Onu seviyorum ama o sanırım sadece o amaçla benle birlikte
Verirsem beni severmisin dedim
Verirsen bakarız dedi. Bu ne demek şimdi
Onu seviyorum ama o sanırım sadece o amaçla benle birlikte
Verirsem beni severmisin dedim
Verirsen bakarız dedi. Bu ne demek şimdi
Bakarız dince, bundan ama sı var, benim tahminim belki gizli sevgilisi var, belki yakında evleniyor , belki başka bir gizli ilişkisi var
şunu ilk duyuyorum, seks ile sevgili yapamazsın, onun gözünde seni… yani ( kusura bakma) resmen kolay kız gözü kalır.
diyelım sen ona verdikten sonra kabul etti ! Şunu emin ol ki seni kullanır, istediği an senle yapar, gider, FB gibi kullanır, ve bir gün kavga ettiğiniz günü, seni çöp gibi atar
kusura bakma ama söylemeliyim, bacakların açmadan onun sana sevdiğini aşkı kalbi vermeyene kadar kendini ona verme
tavsiyem bu
O beni sadece kullancakmı yani
Maalesef evet, o kelime ( bakarız ) kelimenın arkası gizli mesajı var.. seks yaparız ama aşk bağlılık meçbur değilim
Eğer o de seni gerçekten sevseydi… ( bakarız ) kelimeyi söylemezdi, bundan yerine
Verirsen bende sana aşkımı veririm, sonra çıkarız yemek yeriz, eyleniriz vs … o zaman verirsin kendini
Keşke biri bana ( verirsem beni severmisin ) anında dudaklarına öperdim, sarılırdım.
Derdim ki kendini bana verirsen, mutlu ederim seni, karı koca gibi oluruz her şey yaparız, hanım efendi ederdim onu. Cinselik de fazla dahil
O sadece cinsellik düşünyor.
Evet !
Seni buradan "erkekler neden böyle yapıyor? diyenlere örnek olarak göstermek gerekir. Senin gibiler oldukça bu uçkur düşkünü karaktersizler çok olur. Bu tarz insanları nasıl seviyorsunu? Bunu da anlayamıyorum. Çocuk en başından niyetini belli etmiş. Hatga birleşme haricinde sevişme de olmuş. Hatta belki oral de yaptınız. Zaten yolu açmış. Bir yanın olmaz dese de, aslında senin de canın istiyor. "Verirsen bakarız." ne kadar çirkin bir ifade. Sırf bu yüzden bile bu çocuğun suratına bile bakmaman lazım. Ama, boşuna "gönül ota da konar b. ka da..." dememiş atalarımız.
O çok iyi biri
yahu arkadaş geriizzekalımısınız deyincede sert konuştun diyorsunuz bilmem ne diyorsunuz. ulen adam sevmicek işte seven insan zaten sever verince sevmek nedir. adamı hayatından silmek yerine hala nasıl davranmayalım bilmem ne sonra sosyal medyada oorda burada güvenilir adam gibi adam olsun diye kıçınızı yırtarsınız
Düzgün konuş
senin gibilere anca böyle git sevdiğin adamada söyle düzgün konuş diye
O kızar bana
çünkü eziğin apptalın tekisin. tam bi geriizeekalı öreneğisin
Tamam
Seni hiç böyle seven oldumu
nasıl seven oldu mu? kimbilir neyine aşık oldunda bu iğrencliğe karşı eziklik yapıyorsun.
beni böyle seven olmaz ziken seviliyor bizde zükmiyoz
Ezik diyip durma ezik değilim.
Yani senin sevmediğin ama seni seven kız varmıydı hayatında
öyle bi kız yoktu olsaydıda seninki gibi seks için kullanmazdım sırf seviyor diye.
kusura bakma ama eziksin
Peşini bırakmammı gerekiyor. Beni sevdiğini söyledi şimdi. O çok iyi biri ama ben onunla dalga geçtim diye böyle dedi bence
yahu ne iyisi verirsen bakarız diyen adamın neyi iyi;? baktın senin verceğin yok yalandan sevdiğini söyler. başta amacım seks verirsen belki severim diyen adam nolduda sevdiğini söylüyor bu yalanlara anca senin gibi aptallar inanır. sil geç adamı ya da git altına yat tekmeyi ye
Tamam özür dilerim.
naparsan yap kızım değilsiin kardeşim değilsin sevdiğini söyler senle yatar sonra umursamaz sende hala seviyorum dersin
Farkındayım. Tamam teşekkür ederim
RİCA ederim
Cevap
34Cevap
Tövbe sevmeyeceğim demek
Daha çok kullanırım demek
Bağrına taş bas uzaklaş
Malsın knk ama böyle en temizinden kılçıksız bir mal
Niye böyle konuşyorsun
Kendine saygın yok, bunu farket diye konuşuyorum. Düzgünce laf anlatsam boşa gidecek çünkü, böyle gereksiz birisinden uzak dur, sen üzüleceksin sonra
Zinaya sürükleyen biri sence seni seviyor olabilir mi? Mide bulandırıcı insan müsvettesinden uzak dur daha iyi. Evlenebileceğin sevebileceğin daha iyi insanlar çıkacaktır karşına. Zinaya bulaşıp ahiretini de yakma.
