığını görmedim
Cevap sahibi1 yılBelli olmaz senin bu kadar arzuyla ona baktığını hissederse bir bakmışsın depoda kızdırmış seni kaçışın yok
Soran1 yılşu an bir sağlık sorunum nedeniyle tedavi sürecindeyim kimseyle birlikte olamam. O adam da yasak ya belki bu ikisi birleştiği için böyle hissediyorum
En İyi Cevaplar
1 yılZihnini yönetmeyi öğrenmelisin. Mümkün oldukça kendine onunla olmayacağını tekrarla dur. Ayrıca cinsel anlamda kendini sakın ihmal etme. Düzenli olarak ilgilen kendinle. Kontrolsüz yükselirsen ona karşı koymayacağını sende benim kadar biliyosun.
05 Yorumla
Soran1 yılBoşanırken bir daha kimseye yükselmek diye düşünüyordum ama zaman geçince işler değişiyormuş. Aynen kendimle devam
- 1 yıl
İster istemez yükselirsin. Çünkü bedeninin, hormonlarının alıştığı bi durum vardı evlendiğin süreçte. Haliyle bu alışkanlığı arar bedenin, bunun için yükselir libidon. Kendini bu açıdan ihmal etmediğin sürece bu konuda kimse yaklaşamaz, kandıramaz.
Soran1 yılBende kendimi ihmal etmiyorum
- 1 yıl
O zaman sorun yaşamazsın. İyi akşamlar 🌸
- 1 yıl
Sen daymican böyle giderse 🙄
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sadece hayallerin de kaldığı sürece dilediğini yaşa. Bu ara da da başka insanlarla da ilgilen. Belki daha uygun birini de görebilirsin çevrende...
04 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
Soran1 yılAklımıza bi kere kötü düşünce düştü diye öyle gidecek değiliz ya. Vazgeçilir
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşanmış ve bir çocuğun olduğunu yazmışsın... Lütfen başkasının hayatını da karartma. Tabiki isteklerin ve hayatında bir erkek olabilir. Ama bu mümkünse çoluk çocuk sahibi biri olmasın.
01 Yorumla
Soran1 yılTabi ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılben aşk için isterim sadece
00 Yorumla Hayatına acıl bırısını al içten içe hıssetrıgın bı erkegın ilgisi ve sevgısının özlemı senı bu tip şeylere itiyor anladıgım kadarıyla bunlar tamamen yanlız olmandan kaynaklı şeyler
110 Yorumla
Soran1 yılGüvenilir doğru düzgün adam yokki piyasa da
Soran1 yılDoğru söylüyorsunuz teşekkürler
Soran1 yılOlabilir valla ya 😂
Soran1 yılHahahhahaha
Soran1 yılYok yok. Hayallerde benim ki😂
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂
11 Yorumla
Soran1 yılHahah çok iyi😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılŞu an hayatında biri olmadığı için öyle sonuçta belirli yaşa gelmiş sağlıklı bir insansın ve düzenli cinselliğe ihtiyacın var. Baska birini bul güveneceğin
10 Yorumla Hata yaparsiniz onunda yuvası yıkılmış olur sizinki ulasamamanin vermiş olduğu bir haz heves bence yapmayın
20 Yorumla
1 yılUzun zamandır yapmadığın için hormonların istiyor onu aklından çıkaracak birisi ile birlekte ol
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılkendinizi bu kadar sınır kopup kısıtlamayın. yani hayalini kurmak en azından en doğal hakkınızdır. bundan çekinmeyin bari.
10 Yorumla Yani evli olmasa derdim hayat sizin ama evli olunca sıkıntı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Nekadar iyi görünsene senle olduğunu gider patronuma anlatır işsiz kalma ihtimalin yüksek olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fantazilerinde sorun yok ama reele dökme. Çünkü seks güzellikle alakalı değil o da ister ve sen de durmazsın.
