Birini sadece seks için istemek normal mi, aklımdan nasıl atarım?

Selamlar.31 yaşındayım 2 sene önce boşandım bir kızım var. o zamandan beri kimseyle değil birlikte olmak görüşmedim bakışmadım bile.2 ay önce bir mobilya magazasında çalışmaya başladım. Patronun oğlu yönetiyor benim çalıştığım mağazayı ve karşı tarafta bulunan beyaz eşya dükkanını da. Kendisi evli 33 yaşında 2 evladı var. Adam benim gözüme çok hoş gözükmeye başladı bakmamaya çalışıyorum. Kendini kötü bir pozisyona Düşüremem. Hem işinden olurum hem de küçük yer laf olur rezil olurum. İşin tuhaf tarafı oda bana bakıyor yalnız kaldığımızda dükkanda hal hatır soruyor. Başkası varken hiçbişey söylemiyor. Bana karşı bir beğeni vs olmaz karısı çok güzel ve çok zengin. Bende çok çirkin değilim ama karısı kadar da cezbedici gelmem göze 😀 ama işte şeytan dürttü geçen gece mastürbasyon yaparken aklıma o geldi kendimden utandım valla. Bana aklımdan atmam için bir daha böyle bir şey olmaması için bir yol söyleyin lütfen ya

Güncellemeler
1 yıl
Adamın sırtını gördüm t-shirt yalnışlıkla eğilince açıldı. o bile hoşuma gitti 😂
Güncellemeler
1 yıl
Yanımdan geçerken kokusu bile cezbediyor beni🔥
Birini sadece seks için istemek normal mi, aklımdan nasıl atarım?