Bana mal mal aldat yazmayın. Sinirlendirmeyin. Eşim iyi adamdır. Parası vardır. Ama cinsel performansı iyi değil. Beğenmiyorum adam gibi mutlu olamıyorum elimle daha mutluyum. Bende boşanıp başka bir evlilik yapsam diye düşündüm. Din hocasına sordum cinsel konudan eksik varsa boşalabilirsin dedi. Bilmiyorum ama bu konuda mutsuz olunca her yerde mutsuz hissediyorum. Sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılTüm cevaplarını okudum. Öncelikle biraz gerginsin ve sizden o kullandığın kelimeleri kullanmamak rica ediyorum.
kadınların cinsel isteği erkeklerin en az 3 katıdır ve evlilikle kadınların mutlaka tatmin olması gerekir. Çünkü cinselliğin kalitesi erkeğin zevk alması ile değil kadının aldığı zevk ile doğru orantılıdır.011 Yorumla
Cevap sahibi1 yılevli bayanların en az %80’i çok ciddi orgazm sorunu yaşar ve bundan da eşini sorumlu tutar.
Bu sadece senin değil genel bayanların sorunu.
Ancak, genel olarak sorun bayandadır ama maalesef bunun farkında değiller. Sende durum farklı olabilir, onu bilmem.
Ayrıca, Orgazm kazanılabilen bir alışkanlıktır ve her bayanın evlenmeden önce çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri ile önce orgazm olma alışkanlığını, daha sonrada kısa sürede orgazm olma alışkanlığını kazanması lazım. aksi takdirde orgazm olması çok zordur. Bununla da çözüm alamazsan ayrılma olayı olabilir. Kadının orgamz olması çok elzemdir çünkü
Soran1 yılBen cinsellikle evlendiğimde tanışmadım beyefendi. Eski. Nişanlım vardı rahmetli. Gayet çok iyiydi. Ayrıca mastrıbasyonu en kral yaşayan kadınalrdsnım 5 dakikaya boşalıp nasıl kadınlara atmanızda çok komik
Cevap sahibi1 yılSizin muhafazalar olduğunuzu ve ilk ilişkinizi eşinizle yaşadığınızı zannettim. Ama evlilik önceli rahmetli ile orgazm sorunu yaşamayıp, bunla yaşıyorsan sorun eşinde gibi.
Sanırım biraz erkek boşalıyor ve buna ilaçsız çözüm arıyorsun değil mi?
Eğer sorun buysa sana bir tavsiyem olabilir
Soran1 yılErken boşalma değil sadece dura dura sürdürüyor ilişkiyi. Yoruluyr mu güçsüz mü anlamadım ki. Onu seviyorum ama üzülüyorum çünkü tek o zevk alıyor bu ilişkiden
Cevap sahibi1 yılEğer dura dura yapıyorsa erken boşalmamak için. Sen sert ve sürekli bir penisi içinde istiyorsun ama o baktı ki erken boşalacak duruyor, sonra devam ediyor. Buda seni tatmin etmiyor maalesef.
Bu sorun psikolojik. Durmazda erkek boşalacağım diye bilinçaltına olumsuz telkinde bulunuyor.
Sorunu psikolojik çözüm de psikolojik. Peki bunu nasıl düzelteceğiz dersen. 😊😊
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız. Bu erkeğin en uzun erekte olduğu andır.
Nasıl yapacaksın?
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın. 😊😊
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın.😊😊Sana bunu istersen daha sonra anlatırım😊😊
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda😊onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa😊😊Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma😊😊daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın 😊😊Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak😊😊Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 15 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum.
Böylece bilinçaltına uzun süre erkekte kalabildiğini ispat etmiş olacak 😊😊
Soran1 yılDostum bunların hiçbirini işe yaramadığını çok çok iyi biliyorum yok bazılarında böyle problemler olabiliyor kabul ettim
Cevap sahibi1 yılTabii karar sizin hanımefendi. Ama ben olsam birkez denemeni tavsiye ederim. Ama karar sizin tabii 😊
Bu arada size oral yapıyor mu?
Soran1 yılYapmasını ben istemiyorum o yapmak istiyor
Cevap sahibi1 yılAaa neden canım. Bir kadına oral yapılması kadını hayal edemeyeceği zirvelere ulaştırır. Siz koku olur diye mi endişe ediyorsun.