04 Yorumla
Soran1 yılAman allah korusun
Soran1 yılAy allah korusun
1 yılKendine genç çıtır çıtır bir delikanlı bul bak nasıl unutuyorsun hem seni mutlu eder peşinde köpek olur hem de kimseye bakmazsın
015 Yorumla
Soran1 yılDoğru düzgün adam yok piyasa da
- 1 yıl
Bence bekar tertemiz bir erkek bul genç de olsun genç erkekler hep olgun kadın ister benim ilişkilerim 18 yaşından beri hep 30 yaş üstüdür o aradaki uyum o memnuniyet o zevk o aşk başka hiçbiryerde bulunmaz
- 1 yıl
Senin ellerinde yetişsin kendine yetiştir. Onun o ilk heyecanını kalp çarpıntısını hisset sonra sana yaptıklarının tadını al
Soran1 yılBuluruz inşallah
- 1 yıl
Ama sonra birdaha evlenmeyi asla istemezsin evlenmeyi düşünüyosan yapma 30 40 yaşında birini bul 😅
- 1 yıl
Özledim bundan 5 6 sene önceki hayatımı inanılmaz güzeldi gerçekten
Soran1 yılEvlilik uzak olsun aman
- 1 yıl
Ben şu an 25 yaşındayım eğer 30 35 yaşında bir kadın bulursam sanırım ölene kadar onun peşinde pervane olurum
Soran1 yılEvlilik istemem ama çoluk çocuklara uğraşamam
- 1 yıl
Evlenmem toplum tarafından kötü karşılanmasa evlenirim çocuk da yaparım
- 1 yıl
İçine girdiğinde olgunlaşıyor oturup senle birdirbir oynayacak hali yok
- 1 yıl
Sen 20 25 yaşındaki halini düşünsene nasıl ateşli hatundun öyle düşün
Soran1 yılValla düşündüm hala öyleyim
- 1 yıl
20 25 yaşındaki bir erkeğe de çoluk çocuk dememelisin bence
- 1 yıl
Sana neler yapabileceğini de bir düşün 🥰
Git başka iş bul rahat duracağa benzemiyon sen xcxc
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoktor ayağına geldi senin 😅😊 hiç o adamla işin olmasın, dediğin gibi işinden olur ve adın çıkar. Bak galericiyim ben, bir çok şehire gidip araba alıyorum. Hangi şehirdesin, yolum düşünce araba ile alırım seni takılırız işte her geldiğimde. Ne dersin 😊😎
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHangi şehirdesin 😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılBence gizli gizliden olsa siz bu işi yaparsınız kanka ;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Aurası yüksektir sende uzun zamandır yaşamadığın bir şey olduğu için çekici geliyor olabilir
05 Yorumla
Soran1 yılOlabilir ya aura vs
Soran1 yılTabi ki adamdan zaten böyle bir istek gelmez
Soran1 yılEvli olduğu için hayır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılOnun enerjisi çekiyor seni. o da seni istiyor
11 Yorumla
Soran1 yılEnerji olabilir evet
Gizli Üye(25-29)1 yılDediğin gibi adın cikqr toparlayamazsin pişman olsanda fayda vermez sen masstla dizginle kendini benden demesi
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAltta ki kız yap demiş aklını başına al sonrasını düşün ne olur bunu hesap et
Gizli Üye(30-35)1 yılAklına karpuz kabuğu düşmüş bir kere, ne kadar kaçmaya çalışsan da kendini hem mastürbasyon yaparken hem de çalışırken onu düşünürken bulacaksın.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGuncellemelerin bile libido kokuyor, kendini tatmin etmek yetmiyor demek
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenirsen unutursun onu. Ya da kendine iyi bir vibratör al şaka yapmıyorum.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen fena kudurmuşsun adamın sırtına bile azıyosun ahahaha
Gizli Üye(30-35)1 yılBazen insan kaçamıyor. Yaşanması gerekiyorsa yaşanıyor. Bende 36 yaşındayım benzer şeyler yaşıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKafanı başkasına yöneltmeye bak başka durumlara geç. Yardım lazımsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılunutumaya çalış dicemde unutma evresını gecleı olmus sanırısam :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYa tam olarak benzer bişey yaşadım. Elinde olmuyor ya yolunu buluyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seks artik senin ihtiyaccc