Senin ondan sevgi bekleyici sorduğun soru başta hata. Verirsen bakarız ne demek ya? İnsan bunu söylemeye utanır.
Çok safsın cidden bu tipler nerden buluyorsunuz çok mu aradın tekmeyi koysana
onu seviyorum
Sevginin pazarlığı olmaz. Sevesi olsa seversi kendini kandırıp kullandırmak olur sadece seninkisi
Boyle biri ile sohbet etmek bile zaman kaybi.
Valla cinsellikle sanada bağlanabilir cidden ben bağlanamadım gerçide iki fb var bende ama görüştüğüm ve cinsellik yaşadıgım diğer kadınlarda var yani bugün bile işyerinde bi kız oral yaptı bana
verirsen seni seks için kullanıp bırakacak. verdiği cevaba baksana ne kadar ukala. bakarız ne demek.
Sadece verene kadar tadını alana kadar senınleyım sonrada sen ıstersın ben çeker gıderım ama sen yap diye beni ararsın demek
Bana versen seni çok severdim ama onun sevmeye niyeti yok
Onu çok kez kırdım bu yüzden böyle demiş olabilir
Sen çok iyi niyetli düşünüyorsun.
Ama gerçekten öyle. Onunla dalga geçtim hep ve o kırıldı
Daha önce verdiklerin oldu mu?
Hayır bakireyim
Arkadan da mı?
Vermedim hiç diyorum kimseyle de buluşmadım
Gerçekten verecekmisin? Takp yap
Takip ettim
Bence bugüne kadar yaşamadınsa bundan sonra da garanti belgen olan nikah cüzdanı eline almadan da yaşamamalısın. Açık kapıdan giren çok olur ve gireninde içeriye pisletini olur. Bakire olmak değerlidir. Dün hayatında olmayanın yarında hayatında olacağının garantisi yoktur. Evlilik isteyen ve ciddi olan hiç bir erkek bakire kızla yatmak istemez.
Böyle diyen birinden koşarak uzaklaş ve kendine yazık etme.
Yani ben istediğim kadar hevesimi alırım sonra seni bırakırım demek oluyor
@Üyeolüye beğeni için teşekkür ederim.
Verde gör birde mal kötü çıkarsa baksen verdiğinle kalırsın
Verirsen seni sadece cinsellikten ibaret görecek başka bişey değil yani
😂😂
Bu terbiyesizlik, seni sevecek hem ruhunu bedenini deli edecek daha yakışıklı daha seksi daha eril birini hak ediyorsun bence.
Sen ver sonrada otur gidişini izle ya da arada bir gelip yine istesin
Sakın verme yazık etme kendine
Qiahshsh Ver de baksın bakalım
Safmısın sen, adam seni s*kcek sonra seni ortada bırakıcak. O adamı isteyecek kadar düştünmü?
Eskort vereceği parayı vermeyecek... zevkini alacak bedava kullanacak işte
Neden böyleleri değe görüyor
Bilmem
Ben mi bileyim sen yaşıyorsun
Neden onu sevdiğimi bilmiyorum
İlginç 🫠
Bana sert davranıyor o yüzden olabilir
Bir çok kişi sertlik sever bir ayrıcalığı yok yani
Beni arayıp sinirli bir şekilde sövmesi hoşuma gidiyor.
Yakında ticarete de başlar!
Nasıl yani
Saçmalama
Verirsen bakarız mı? Muhattap olduğuna yazık.
Ben onu seviyorum 4 aydır konuşyoruz sevgili değiliz en baştan niyeti sadece cinsellik olduğunu demişti zaten.
Onu sevdiğimi söyledim
Sevecek adam mı kalmadı? Sana değer veren, dokunmaya kıyamayan, saçına dokunurken eli titreyecek erkekler varken gel bi sevişelim belki seni severim diyen adama mı aşıksın? Bu kadar mı değersizsin. Ulan A101deki peynirin bile bi değeri var, kusura bakma.
@Aristokratımsı sana çok katılıyorum ama bizi seven adam yok ve artık aşktan umudumu kestim bile.🥺
@Xrem21 Biz sevdik de noldu.. Elimden gelen her şeyi yaptım.
@Xrem21 Acele etmezsen denk gelir bulursun
@Xrem21 Genel olarak söyledim ama doğru insanlar birbirini nadir buluyorlar.
Verirsen o seni sevmez , vermezsende ayrılır
Saçmalama kullanıcak seni sakın verme
Sevmez tabiki sıkı. p geçecek
Hayır saçmalama sevmez tabi ki verme sakın
Ahahahahahaa AP. tal insan nasıl olur örneği
Kim
Verirsen direk terkeder
Öyle hissediyorum bende
Öyle zaten, hemcins psikolojisi
Ver. Senin amacın belli
verde, bi baksın😀bide bakıcak heee 😅😅
Değer veren biri olmali