Soran1 yılistemiyorum. Ben artık bi şey onsan
Cevap sahibi1 yılTabii karar sizin, siz ondan duygusal olarak da kapuş yaşamışım maalesef
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBen de aynı durumlark yaşadım yıllardır. Mutsuzum ama boşanmadım da. Çocuk da var. Ama sizi gerçekten çok iyi anlıyorum, insan yaşadığını hissetmiyor. Aslında boşanma sebebi ama eşim gibi iyi bir insandan ayrılmakta bana yakışmıyor diye düşünüyorum
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHocaya değil, avukata sorman gerekir çünkü evlilik ve boşanma konuları Türk Medeni Kanunu ile düzenlenmiştir. Cinsel tatminsizlik de geçerli bir boşanma nedenidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılboşa evet
00 Yorumla bencec boşanmaa çunku yeni evleneceğin biri belki cunselligi iyi olur ama ya kotu huylari varsa mesela şiddet ve kari kiz ve ya alkol ve ya başka şeylar
unutma ki
gelen gideni aratir
04 Yorumla
Soran1 yılBöyle de hayat geçmiyor en azından boşanır bu eziyete katlanmam
Soran1 yılEvet bi tek o zevk alıyor. Ben eziyet görüyorum boşansam evim var barkım var. İşim ver. En azından biri kendi için Bedenimden faydalanmayacak
1 yılBak sinirlensende olacak olanı söylüyorum, eninde sonunda ya aldatacaksın ya da ayrılacaksın, cinselliğe önem veriyosan ve yüksek libidoya sahipsen başka şansın yok
02 Yorumla
Soran1 yılAyrılmayı düşünüyorum aldatmayı düşünmüyorum zaten erkeklere selam bile vermeyen biriyim
- 1 yıl
Hayat senin tercih senin ben aldatmayı seçtim uzun zaman önce, partnerler edinirim ve evli olduğumuda gizlemem
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılYani keşke evlenmeden önce bu durumu konuşsaydınız.
Ama şimdi yapılacak en iyi şey ayrılmak sanırım.01 Yorumla
Soran1 yılNe bilelim az
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Din hocasi yanlis biliyor cinsellik icin evlilik bitirirmez bence baskalarinada sor veya baskasi ile gizli olacan baska caren yok
010 Yorumla
Soran1 yılCinsellik için evlilik bitirilemez deyince ama başka erkeklerle gizli bir şekilde yapılır öyle mi senin kafana köpek işesin
Soran1 yılSananae g…avat
Soran1 yılSus. G.. var
Soran1 yıl
Almanya’da iki üniversite bitirdim senin gibi hafta içi evde pin eklemiyorum bir sürü para kırdığım bir işim var andaval Türk Omar’ı
Soran1 yılTamam git
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın. Bu hakkın. Ayrılabilirsin ama evleneceğin diğer kişiden nasıl emin olacaksın. Konu fantezi mi yoksa erken boşalma mı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBence renklendirecek düzeltecek şeyler yapın psikolojik bi sorun değilse normal doktora gidin artık herşeyin çaresi var sayılır
00 Yorumla
1 yılkocana söyle seni paaylaşsın. cuckold olsun. bu sayede aldatmış olmazsın cinsel olarak da doymuş olursun
01 Yorumla
Soran1 yılSen ananı paylaş
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet boşanmak mantıklı
yeni evleneceğin adamla cinsel uyumu kontrol etmelisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılBoşan o zaman, hani çünkü yapacak bir şey yok 1 hayatın var onu da istediğin gibi yaşamak hakkın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ne gibi eksikler var mesela? Sertleşme? Erken boşalma?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBunu kendisine söyledin mi peki konuştunuz mu beğenmiyorum falan gibi
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl söylerim
- 1 yıl
Normal muhabbet eder gibi performansını beğenmiyorum ya kendine gel düzelt kendini bana cinsel arzumu yaşat ya da bir daha istemiyorum de kırmadan ama düzelmesini işte ne istediğini anlat işte
Gizli Üye(36-45)1 yılKonuştun ve düzelme ihtimali yoksa cinsellik evliliğin en az yarısıdır, ilerde aldatma, mutsuz olma olacaksa boşanabilirsin tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDin hocası ne ara cinsel koc oldu.
Madem cinsel peroformansı yok o halde tedavi ettir
05 Yorumla
Soran1 yılTedavilik bi şey yok. Herkes aynı olamaz
Cevap sahibi1 yılDin hocası ne alaka 🤔 ona gıcık oldum.
O din hocası da gelsin bana anlatsın eşiyle arasındaki seksi ona gereken cevabı veririm
Soran1 yılSen hasta falan mısın ben hocam dedim böyle bir sıkıntım var bu sebepten boşanma günah olur mu o da günah olmaz dedi ne alaka adam cinselliklikle alakalı bir şey söylemedi sadece bu sebepten boşanma helaldir dedi
Cevap sahibi1 yılHocaya ne hem
Sizin gibi gericiler yüzünden ülke gelişmiyor hala hocacisiniz
Soran1 yılSanane canımsın sanane aşağılık mal ben dini olarak hassasiyeti olan bir insanım ve hocaya sormak istedim sana ne Almanya’da iki üniversite okudum ben senin gibi evde mal gibi hafta içi yatmiyorum senin mi katkın var ülkeye
1 yılbence bosanmamalısın, bosanınca bır sey daha ıyı olmayacak, pekı sen esınle bu konuyu oturup konusmayı denedın mı
07 Yorumla
Soran1 yılNe diyim tatmin edemiyorsun mı diyim
- 1 yıl
ıstersen ben hep senle ılgılenırım cıddıyım bebek gıbı bakraım sana bende sen gıbıyım
Soran1 yılBana bak. Seni dava ederim ahlaksı sapık şerefsiz.