010 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılTatlı ve çekici olduğumu söylüyolar
Soran1 yılBelki de beğeniyor beni ama yansıtmamaya çalışıyor olabilir. Aslında Mühendisim iş bulamadım. Bulunca çıkıcam zaten işten ozamanda unuturum
Soran1 yılDeğilim ya ama karısı zengin bu çok büyük bir artı 😀
Kadınlar çok tehlikelisiniz
01 Yorumla
Soran1 yılEvet, 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılBıoşlukta olduğun için mi olabilir mi yoksa zengin olduğu için arzuladın
02 Yorumla
Soran1 yılBoşluktandır ya
Cevap sahibi1 yılLibido boşluğu var 2 senedşr yapmadın
Seni tanımak isterdim
00 YorumlaOnun yerine koyacak baskasini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBu gayet normal bir şey abartma istersen
01 Yorumla- 1 yıl
Bence bul evli birini başına da bela olmaz işini görmeye bak derim
Gizli Üye(36-45)1 yılBirine verene kadar kaynayacak kanın
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAzmışsın ablacım vurdur ama patron çok yanlış seçim huzurun kaçar
Cevap sahibi1 yılYabancı birini bul
Soran1 yılBencede çok yalnış
Cevap sahibi1 yılÇocuğun var, yarın aranız bozulur rahatsız eder, evinden uzakta yaşa ve adresini paylaşma
Soran1 yılKimse yok şu an hayatımda. Patronuma zaten olmaz. Geçici süre için girdim buraya. Mühendisim iş bulamadım ama bulduğum an çıkıcam zaten. Evli biriyle zaten olmaz kendine iradesine hakim olabilen biriyim
Cevap sahibi1 yılHayat senin mühendis, ama iş tutacaksan evinden uzakta tut
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Onu baştan çıkar dükkanda yapın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dayanma gücü kalmamış sende
09 Yorumla
Soran1 yılAynen
Soran1 yılTek başıma iyiyim ya
Soran1 yılİyiyim iyiyim kimsenin kocasına yanaşmam
Soran1 yılBekliyorum doğru bekarı
Gizli Üye(18-24)1 yılBence onunla birlikte ol
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. O adam evli ve yuva yıkma
07 Yorumla
Soran1 yılTabi ki
Soran1 yılYoo 0 kaş çok efendi ve saygılı bir adam
Soran1 yılSıfır kas
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok bı alternatif yok galiba
00 YorumlaKendini tatmin ederken onu mu hayal ettin
07 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılAdam evli çünkü 😂
Soran1 yılEvet.
Gizli Üye(36-45)1 yılİçinden geldiği gibi yaşa canım rahat ol bence
315 Yorumla
Soran1 yılEvli bir adamla olmaz olamamalı
Cevap sahibi1 yılRızaya bağlı bence
Cevap sahibi1 yılKarşılıklı isteğe
- 1 yıl
açıkçası ben de aynı fikirdeyim
Soran1 yıl@masumcocuk34 gelmez öyle bir istek adamın gül gibi karısı var karı koşa ilin en zengin ailelerinin çocukları
Cevap sahibi1 yılBu işler belli olmaz ya istiyorsan biseyler yaşanabilir
Soran1 yılHadi ben şeytana uydum o istemez zaten çalışanıyla hele. Karısını aldatıcak bir adam değil 10 senedir evliler
Cevap sahibi1 yılOrası hiç belli olmaz
Cevap sahibi1 yılBelki de arzuluyor seni bilemezsin
Soran1 yılDoğru erkek mileti neticede
Cevap sahibi1 yılYani aynı şey sıkar sürekli 🙈
- 1 yıl
"karısını aldatacak adam değil" benzetmeleri yaptığınız ne erkekler kim bilir kaç kişiyle neler yaşadı haberiniz bile yok
Cevap sahibi1 yılKesinlikle katılıyorum
Soran1 yıl@masumcocuk34 haklısınız ne diyim. Kimden neler çikar bilemeyiz
Cevap sahibi1 yılArz talep meselesi istiyorsan deneyebilirsin
evliyse uzak dur
00 Yorumla
1 yılBosandin ve kızsın 🤣🤣🤣
00 YorumlaBaska biriyle görüş
00 Yorumlaorada oldugun surece aklindan atamazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBaska biri yok mu bosluk olduğunu düşünüyorum
03 Yorumla
Soran1 yılEvet