- 1 yıl
sen buraya boyle yazınca bır sy olmuyor ama adı
Soran1 yılUlan burası soru sitesi ve ben bir derdimi açıyorum senin gibi sapıklar evli kadınları taciz etsin diye mi bak senin gerçekten ağzını kırarım Abaza görmediğin kadına yazacak kadar aşağılık ve eziksin
- 1 yıl
ya bı gıt adı ınsan
Soran1 yılGel ben sana bakarım diyen görmediği kadına bile sulanbilecek kadar aşağılık olan biri mi bana adi diyecek bak senin hayatını karartırım öyle şeyler yaparım ki sana benim dayım savcı
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. takviye hap macun gibi şeyler denediniz mi
02 Yorumla
Soran1 yılO bilmiyor benim mutsuz olduğumu
Mesir macunu, fındık falan da mı iş görmüyor
06 Yorumla
Soran1 yılAynen çok iş görüyordu
Soran1 yılAraştırdım. Doktor 2 dakikadan fazla sürüyorsa bunu cinsel eksiklik olarak görmüyor. Bunun 6 dakika sürüyor.
Soran1 yılDeğişiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDoktora görünse?
10 Yorumla Melemen yap yapacağın en iyi şey
00 Yorumla
1 yılVicdanın rahat etmez bence bosasanda
06 Yorumla
Soran1 yılEder esir gelmedim bu dünyaya
- 1 yıl
Kendi kendini tatmin edebilirsin oyuncaklar kullanabilirsin mesela
Soran1 yılYa çok afedersin ama gerçek bir tene dokunmak tatmin olmak benim hakkım değil mi niye ben evdeyken gidip alayım ya
Soran1 yılO dm yi senin ananın arkasına sokarım
- 1 yıl
Neyse sen baya gerginsin yanlis anladn dm ye gel dememide neyse
Soran1 yılBenim okuma yazmam yok mu kodumun çoçuğu
1 yılBence mantıklı karar yoksa aldatırsın
04 Yorumla
Soran1 yılAldatmam sa namazlı insanım
- 1 yıl
Hmm çoğu kili aldatıyor öyle
Soran1 yılBende yo
- 1 yıl
Hmm iyi bakalım
Gizli Üye(36-45)1 yılGecektirici sprey al, evliliğini kurtar
017 Yorumla
Soran1 yılSorun sprey değil
Cevap sahibi1 yılErken boşalmayacak işte, dolayısıyla performansı artacak
Cevap sahibi1 yılHiç konuştun mu kendisi ile, dr a gittiniz mi ya da
Soran1 yılYa erken boşalması ayrı yapamıyor dura dura of konulmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılSinirli olman çok normal, haklısın, en doğal isteğin
Spor yapsa biraz o da fayda eder, yorumlara baktım, itikatlı okumuş birisin
Umarım bu da düzelir
Soran1 yılSpor da yapıyor ben konuşamam kırılsın istemem
Cevap sahibi1 yılKim olsa aynısını düşünür, incitmeden girsen lafa. Geçen web de gördüm
Süre uzatmak sizin elinizde falan diye. Biz de mi uzatsak falan de esprili, belki o da konuya girer
Sonra sprey reklamı gördüm dersin
Soran1 yılÇok üzülür ya
Cevap sahibi1 yılBence esprili yaklaşırsan üzülmez ya da değişik fanteziler kat, mesela sen beni seyret de
Karşısında mastürbasyon yap, sen yaklaşınca o girsin
İkiniz de mutlu olun
Aşılamayacak bişey değil bence bu durum
Soran1 yılOlmuyor ben onla mutlu olamıyorum max 5 dakika sürüyor. İkincisi de 7 dakika. Evlendiğimİden beri adam gibi mutlu olduğum bir ilişki olmadı
Cevap sahibi1 yılTüh be üzülüyorum böyle olunca
Herkes mutlu olsun evinde istiyorum
Ama spreyi alsan keşke
Doğum günü vs hediyesi diye ver
Emin ol o da kendini bulacak
Kendine güveni gelecek
Soran1 yılAlırım denerim tamam
Cevap sahibi1 yılViga 50.000 al trendyolda bile var ama yanlış kullanmayın
Soran1 yılBakarım ben
Cevap sahibi1 yılorada ya da kutuda detaylı açıklama yok
Sadece baş kısmına bi dış yapsın beklesin
Kuruduğunda tekrar sıkıp beklesin
3-4 fıs diyor ama o yetmiyor
Ben kullandığım zaman 10-12 fıs yapıyorum
Belki de normalde erken boşalmam olmadığı için o kadar çok fıs da etki gösteriyor bana
Uyuşma başladığında birleşin
Uyuşmazsa baş kısmını hafif sıkabilir
Uyuşunca da çok az yılasın yoksa sana hissizliği geçebilir ve oral yapma ağzın uyuşabilir
Soran1 yılTamam bakalım
Cevap sahibi1 yılMutluluklar 🤗
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aldat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKaç yıllık evliisn
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBosanabilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBence çok haklısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılboşan
00 Yorumla Boşa tabi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam